Τρίτη (28/02) σήμερα και η αγωνιστική δράση σε Eurocup και Champions League συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον, κάνοντας παράλληλα και πιο «πλούσιο» το μπασκετικό μας κουπόνι. Το σημερινό μενού περιέχει πολλές και αμφίρροπες αναμετρήσεις, ωστόσο εμείς επιλέγουμε να ασχοληθούμε με δυο από αυτές. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

«Σφιχτό» μας στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ και Τενερίφη διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους, για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «δικέφαλος» προέρχεται από την ήττα στην Αθήνα από την ΑΕΚ όντας αρκετά μαχητικός, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε καταφέρει να επικρατήσει με 78-82 στο Βελιγράδι επί της Παρτιζάν, ανατρέποντας το 74-76 του πρώτου αγώνα. Τα κακά νέα για τους γηπεδούχους είναι πως πιθανόν να μην μπορέσει να αγωνιστεί ο Σάιμπερτ λόγω ενοχλήσεων που νιώθει μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η Τενερίφη από την πλευρά της προέρχεται από τη νίκη με 61-85 επί της Φουενλαμπράδα, ήταν καταπληκτική σε όλους τους τομείς και ιδίως αμυντικά και δικαίως παρέμεινε στη 2η θέση της ισπανικής λίγκας, όντας η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Το έργο του ΠΑΟΚ κόντρα στην Τενερίφη σε διπλά ματς είναι εξαιρετικά δύσκολο, το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου δεν έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του μέχρι στιγμής στη διοργάνωση και στη σημερινή αναμέτρηση θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, μέσω της καλής αμυντικής του λειτουργίας, που επιτρέπει μόλις 68 πόντους ανά αγώνα. Η Τενερίφη από την πλευρά της δέχεται 67,5 πόντους κατά μ.ο στην Ευρώπη και 72 πόντους μ.ο στην Ισπανία και δεν έχει λόγω να χαλάσει σήμερα αυτή την εικόνα. Θα κρατήσουμε το Under 149.5.

«Τρέχουν» πολύ Βαλένθια και Κίμκι

Δεύτερος σταθμός μας για σήμερα είναι η Ισπανία και η αναμέτρηση μεταξύ της Βαλένθια και της Κίμκι. Το συγκεκριμένο ζευγάρι θεωρείται το πιο δυνατό της προημιτελικής φάσης του Eurocup, τόσο βάση της δυναμικότητας των ομάδων, όσο και βάση της ιστορίας τους στο θεσμό. Οι Ισπανοί μετρούν τρεις κατακτήσεις (2003, 2010, 2014) όντας οι πολυνίκεις της διοργάνωσης, ενώ η Κίμκι ακολουθεί με δυο κατακτήσεις, το 2012 και το 2015. Η Βαλένθια πέτυχε το απόλυτο των νικών (6/6) στην προηγούμενη φάση και πέρασε εύκολα στα προημιτελικά, παίρνοντας παράλληλα και το πλεονέκτημα της έδρας. Η Κίμκι από την πλευρά της τερμάτισε στη 2η θέση του ομίλου F, γνωρίζοντας δυο ήττες από την Μπάγερν σε Γερμανία και Ρωσία. Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν πολύ, ιδίως η Κίμκι που σχετικά συχνά ξεπερνά και τους 100 πόντους. Αναμένεται να γίνουν μεγάλες μάχες, ενώ είναι πολύ πιθανό να φτάσει η σειρά σε τρίτο ματς και φαβορί προσφέρεται η Βαλένθια λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας. Η Κίμκι σκοράρει κατά «ριπάς» όπως αναφέρθηκε, η Βαλένθια είναι ο παραδοσιακός «χαμαιλέοντας» δηλαδή προσαρμόζεται στον αντίπαλο, πολύ πιθανό απόψε το Over 165.5.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια της Τρίτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Tags:
Betarades