ΚΟΛΟΣΣΟΣ – ΑΓΟΡ

Εδώ παίζουν οι δύο περσινές εκπλήξεις της Α1. Και οι δύο έχουν  νοικοκυρεμένες ομάδες αλλά έριξαν το μπάτζετ τους φέτος και αυτές στο γενικό πλαίσιο. Ο Κολοσσός άλλαξε προπονητή και έχασε βασικά στελέχη και συνεπώς πρέπει να τον δούμε καθώς δεν έχουμε καλή εικόνα. Στο κύπελλο αποκλείστηκε στην Δράμα πάντως με κάκιστη εμφάνιση και γενικά δεν αρέσει ακόμα. Καλές κινήσεις στην περιφέρεια αλλά έχει γερασμένη ομάδα και με προβλήματα στην φροντ λάιν  που ψάχνει αμερικανό σέντερ. Καλή έδρα πάντα και ο κόσμος κοντά. 

Ο ΑΓΟΡ έχασε τους περσινούς του αμερικανούς που έκαναν την διαφορά και το φετινό ρόστερ δεν ενθουσιάζει αλλά πήρε τον Κόμματο που κάνει την διαφορά στην επίθεση και στο επίπεδο που κινείται και είναι καλύτερος και από Αμερικανός! Έμεινε στον πάγκο ο Κουφός και η ομάδα θα παίζει πάλι πολύ με το περιφερειακό σουτ και θέλει πλέι οφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι, μικρό απλά προβάδισμα η έδρα αλλά ανοιχτή και η νίκη. Συνεπώς πάμε με το +4 του ΑΓΟΡ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ σαν επιλογή Α.

ΚΑΟΔ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο ΚΑΟΔ αν και έστησε την ομάδα ένα μήνα πριν, έχει κάνει καλές κινήσεις και κράτησε και ένα κορμό από πέρσι και με τον έμπειρο Καλαφατάκη στον πάγκο που παρέμεινε μπορεί και θέλει να φτάσει σε άνετη παραμονή. Άλλωστε έχει δυνατή έδρα και εμπειρία πλέον και έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο κύπελλο που απέκλεισε ομάδες της Α1 και πήγε στα ημιτελικά συντρίβοντας μάλιστα και τον Κολοσσό!

Ο Πανιώνιος έχει υγιή διοίκηση και πολύ καλό ρόστερ με στόχο την 3η θέση αλλά δεν έχει βρει χημεία και λέει ότι ψάχνει παίκτη στην θέση του Γκιμπς στο πλέι μέικερ. Ο Σκουρτόπουλος στον πάγκο είναι έμπειρος και καλός τεχνικός αλλά δεν έχει μπορέσει ακόμα να βρει ρόλους και η εικόνα δεν αρέσει. Σαφώς ανέτοιμος ο Πανιώνιος αλλά με καλύτερο επίσης ρόστερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο ΚΑΟΔ ξέρει να χτυπά τέτοια ματς στην έδρα του και δείχνει πιο έτοιμος από τον ποιοτικότερο σαφώς όμως Πανιώνιο. Ντέρμπι αλλά ο Πανιώνιος με την εμπειρία και βάθος μπορεί να πάρει το διπλό. Πάμε λοιπόν καθώς το ματς είναι στα ίσα με διπλό επιλογή Α στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Tags:
Ελλάδα