Άρχισαν τα ΤΑΜΕΙΑ !!! Η πρόταση για διπλασιασμό πέρασε εύκολα και πληρωθήκανε όσοι ακολουθήσανε. Άνετο το OVER 154 πόντων της Βόννης με την Ουλμ στη Γερμανία. Επίσης το OVER 137 πόντων του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό έκλεισε την πρόταση διπλασιασμού που πολλοί ζητήσατε. Στα άλλα παιχνίδια η Φενέρ πλήρωσε καλά καθώς κέρδισε σχετικά εύκολα την Μπάνβιτ που ήταν μια ταχύτητα κάτω από την πρωταθλήτρια Τουρκίας και Ευρώπης. Καλός άσος. Στο Γερμανικό πρωτάθλημα το OVER της Βόννης επαληθεύτηκε και με τους 159 πόντους!!! Το OVER στην Ρόδο των 144 πόντων δεν μας βγήκε, καθώς στην τέταρτη περίοδο και οι δύο ομάδες χαλαρώσανε γιατί το παιχνίδι είχε κριθεί από πολύ νωρίς για τους πράσινους. Τέλος στην Ισπανία σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση και στο τελευταίο δευτερόλεπτο η Φουενλαμπράδα κέρδισε μέσα στην Ανδόρα δίκαια και παλικαρίσια. Πολύ καλή εμφάνιση για την Ανδόρα ο Γιάνκοβιτς που δείχνει αναγεννημένος και κερδίζει όλο και περισσότερες συμπάθειες. 

Σήμερα το μενού στις προτάσεις έχει παιχνίδια μόνο από Ισπανία και θέλει προσοχή καθώς το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα έχει πολύ περισσότερες επιλογές για πιο ασφαλή πονταρίσματα.

Πρώτη μου επιλογή στο σημερινό κουπόνι είναι το παιχνίδι Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπιλμπάο φέτος έριξε το μπάτζετ καθώς υπάρχουν αρκετά οικονομικά προβλήματα και η χρονιά δείχνει πως θα είναι δύσκολη και με πολλά σκαμπανεβάσματα. Έχει δυνατή έδρα και μαζεύει κόσμο αλλά ποιοτικά η ομάδα είναι μέτρια και χωρίς μεγάλο βάθος. Στην πρεμιέρα έχασε μέσα στην Φουενλαμπράδα καθώς μπήκε πολύ μουδιασμένη στο παρκέ και από το πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι χτίσανε διαφορά 10 πόντων. Έως το τέλος δεν άλλαξε τίποτα και έτσι οι “άνδρες με τα μαύρα” φύγανε με το κεφάλι κάτω. Η Ρεάλ από την άλλη μεριά δυσκολεύτηκε να καταβάλει την μαχητική Ανδόρα αλλά είναι ομάδα γεμάτη με ποιότητα και εξαιρετικό ταλέντο. Της αρέσει να τρέχει στο ανοικτό γήπεδο και έχει όπως πάντα υψηλές βλέψεις. Οριακό το χάντικαπ αλλά θα ποντάρω στην ποιότητα και το βάθος της Ρεάλ. Διπλό.

Επόμενο παιχνίδι που έχω ξεχωρίσει είναι το Γουβεντούτ Μπανταλόνα-Μπαρτσελόνα. Το κλίμα είναι εκρηκτικό λόγω των πολιτικών εξελίξεων  στην Καταλονία και το παιχνίδι περνά σε δεύτερη μοίρα. Όμως η Γουβεντούτ μόνο καλά δεν είναι, καθώς προέρχεται από αποκλεισμό σοκ στα προκριματικά της Φίμπα Τσάμπιονς Λιγκ από την άσημη φιλανδική Κατάγια. Υπάρχει γκρίνια, χρήματα δεν υπάρχουν στα ταμεία της ομάδας και γενικά το κλίμα είναι κακό. Η Μπαρτσελόνα με τον Αλόνσο φέτος στο πάγκο της και με πολλές αλλαγές που έκανε θέλει να ξεχάσει την περσινή καταστρεπτική χρονιά και να γυρίσει σε επιτυχίες και τίτλους. Έχει καλό υλικό, θέλει χρόνο να αποκτήσει χημεία αλλά εκτιμώ πως την Μπανταλόνα μπορεί εύκολα να την κερδίσει. Διπλό.

Από την Ισπανία και το τρίτο παιχνίδι στις επιλογές μου το Μπασκόνια-Εστουδιάντες. Η αγαπημένη μου Μπασκόνια και φέτος έκανε πάρα πολλές αλλαγές και στην θέση του προπονητή που ανέλαβε ο Αργεντίνος Πάμπλο Πριτζιόνι αλλά και σε πολλούς παίκτες πράγμα άλλωστε που συνηθίζει να κάνει η ομάδα της Βιτόρια. Στην 1η αγωνιστική για 35 λεπτά στην Βαρκελώνη έδειξε πολύ καλό πρόσωπο αλλά στο τέλος έμεινε από δυνάμεις και έχασε δύσκολα. Έχει απουσίες αλλά έχει και βάθος και μπροστά στο ένθερμό κοινό της παίζει πάντα καλύτερα. Η Εστουδιάντες έπαιξε την Δευτέρα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση όπου τελικά κέρδισε την αδύναμη Ολλανδική Γκρόνιγκεν. Έχει συμπαθητικό ρόστερ και εκτιμώ πως θα σωθεί εύκολα αλλά τίποτα παραπάνω. Εκτιμώ πως οι Βάσκοι είναι καλύτερη ομάδα, παίζουν εντός έδρας που παίρνουν δύναμη από το κοινό τους και όλα δείχνουν πως θα κάνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Άσος.

 

Οι σημερινές μου προτάσεις είναι

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Ρεάλ Μαδρίτης -7.5 στην Stoiximan.gr

ΓOYBENTOYT ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπαρτσελόνα -6.5 στην Stoiximan.gr

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ: Μπασκόνια -9.5 στην Stoiximan.gr

ΥΓ 1. Στους χθεσινούς προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας στην αναμέτρηση ΑΕΚ-Ρέθυμνο βρέθηκαν δεν βρέθηκαν στο γήπεδο 500 οπαδοί. Κρίμα πραγματικά για την ομάδα γιατί κάποιοι επενδύουν , ματώνουν και κάποιοι μόνο γκρινιάζουν μόνο σε ήττα της δήθεν ομάδα τους. Κρίμα γιατί στην ΑΕΚ γίνεται φέτος εξαιρετική δουλειά. Και καλό μπάσκετ και υγεία βγάζει η ένωση.

ΥΓ 2. Αντιθέτως εκπληκτική ατμόσφαιρα στην Θεσσαλονίκη στο παιχνίδι Άρης-ΠΑΟΚ. Τρομερή εικόνα να βλέπεις ξανά στο ίδιο γήπεδο τον Γιαννάκη, αυτή τη φορά σε ρόλο προπονητή. Φανταστικός κόσμος.

ΥΓ 3. Ο Ομπράντοβιτς βλέπει κούπα και γυαλίζει το μάτι του…. μαζί του όμως πληρωνόμαστε και εμείς έτσι παικταράδες μου???

ΥΓ 4. Τι λείπει από τον ΠΑΟΚ???  Μμμμ ο Σούλης που είναι ρε παιδιά !!!!!

ΥΓ 5. Με ρωτάτε ποιος είναι πιο ασφαλής τρόπος να οδηγηθούμε στο ταμείο. Ένα θα σας πω και να το ξέρετε είναι κανόνας. Όσο περισσότερα παιχνίδια βάζετε σε ένα δελτίο τόσο μικρότερες πιθανότητες έχετε να κερδίσετε. Όσο λιγότερα τα παιχνίδια τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για ταμείο.

 

ALEX