Με το φινάλε της Stoiximan.gr Basket League αλλά και με αγωνιστική στη Γερμανία, η σημερινή ημέρα κρίνεται άκως ενδιαφέρουσα.

Το Απόλλωνας Πάτρας – Λαύριο έχει γίνει… ασανσέρ. Ο άσος άρχισε να δίνει ψίχουλα και έχει πάει στο υπολογίσιμο 1,44. Και επειδή έχει πάει ψηλά για… ξεκάρφωμα, θα τον επιλέξουμε αφού το Λαύριο θα χάσει ήσυχα κι ωραία και θ’ αφήσει τον Απόλλωνα να ψάχνει τι έγινε στην Αμαλιάδα.

Ολυμπιακός – Κύμη με χάντικαπ στους 31,5 πόντους δεν παίζεται. Τουλάχισον όχι άσος. Να σκοτωθούν γιατί στον Ολυμπιακό όταν μετράνε αντίστροφα για τα σοβαρά; Διπλό στο 1,88 μόνο για ζητούμενα.

Αρης – ΑΕΚ έχει αντιστραφεί πλήρως το φαβορί, έχει πάει το σετ 2,25 -1,67 και είναι λογικό με τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στον Αρη. Το θέμα είναι μήπως προτιμάει η ΑΕΚ να τον έχει 4ο τον Αρη και να τον βρεί αντί του ενισχυμένου ΠΑΟΚ όταν μπει στα πλέι οφ; Ελα ντε. Αποχή.

Κολοσσός – Τρίκαλα στο 1,17 για τον Κολοσσό με την… συζητήσιμη συμπεριφορά του τελευταίου καιρού, ούτε για πλάκα. Προπονηοσούλα θα κάνουν και οι δύο, σίγουρα όχι με τα λεφτά μας.

Δόξα Λευκάδας – Ρέθυμνο ίδια περίπτωση. Το 1,50 του διπλού μπασκετικά είναι ευκαιρία. Δε γίνεται να χάσει το Ρέθυμνο από τη Λευκάδα. Εκτός αν πάει… πενταήμερη. 

Κόροιβος – Προμηθέας, εδώ σε θέλω μάστορα. Εχουμε δει τον άσο από 1,44 να πετάει στο 1,87. Μπασκετικά, ο Προμηθέας είναι πληρέστερος και νικάει για να μπει στα πλέι οφ. Μόνο που το θηρίο που βρυχάται το φοβάσαι. Εντάξει, δεν είναι θηρίο ο Κόροιβος, αλλά παίζει τη ζωή του. Θα πάμε στον άσο κι αν μην κερδίζει ούτε… στο τάβλι ο Κόροιβος τελευταία.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ τέλος, το χάντικαπ των 16,5 πόντων είναι οριακό και το ματς δεν ενδείκυνται.

Πάμε στη Γερμανία, με το Τούμπιγκεν – Μπάμπεργκ να μας δίνει ένα πιθανό διπλό και με χάντικαπ 12,5 πόντων στο 1,87.

Λούντβιγκσμπουργκ – Μπρέμερχαβεν λογικά μικρός άσος στο 1,13 θα πάμε στο όβερ 164,5 με ρίσκο για το 1,93.

Βούρτσμπουργκ – Ουλμ καλό είναι το 1,18 για να αυξήσουμε σύνολα χωρίς να μπλέξουμε με κάτι άλλο.

Μπαϊρόιτ – Φρανκφούρτη επίσης ανεκτό ασάκι του 1,22 που μπορεί να μπει άφοβα για στήριγμα στο κουπόνι μας.

Μπάγερν – Βόννη τέλος, αναμφισβήτητος άσος του 1,05 και πάμε και με χάντικαπ 15,5 πόντων για το 1,90.