Δύο παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου (25/03). Η προσοχή μας θα επικεντρωθεί στους αγώνες Απόλλων Πατρών – Κολοσσός Ρόδου από το ελληνικό πρωτάθλημα και Βαλένθια – Ουνικάχα Μάλαγα από τη λίγκα της Ισπανίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

«Καίγεται» για νίκη ο Απόλλωνας

Η πρώτη πρόταση για σήμερα προκύπτει από τη Stoiximan.gr Basket League και την αναμέτρηση Απόλλων Πατρών – Κολοσσός Ρόδου. Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας φιγουράρει ο Απόλλωνας με ρεκόρ 5-17, ενώ ο Κολοσσός ισοβαθμεί στην 5η θέση με ΠΑΟΚ και Άρη. Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου και η ομάδα της Πάτρας απέχει δύο νίκες από Κόροιβο και Κύμη που οριοθετούν τη γραμμή της παραμονής στην κατηγορία. Για να μην υποβιβαστεί ο Απόλλωνας απαιτείται ένα πολύ καλό φίνις από πλευράς του, αλλά και να τον ευνοήσουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Αν κερδίσει σήμερα και ηττηθούν Κύμη και Κόροιβος από Άρη και Τρίκαλα αντίστοιχα, οι ελπίδες του θα αναπτερωθούν, καθώς έχει αγώνα με την Κύμη εκτός έδρας για την προτελευταία αγωνιστική και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με το Λαύριο εντός. Παράλληλα, η Κύμη έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα, καθώς μεταξύ άλλων θα αντιμετωπίσει μακριά από το γήπεδό της Ολυμπιακό και Προμηθέα, δύο παιχνίδια στα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα ηττηθεί. Ο Απόλλων, επιπλέον, επικρατεί στην ισοβαθμία με τον Κόροιβο και έχει το ματς με την Κύμη εκεί που ίσως κριθεί η κατηγορία. Αν και ο Κολοσσός είναι καλύτερη ομάδα, φυσικά, αξίζει ποντάρισμα στον γηπεδούχο που έχει τη μεγάλη ανάγκη, επομένως η επιλογή είναι η νίκη του Απόλλωνα.

Καλύτερη και με κίνητρο η Βαλένθια

Η δεύτερη και τελευταία πρόταση από το κουπόνι του Σαββάτου έρχεται από την Ισπανία και τον αγώνα Βαλένθια – Ουνικάχα Μάλαγα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και στον τελικό του Eurocup, με τη σειρά των τελικών (Best-of-Three) να ξεκινά την επόμενη Τρίτη στη Βαλένθια, επομένως το σημερινό ματς μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως μία «πρόβα» τελικών. Μέχρι στιγμής φέτος οι δύο αντίπαλοι έχουν παίξει μεταξύ τους τρεις φορές. Στον πρώτο γύρο της ACB η Βαλένθια νίκησε 83-91 στη Μάλαγα, και στο ΤΟΡ-16 του Eurocup η Βαλένθια επιβλήθηκε και τις δύο φορές, 71-78 στη Μάλαγα και 86-62 στην Βαλένθια. Η Ουνικάχα έχει στρέψει όλη την προσοχή της στο Eurocup, καθώς γνωρίζει ότι μόνο μέσω αυτής της διοργάνωσης μπορεί να πάρει ένα εισιτήριο για την Euroleague. Η Βαλένθια, ωστόσο, δίνει μεγάλη βαρύτητα και στο πρωτάθλημα, καθώς διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για να τερματίσει στην 1η θέση της κανονικής περιόδου της ACB, κάτι το οποίο της έχει… ανοίξει την όρεξη και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απόψε το μεγαλύτερο κίνητρο λοιπόν το έχει η Βαλένθια και είναι η καλύτερη ομάδα, η Μάλαγα θα κρατήσει τις «ορέξεις» της για το Eurocup. Καλή επιλογή η Βαλένθια -7.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια του Σαββάτου. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku