Παρασκευή 23/12 σήμερα και η αγωνιστική δράση στην Euroleague δεν σταματά, με τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται. Το αποψινό μενού ξεκινά με την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ με τη Φενέρ (19:00), ακολουθεί η κόντρα ανάμεσα σε Νταρουσάφακα και Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:45), στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπασκόνια σε ένα κομβικό για τον ίδιο ματς (21:15), ενώ η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Αρμάνι Μιλάνο, στον τελευταίο χρονικά αγώνα της ημέρας (22:00). Το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στο Μπαρτσελόνα – Αρμάνι Μιλάνο, εκεί όπου οι Καταλανοί έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια νίκη ψυχολογίας, που τόσο πολύ χρειάζονται. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

Ευκαιρία της Μπατσελόνα απέναντι στην προβληματική Αρμάνι

Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους στις 22:00, με τις δυο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη, καθώς μέχρι στιγμής απογοητεύουν με την παρουσία τους. Οι Καταλανοί βρίσκονται στην 11η θέση με ρεκόρ 5-8, δικαιολογούνται μέχρι ενός σημείου καθώς έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το σύνολο του Μπαρτζώκα αποδίδει πολύ κακό μπάσκετ. Οι «μπλαουγκράνα» προέρχονται από νέα ήττα στη Βιτόρια με 65-62 από την Μπασκόνια, εμφανίζοντας πολλά επιθετικά προβλήματα, παρά το γεγονός πως αμύνθηκαν υποδειγματικά στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Το ρεκόρ τους στα επτά τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης είναι στο 1-6 και κόντρα στην τραγική Αρμάνι θέλουν πάση θυσία μια ευρεία νίκη που θα ανεβάσει την ομάδα τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.

Η Αρμάνι από την πλευρά της βρίσκεται στην προτελευταία θέση με ρεκόρ 4-9, αποδίδει κάκιστο μπάσκετ στα περισσότερα παιχνίδια της, ενώ το χειρότερο απ’ όλα είναι πως ο Ρέπεσα δείχνει να μην μπορεί να επιβληθεί στους παίκτες του, το κλίμα έχει αρχίσει να χαλάει πολύ και αναμένονται κι άλλες αποχωρήσεις μετά από αυτή του Τζεντίλε. Προέρχεται από τη βαριά ήττα με 72-86 από τον Παναθηναϊκό όντας και πάλι κατώτερη των περιστάσεων, ενώ το η διαφορά ανέβηκε ακόμη και στο 20+. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα οι Ιταλοί έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο, ιδίως με τα δεδομένα που υπάρχουν, παίζουν με την πλάτη στον τοίχο γεγονός που δημιουργεί ακόμη περισσότερο άγχος και δεν αποκλείεται να καταρρεύσουν και πάλι σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού. Το ματς δύσκολα θα ξεφύγει από τα χέρια των γηπεδούχων, το χάντικαπ είναι στους 9.5 πόντους και πιστεύουμε πως η Μπαρτσελόνα είναι σε θέση να πετύχει το στόχο της και να πάρει μια άνετη νίκη. Θα την εμπιστευτούμε επιλέγοντας Μπαρτσελόνα με -9,5 πόντους.

Με φόρα Παναθηναϊκός και Μπασκόνια

Μπορεί να μην «βγάζουμε» σημείο από την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, ωστόσο δεν γίνεται να μην κάνουμε μια μικρή αναφορά στο πιο σπουδαίο και κρίσιμο παιχνίδι της βραδιάς, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Σάσκι Μπασκόνια. Ο λόγος που δεν επιλέγουμε κάτι είναι γιατί κυρίως οι δυο ομάδες βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα, προέρχονται από σπουδαίες νίκες (Αρμάνι εκτός ο ΠΑΟ), (Μπαρτσελόνα εντός η Μπασκόνια) και δείχνουν το ίδιο ικανές να φτάσουν σε ακόμη μια επιτυχία. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 5η θέση με ρεκόρ 8-5, ενώ οι Βάσκοι στη 2η θέση με ρεκόρ 9-4. Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και θα ήταν προτιμότερο να ποντάρουμε κάτι στο live, έχοντας εικόνα από τις δυο ομάδες.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku