Τετάρτη (28/12) σήμερα και το κουπόνι μπάσκετ μοιάζει «φτωχό» σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Τα μόνα ματς που τραβούν το ενδιαφέρον μας προέρχονται από την ισπανική λίγκα και είναι τα εξής: Φουενλαμπράδα – Μούρθια, Ομπραντόιρο – Μπιλμπάο και Μπανταλόνα – Σαραγόσα.

Φουενλαμπράδα – Μούρθια
Φουενλαμπράδα και Μούρθια διασταυρώνουν απόψε στις 21:00 τα «ξίφη» τους, έχουν ρεκόρ 5-8 και 4-8 αντίστοιχα μετά τις νίκες που πέτυχαν την τελευταία αγωνιστική, 73-78 η πρώτη στην έδρα της Μπέτις και 97-71 η δεύτερη υποδεχόμενη την Μπιλμπάο. Η εκτός έδρας επικράτηση της Φουενλαμπράδα στη Σεβίλλη ήταν εξαίρεση στην πολύ κακή εικόνα που δείχνει μακριά από το «σπίτι» της και σήμερα υποδέχεται μια εξίσου κακή, ίσως τη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα, τη Μούρθια που μακριά από την έδρα της έχει 1-5. Αυτομάτως λοιπόν η Φουενλαμπράδα είναι το φαβορί αφού παίζει στην έδρα της αλλά συνεχίζει να παίζει χωρίς τον κορυφαίο παίκτη της, Μάρκο Πόποβιτς. Με ρίσκο η νίκη της γηπεδούχου και επιπλέον παίζεται το Over 161, αν και καμία δεν ξεπερνά τους 80 πόντους ανά αγώνα γενικά όμως η Φουενλαμπράδα εντός σκοράρει 80.5 πόντους ανά αγώνα και η Μούρθια εκτός σκοράρει 82 πόντους ανά αγώνα.

Ομπραντόιρο – Μπιλμπάο
Η Ομπραντόιρο είχε ένα πολύ δύσκολο μεσημέρι παραμονή Χριστουγέννων στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ, όπου ηττήθηκε 106-59 και συνεχίζει με ρεκόρ 4-8. Η Μπιλμπάο γνώρισε επίσης βαριά ήττα στην έδρα της Μούρθια με 97-71, και συνεχίζει με ρεκόρ 6-6. Μέχρι τη συντριβή της στη Μαδρίτη, η Ομπραντόριο είχε κάνει συνεχόμενες καλές εμφανίσεις με δύο σερί νίκες, κόντρα σε Σαραγόσα και Μούρθια, και πριν είχε ηττηθεί στο τέλος από τις Γκραν Κανάρια και Ανδόρρα άρα δεν πρέπει να την «πτοήσει» το αποτέλεσμα με Ρεάλ που ήταν ίγο πολύ αναμενόμενο. Η Μπιλμπάο είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο σε όλα της τα ματς για Eurocup και ACB, αλλά σήμερα χρειάζεται τη νίκη διότι βρίσκεται βαθμολογικά μία νίκη πίσω από την οκτάδα που στο τέλος του πρώτου γύρου θα δώσει «εισιτήριο» για το Final-8 του κυπέλλου.

Μπανταλόνα – Σαραγόσα
Η Μπανταλόνα ήταν εξαιρετική στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα αλλά «λύγισε» στο τέλος, ηττήθηκε 79-77 και συνεχίζει με ρεκόρ 3-10 στην ισπανική λίγκα. Η Σαραγόσα από την πλευρά της, πέτυχε άνετη νίκη επί της Ανδόρρα με 90-74 και βρίσκεται στην δέκατη θέση με ρεκόρ 5-7. Η Μπανταλόνα είναι η προτελευταία της βαθμολογίας αλλά επειδή αγωνίζονται 17 ομάδες στο πρωτάθλημα και η τελευταία Μανρέσα δεν δείχνει ότι μπορεί να βελτιωθεί προς το παρόν δεν φαίνεται πως η ομάδα της Βαρκελώνης θα κινδυνεύσει αλλά αυτό το γεγονός μόνο του δεν επιτρέπει εφησυχασμό. Η Σαραγόσα έχει μπροστά της μια τετράδα αγώνων για να τελειώσει ο πρώτος γύρος και με το ρεκόρ που «τρέχει», διατηρεί και ελπίδες για είσοδο στο Final-8 του κυπέλλου, δύσκολη αποστολή αλλά όχι ακατόρθωτη. Διαφορετικά κίνητρα λοιπόν για τις δύο ομάδες, οριακό φαβορί προσφέρεται η Μπανταλόνα και όντως έχει τις περισσότερες πιθανότητες για νίκη αλλά το κίνητρο της Σαραγόσα αποτρέπει από ποντάρισμα στην γηπεδούχο.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Τετάρτης. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.