ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ

Ο μεγάλος τελικός του Σούπερ Κόπα στην Ισπανία στην ουδέτερη Σαραγόσα. Η Μπάρτσα έχει πάρει τον αέρα της βασίλισσας τα τελευταία χρόνια και νίκησε δύσκολα αλλά εύκολα στο τέλος την Βαλένθια με την άμυνα καθώς το παιχνίδι στο 37′ ήταν ντέρμπι 64-61 και με ένα 13-2 με την εμπειρία της η Μπαρτσελόνα νίκησε με εικονική διαφορά. Στηρίχθηκε και πάλι στην άμυνα αλλά επιθετικά είχε προβλήματα και ειδικά στην περιφέρεια καθώς λέιπουν ο αρχηγός της και σκόρερ Ναβάρο και ο Γιασικεβίτσους.

Από την άλλη πλευρά η Ρεάλ έκανε περίπατο με την γηπεδούχο αλλά αποδυναμωμένη Σαραγόσα και επίσης η τελική διαφορά είναι πλασματική καθώς είχε και διαφορές 20π. Η Ρεάλ που παίζει άλλο στιλ μπάσκετ, επιθετικό. Ντέρμπι γενικά και ο ΟΠΑΠ σωστά έχει δώσει ελαφρύ φαβορί την Ρεάλ και 1,5π στην Μπαρτσελόνα.

Αν είχαμε 4-5π όπως άλλες φορές στην Ρεάλ θα λέγαμε διπλό. Τώρα λέμε λίγο Ρεάλ επειδή είναι πιο γεμάτη ομάδα αλλά είναι Ελ Κλάσικο και δεν ανοιγόμαστε. Πονηρό το άντερ όβερ στους 146π καθώς αν η Μπάρτσα επιβάλλει τον αμυντικό της ρυθμό έχει τύχη το άντερ αφού το ματς θα πάει στους 70π, ειδάλλως θα ξεφύγει και θα γίνει και εύκολο όβερ!