Γράφει ο Fatijas
13/11/2011 (12:25)

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
ΜΑΛΑΓΑ    68-85
Κάχα Λαμποράλ    68-77
Μουρθία    66-54
ΜΑΝΡΕΣΑ    60-69
Ρεάλ    60-68
ΑΛΙΚΑΝΤΕ    55-58

ΜΠΙΛΜΠΑΟ
ΑΛΙΚΑΝΤΕ    77-81
Ρεάλ    86-82
Μπανταλόνα    78-72
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ    72-91
Μουρθία    95-80
ΜΑΝΡΕΣΑ    73-81

Η Γκραν διαθέτει μία από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ισπανία στην οποία μάλιστα βρίσκει και πιο εύκολα ρυθμό και κάνει και πιο εύκολα σκορ όπου έχει μία δυσκολία εφέτος. Είναι ομάδα η οποία στηρίζεται στην άμυνα της κατά κύριο λόγο και είναι μάλιστα και πειστική και το μεγάλο της όπλο. Έρχεται από δίκαιη ήττα με την Αλικάντε εκτός έδρας όπου κόλλησε στην επίθεση και αυτό είναι που πλήρωσε τελικά. Ωστόσο έχει πολλά παράπονα και ακόμα φωνάζει για την διαιτησία αφού σε όλο το παιχνίδι σούταρε μόνο 1 βολή! Και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και άδικο που διαμαρτύρεται.

Δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε να χάνει με 18-9 και 28-18, στην συνέχεια όμως έπαιξε τρομερή άμυνα και έκανε το παιχνίδι ντέρμπι και 40-39. Η Αλικάντε πήγε να ξεφύγει εκ νέου αλλά η Γκραν πάντα με την άμυνα της κατάφερνε να φέρει και πάλι το ματς σε απόσταση αναπνοής. Δεν είναι τρομερή ομάδα σαν υλικό αλλά είναι έμπειρη και είπαμε ότι εντός μεταμορφώνεται προς το καλύτερο ακόμα και απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.

** Η Μπιλμπάο από την άλλη μεριά έχει το διπλό ταμπλό και δεν αντέχει. Βγάζει κόπωση αλλά δεν είναι και πολύ δικαιολογημένη αφού έχει σχετικά γεμάτο πάγκο και λύσεις. Η ομάδα του Κατσικάρη και της λοιπής ελληνικής παροικίας ξεκίνησε πολύ καλά τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο πρωτάθλημα αλλά δείχνει πλέον σαν να έχει πάθει καθίζηση, αδικαιολόγητη πάντως. Έχει μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοση της και με την Μανρέσα δεν μπόρεσε να κάνει και πάλι πειστική εμφάνιση. Δεν ξεκίνησε καλά και βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ με -20 π. (29-9 στο 10’).

Μετά από εκείνο το σημείο ανέβασε την απόδοση της και με βελτίωση στην άμυνα της κυρίως μείωσε την διαφορά αρχικά σε 42-39, 56-51, 69-63. Έδειχνε έτοιμη να κάνει την αντεπίθεση της αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ και έτσι έχασε εύκολα και δίκαια στο τέλος. Με 6/24 τρ. άλλωστε και ειδικά σε σημεία κρίσιμα όπου χρειαζόταν το σουτ ήταν λογικό να μην καταφέρει να κερδίσει. Λογικά θα συνέλθει, στα θετικά είναι ότι παρόλο που υπάρχει προβληματισμός, αλλά αν η ομάδα σύντομα δεν παίξει καλύτερο μπάσκετ μπορεί να έχει θέματα.

Εκτός ο Ερβέ και ψάχνει και παίκτη. Είναι έμπειρη ομάδα και μπορεί να παίξει καλά και εκτός έδρας. Έρχεται από ήττα και στην Ευρωλίγκα εντός έδρας από την τουρκική Φενέρ με ανατροπή στο τέλος.

*** Λογικά στα ίσα το ματς. Η Μπιλμπάο κάτι χρωστάει και δεν είναι ομάδα για 5η στην ουσία κολλητή ήττα σε Ισπανία – Ευρωλίγκα. Δεν παίζει καλά αλλά έχει βάθος. Σκληρό ματς, προτιμάμε το άντερ 147 αν και φέτος η Μπιλμπάο παίζει πιο επιθετικά σαφώς. Αλλά η Κανάρια ξέρει να πάει το ματς στους 65-67π. Διαλέγουμε το άντερ και απλά προβάδισμα η Μπιλμπάο μικρό.

ΜΑΛΑΓΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

ΜΑΛΑΓΑ
Γκραν Κανάρια    85-68
ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ    78-71
ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ    95-92
Σαραγόσα    79-57
ΒΑΛΕΝΘΙΑ    62-75
Βαγιαδολίδ    78-51

ΡΕΑΛ
Φουενλαμπράδα    88-70
ΜΠΙΛΜΠΑΟ    82-86
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ    84-72
Ομπραντόϊρο    81-67
ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ    68-60
Σεβίλλη    78-65

Ένα από τα μεγάλα παιχνίδια της αγωνιστικής. Η Μάλαγα είχε και εύκολα παιχνίδι για την Ευρωλίγκα εντός έδρας με την Ζάγκρεμπ όπου πήρε την νίκη χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα και είχε την ευκαιρία να πάρει και ανάσες, άρα θα είναι και πιο φρέσκια στο παιχνίδι. Πολύ δυνατή έδρα, όπου μαζεύει περίπου 13,000 κόσμο και δημιουργείται μία ζεστή ατμόσφαιρα. Με την Βαγιαδολίδ την περασμένη αγωνιστική δεν είχε δυσκολίες για να φτάσει την νίκη. Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει με 15-17 στο 11’ αλλά από εκείνο το σημείο και μετά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της τόσο σε άμυνα κυρίως αλλά και στην επίθεση και πήρε διαφορά ασφαλείας την οποία κράτησε μέχρι τέλους.

Αρχικά 34-21, 65-34 στο 29′ και κανένα πρόβλημα μετά. Έχουμε πει και πάλι ότι είναι ομάδα η οποία έχει ξεκινήσει αθόρυβα εφέτος αλλά έχει πολύ καλό υλικό και με βάθος. Στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άμυνα της, αλλά εντός έδρας κάνει και πιο εύκολα σκορ και ειδικά από την περιφέρεια και το τρίποντο. Έτοιμος και ο σκόρερ Φιτς σήμερα. Από τα ματς που θέλει αλλά δεν έχει και μεγάλο άγχος, ούτε θα απογοητευτεί αν χάσει τελικά.

* Η Ρεάλ δείχνει σαν να έχει κάνει μία μίνι κοιλιά τελευταία και να είναι κάπως κουρασμένη. Με την Σεβίλλη είχε πολλές δυσκολίες και ειδικά στην επίθεση. Χρειάστηκε μάλιστα το παιχνίδι να φτάσει μέχρι την 4η περίοδο για να μπορέσει να καθαρίσει την υπόθεση νίκη με την εμπειρία της και την δύναμη της έδρας τελικά. Έχανε με 29-36 στο 19′, έκανε ένα ξέσπασμα όπως συνηθίζει και με ένα 12-0 πήγε το παιχνίδι στο 41-36 και μετά 51-41 με ένα επιμέρους σκορ 22-4 σε αυτό το διάστημα. Αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να βγάλει διάρκεια στην απόδοση της και το ματς έγινε ντέρμπι στο 30’ (53-52).

Για ένα πεντάλεπτο όμως με τρομερή άμυνα και πάλι βρέθηκε στο +8 π. και δεν είχε πρόβλημα στην συνέχεια. Ούτε στην Ευρωλίγκα ήταν καλή και  έχασε από την Παρτίζαν σε ένα από τα παιχνίδια όπου ήθελε και έπρεπε να πάρει και μάλιστα με κακή εμφάνιση στην αρχή, το γύρισε και έκανε άσχημο φινάλε.

Έχει τεράστιο βάθος στο ρόστερ, είναι ομάδα που κάνει πιο εύκολα σκορ εφέτος και έχει περισσότερες ελευθερίες στον επιθετικό τομέα, με τον Ιμπάκα είναι πλήρης ακόμα και στους ψηλούς, αλλά ο Λάσο δεν μπορεί να κάνει καλή διαχείριση. Όμως τα έχει καλά με τους παίκτες και τους έχει κερδίσει. Ένα μείον είναι ότι η ομάδα περιστρέφεται πολύ γύρω από τον Ρούντι.  Λογικά αυτή την αγωνιστική θα ρολάρει και θέλει άλλωστε και η ίδια μία πειστική εμφάνιση για να πάρει τα πάνω της.

*** Ντέρμπι. Η Ρεάλ είναι πιο γεμάτη και πλήρης αλλά δεν παίζει καλά εδώ και 15 μέρες. Το 1,70 δεν είναι άσχημο και το βάζουμε καθώς και η βασίλισσα κάτι χρωστάει.

ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ – ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ

ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ
ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ    71-68
Μάλαγα    71-78
Μανρέσα    61-49
ΡΕΑΛ    67-81
Αλικάντε    69-73
ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ    53-72

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ
ΡΕΑΛ    70-88
Μανρέσα    73-79
Εστουδιάντες    88-80
ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ    73-62
Μπαρτσελόνα    56-66
ΜΟΥΡΘΙΑ    65-71

Η νεοφώτιστη Ομπραντόιρο είναι μία ομάδα με ένα συμπαθητικό σύνολο που κάνει αξιοπρεπείς εμφανίσεις μέχρι στιγμής. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι ουσιαστικά δεν έχει και κανένα τρομερό υλικό και είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους εφέτος. Στηρίζεται στην πολύ καλή της άμυνα, είναι ομαδική και δείχνουν διάθεση όλοι οι παίκτες στο συγκεκριμένο τομέα, αλλά στην επίθεση έχει τις δυσκολίες της. Διαθέτει επίσης έμπειρους παίκτες.

Με την Κάχα στην Βιτόρια δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει με μεγάλες διαφορές (14-1, 26-8). Με την άμυνα της κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και μείωσε στο 33-26 αλλά μέχρι εκεί αφού στην συνέχεια έμεινε από λύσεις στην επίθεση και έτσι έχασε εύκολα και δίκαια. Ούτε εντός είναι πολύ καλύτερη στον επιθετικό τομέα.

** Η Φουενλαμπράδα πάλεψε μέχρι τέλους με την Μούρθια σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, αλλά δεν είχε περιφερειακό σουτ, όταν το χρειάστηκε και με 5/21 τρίποντα ήταν λογικό να χάσει. Για ένα ακόμα παιχνίδι ο καλύτερος της σκόρερ, ο Πένι κινήθηκε στα ρηχά με μόλις 8 π. και υπάρχει προβληματισμός το τι συμβαίνει και είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση.

Έχει καλό υλικό, είναι ομάδα που παίζει πολύ από την περιφέρεια και σουτάρει από το τρίποντο και μάλιστα με καλά ποσοστά συνήθως. Έμπειρη επίσης και πειστική σε παιχνίδια με ομάδες στα κυβικά της. Στην Μούρθια έχανε 46-36, ισοφάρισε 46-46, το ματς ήταν θρίλερ (64-63 στο 39′) αλλά έχασε τα τελευταία σουτ και άνοιξε με τις βολές η διαφορά. 

**Ανοιχτό παιχνίδι. Η Φουενλαμπράδα είναι πιο έμπειρη και ξέρει να παίρνει τέτοια ματς. Ντερμπάκι θα ‘ναι, αν έχει 7-8τρ κερδίζει μάλλον. Συνεπώς πάμε με το διπλό με +3 και τίποτα άλλο.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΜΟΥΡΘΙΑ

ΣΑΡΑΓΟΣΑ
ΒΑΛΕΝΘΙΑ    66-82
Κάχα Λαμποράλ86-66    
ΜΑΛΑΓΑ    57-79
Χιπούσκοα    77-86
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ    63-67 (παρ)

ΜΟΥΡΘΙΑ
Μπαρτσελόνα    54-62
ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ    65-71
ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ    54-66
Σεβίλλη    65-58
ΜΠΙΛΜΠΑΟ    80-95
Φουενλαμπράδα    71-65

Η Σαραγόσα είναι ομάδα με εμπειρία και ξέρει εντός έδρας τουλάχιστον να κάνει πειστικές εμφανίσεις. Δυνατή έδρα με 9,000 κόσμο περίπου στις κερκίδες όπου δημιουργούν πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και πίεση στον αντίπαλο, ενώ και η ίδια βρίσκει και πιο εύκολα ρυθμό. Προσέχουμε ωστόσο ότι ακόμα δεν έχει διάρκεια στην απόδοση της, παρόλο που έχει κανονικά και πάλι τον Άρτσιμπαλντ ο οποίος είναι ετοιμοπόλεμος. Ακόμα εκτός κλίματος ο Μπούρτσι στο “3” ο οποίος δεν πείθει και δεν βοηθάει με συνέπεια να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο φόργουορντ και η ομάδα να ψάχνει ήδη στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Με την Εστουντιάντες στην Μαδρίτη πάλεψε το παιχνίδι αλλά δεν άντεξε, αν και θα μπορούσε να έχει φύγει με το διπλό. Προηγήθηκε με 43-50 στο 33′ και 52-56 στο 39′, με τρομερή άμυνα αλλά στο τέλος δεν είχε καθαρό μυαλό και πάλι.

** Η Μούρθια επίσης είναι ομάδα η οποία παίζει πολύ καλή άμυνα και αρκετά σκληρή. Άλλωστε έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα και δεν έχει και πολλές εναλλακτικές στο παιχνίδι της. Εκτός έδρας έχει μεγαλύτερες δυσκολίες να κάνει σκορ και έτσι θέλει να κρατάει τα παιχνίδια σε χαμηλό τέμπο και σκορ για να μπορεί να τα χτυπάει. Καλή φροντ λάιν, η περιφέρεια της έχει πολλά κενά και προβλήματα, ειδικά στα ποσοστά από το τρίποντο.

Με την Φουεναλμπράδα σε ένα ματς θρίλερ κατάφερε τελικά να πάρει την νίκη. Ξεκίνησε πάντως καλά και πειστικά και βρέθηκε στο 46-36, ισοφαρίστηκε 46-46, 64-63 στο 39′, αφού και πάλι δεν είχε σκορ από τους κοντούς. Όμως στο τέλος ήταν πιο ήρεμη αλλά και πιο τυχερή και έτσι πήρε την νίκη. Είναι έμπειρη και πονηρή ομάδα εκτός έδρας.

**** Περίεργο ματς. Έχει προβάδισμα η Σαραγόσα αλλά δεν με πείθει. Και είναι περίεργη ομάδα. Ικανή να κερδίσει με +10 άνετα ή να δούμε θρίλερ. Χαμηλά η νίκη δεν μπλέκουμε και δεν ασχολούμαστε και με τίποτα άλλο.

ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ – ΑΛΙΚΑΝΤΕ

ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ
Σεβίλλη    73-60
ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ    77-68
ΣΑΡΑΓΟΣΑ    66-86
Βαλένθια    72-82
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ    76-64
Ομπραντόϊρο    72-53

ΑΛΙΚΑΝΤΕ
Μπιλμπάο    81-77
ΣΕΒΙΛΛΗ    61-86
ΒΑΛΕΝΘΙΑ    70-67
Βαγιαδολίδ    91-64
ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ    73-69
Γκραν Κανάρια    58-55

Η Κάχα ξέρει ότι πρέπει να είναι προσεχτική σε αυτό το παιχνίδι αν δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι λόγω έργων ανακατασκευής στην φυσική της έδρα την Μπουέσα Αρίνα αγωνίζεται στο δεύτερο γήπεδο της πόλης την “Ιραντιέρ Αρίνα” με 8.000 φίλους της όμως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. ‘Ερχεται από ήττα στην Ευρωλίγκα εκτός έδρας με την γαλλική Νανσί σε ένα παιχνίδι όπου έπαιξε κάκιστη άμυνα και δεν έδειξε την πρέπουσα προσοχή, αλλά όπως είχαμε πει υπήρχε ο κίνδυνος να είναι ψιλοαδιάφορη και χαλαρή.

Με την Ομπραντόιρο είχε κάνει περίπατο, την περασμένη αγωνιστική σε ένα παιχνίδι όπου έπαιξε τρομερή άμυνα. Προηγήθηκε με 14-1, 26-8, μείωσε η αντίπαλος 33-26 αλλά ξαναπάτησε γκάζι!  Η Κάχα έχει πολύ καλό υλικό και αθλητικούς παίκτες, αλλά είναι γενικά περίεργη ομάδα και με περίεργα αποτελέσματα εκεί που δεν το περιμένεις. Έχει μερικούς αμερικάνους οι οποίο ακόμα είναι εκτός κλίματος και δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα.

Στα θετικά ότι έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα και οι προστριβές (Ιβάνοβιτς-Σεραφίν). Ομάδα που στηρίζεται στο τρίποντο, εντός έδρας πάντως βρίσκει πιο εύκολα ρυθμό και σουτάρει με πολύ καλύτερα ποσοστά και μπορεί να σκοτώσει τον αντίπαλο της.

** Η Αλικάντε σε τέτοια παιχνίδια δεν ελπίζει και σε πολλά αλλά είναι μαχητική και αν της δώσει δικαιώματα δεν θα χαριστεί. Με την Γκραν εντός πήρε μεγάλη νίκη σε ένα δραματικό παιχνίδι. Ξεκίνησε πολύ δυνατά (18-9, 28-18) αλλά στην συνέχεια είχε πολλά προβλήματα απέναντι στην άμυνα της αντιπάλου της, η οποία πλησίασε στο 40-39 και 49-48 και το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος 54-53 στο 39′, όπου όμως ήταν πιο ψύχραιμη και πήρε τελικά την νίκη.

Έχει πάντως μέτριο υλικό και ειδικά στο σκοράρισμα έχει μεγάλο πρόβλημα, στα θετικά ότι παίζει πολύ καλή άμυνα. Έκανε και μία διορθωτική κίνηση, αφού έδειξε τον Χέιζ  οποίος δεν βοηθούσε και πήρε στην θέση του τον έμπειρο σκόρερ Τάϊρον Έλις οποίος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο. Μην ξεχνάμε ότι έχει κάνει διπλό φέτος στην Βαλένθια.

**Τέτοια ματς είναι θέμα διάθεσης της Κάχα που πάντως δεν πολυανοίγει διαφορές και η Αλικάντε είναι μαχητική και πονηρή. Νο Bet σε όλα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ    69-71
Σαραγόσα    82-66
Αλικάντε    67-70
ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ    82-72
Μάλαγα    75-62
ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ    86-80

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΜΟΥΡΘΙΑ    62-54
Εστουδιάντες    97-51
ΣΕΒΙΛΛΗ    75-81
Μπιλμπάο    91-72
ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ    66-56
Μπανταλόνα    82-70

Το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Βαλένθια είναι σε καλή κατάσταση και έρχεται από την νίκη μέσα στην Μπρουέσα. Οι νυχτερίδες έχουν καλό υλικό και είναι ομάδα με εμπειρία, αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βρούνε διάρκεια στο παιχνίδι τους και χημεία σαν ομάδα. Με την Χιπούσκουα το παιχνίδι ήταν θρίλερ και δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ και να καθαρίσει την νίκη. Έτσι έφτασε το ματς στο 71-67 όπου σε εκείνο το σημείο με ένα 9-2 επιμέρους σκορ το έκανε 73-76 στο 39′ και με την εμπειρία της πήρε τελικά την νίκη.

Σούπερ και πάλι ο Ντε Κολό ο οποίος είχε 28 π., αλλά το θέμα είναι ότι η υπόλοιπη περιφέρεια ακόμα δεν έχει καταφέρει να δέσει μαζί του και να δώσει βοήθειες. Καλή φροντ λάιν επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πλέον αρχίζουν και τα παιχνίδια για το Γιούροκαπ και θα έχει και εκεί το μυαλό της. Αλλά το σημαντικό ειναι ότι εκτός τέθηκε ο Κλαβέρ και συνεπώς έχει μια σημαντική απώλεια στο “4”.  

** Η Μπαρτσελόνα δείχνει να ανεβάζει στροφές και παίζει πιο πειστικό και πιο ελκυστικό μπάσκετ. Ακόμα όμως δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που μπορεί και θέλει να βρει πάνω από όλα διάρκεια στην απόδοση της. δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε αρκετούς διεθνείς οι οποίο μπήκαν αμέσως στα παιχνίδια χωρίς να πάρουν ανάσες. Πάντως έχει από τα πιο πλήρη και ποιοτικά ρόστερ στην Ευρώπη.

Με την Μπανταλόνα δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στην νίκη, με διαστήματα καλού μπάσκετ και έκανε και συντήρηση μάλιστα. Από το 41-43, με ένα 15-0 έκανε το 56-43 και μετά το 62-55 και περίπατο στην συνέχεια. Μεγάλη εμφάνιση και επιβλητική νίκη στην Ευρωλίγκα εντός έδρας επί της Σιένα. Έπαιξε τρομερή άμυνα και από την αρχή δεν άφησε περιθώρια και μετέτρεψε ένα ντέρμπι σε περίπατο. Δεν καταλαβαίνει από έδρες, αλλά ακόμα με τις διαφορές δεν τα έχει και πολύ καλά.

** Πονηρή έξοδος για την Μπάρτσα αλλά η απουσία του Κλαβέρ και το βάθος της αλλά και ότι βρίσκει φόρμα λογικά μας οδηγούν στο διπλό. Βέβαια το 1,30 είναι χαμηλό για Ισπανία και δη εκτός έδρας και πόσο μάλλον οι 6,5π. Πονηρό το 1,30….

ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ
Νίκες: Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπιλμπάο
Χάντικαπ: Φουενλαμπράδα +3
Άντερ όβερ : Κανάρια 147

ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
Νίκες: Ρεάλ
Χάντικαπ: Φουενλαμπράδα +3
Άντερ όβερ: Κανάρια 147

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ
—-