Κυριακή (05/02) σήμερα και η αγωνιστική δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Το σημερινό κουπόνι μπάσκετ περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια, ωστόσο εμείς επιλέγουμε να ασχοληθούμε με τρία από αυτά και συγκεκριμένα με τα Ανδόρρα – Μπασκόνια, Άνκαρα – Εφές και Μπρέσια – Ντινάμο Σάσαρι.

Επιθετικές ομάδες Ανδόρρα και Μπασκόνια

Πρώτος μας σταθμός για σήμερα είναι η Ισπανία και η κόντρα ανάμεσα σε Ανδόρρα και Μπασκόνια. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 10-8, προέρχονται από την ήττα με 74-59 από την Μπανταλόνα παρουσιάζοντας αδυναμίες τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, ωστόσο μέσα στο «σπίτι» τους εμφανίζονται εξαιρετικοί σε όλους τους τομείς, με το ρεκόρ τους στα εντός έδρας παιχνίδια να είναι στο 8-0. Η Μπασκόνια από την πλευρά της είναι στην 5η θέση με ρεκόρ 12-6, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 84-92 από την Μπαρτσελόνα και καλείται να επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες ώστε να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Αμφότερες οι ομάδες αρέσκονται στο επιθετικό μπάσκετ και με δεδομένη τη δεινότητα των γηπεδούχων στην έδρα τους, αναμένουμε ένα γρήγορο και «ανοιχτό» παιχνίδι, έτσι θα επιλέξουμε το Over 165 που μοιάζει αρκετά βατό.

Σκοράρει κατά ριπάς η Εφές

Η δεύτερη επιλογή μας προέρχεται από το πρωτάθλημα της Τουρκίας και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Άνκαρα και Εφές. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με το τραγικό ρεκόρ 0-16, προέρχονται από τη συντριβή με 93-52 από την Μπεσίκτας και για ακόμη μια φορά απέδειξαν πως δεν μπορούν να φανούν καν ανταγωνιστικοί. Η Εφές από την πλευρά της ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Φενέρ έχοντας ρεκόρ 14-2, προέρχεται από το εντυπωσιακό 106-67 επί της Μπουγιουκσεχίρ και δέιχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση ιδίως επιθετικά. Προφανώς και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι είναι κλάσεις ανώτεροι και λογικά θα έχουν ένα πολύ εύκολο απόγευμα. Δυο επιλογές προκύπτουν από αυτό το παιχνίδι. Αρχικώς επιλέγουμε το Over 95.5 της Εφές και στη συνέχεια κρατάμε και το Over164.5 των συνολικών πόντων.

Αναμένονται πόντοι και στην Μπρέσια

Η τρίτη επιλογή μας προέρχεται από το πρωτάθλημα της Ιταλίας και την κόντρα μεταξύ της Μπρέσια και της Ντινάμο Σάσαρι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-9, προέρχονται από την ήττα με 81-65 από την Καντού και κόντρα στη Σάσαρι θέλουν πάση θυσάι την επιστροφή στις νίκες ώστε να αγγίξουν μέχρι και την πρώτη πεντάδα. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι στην 4η θέση με ρεκόρ 10-7, προέρχονται από την εντός έδρας επικράτηση με 82-72 επί της Εμίλια, ωστόσο γενικώς παρουσιάζονται πλήρως ασταθείς μέχρι στιγμής, όντας ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο. Αμφότερες οι ομάδες είναι ικανότατες επιθετικά και παρουσιάζουν θέματα στην αμυντική συμπεριφορά τους. Το όριο παίζεται στους 160.5 πόντους και το Overθα αποτελέσει την επιλογή μας και σε αυτό το παιχνίδι.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Κυριακής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku