Κυριακή (29/01) σήμερα και η αγωνιστική δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Το κουπόνι του πάμε στοίχημα περιέχει πολλά και σημαντικά παιχνίδια, ωστόσο εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με τρία από αυτά.

Σαφώς καλύτερη στα εντός η Μπανταλόνα

Μπανταλόνα και Ανδόρρα διασταυρώνουν απόψε τα «ξίφη» τους στις 13:30, για τη 18η αγωνιστική της ACB Liga. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 15η θέση με ρεκόρ 4-13, είναι σε ισοβαθμία με την Ομπραντόριο που βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης και καλούνται να βρουν άμεσα τα πατήματά τους, ώστε να ξεφύγουν από τον κίνδυνο. Προέρχονται από την ήττα με 94-88 από τη Φουενλαμπράδα μετά από παράταση και κόντρα στην Ανδόρρα θέλουν να ρεφάρουν τους χαμένους βαθμούς και παράλληλα να πάρουν μια γερή δόση ψυχολογίας. Εντός έδρας είναι αρκετά ανταγωνιστικοί, μετρώντας τρεις νίκες και πέντε ήττες. Η Ανδόρρα από την άλλη βρίσκεται στην 7η θέση με ρεκόρ 10-7, πραγματοποιεί μια εξαιρετική για τα δεδομένα της χρονιά, ωστόσο πρόκειται καθαρά για μια ομάδα έδρας, καθώς το εντός έδρας ρεκόρ είναι στο 8-0, ενώ το εκτός στο 2-7. Κόντρα στην Μπανταλόνα που «καίγεται» για τη νίκη οι φιλοξενούμενοι έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο και ο άσσος θα αποτελέσει την πρώτη μας επιλογή.

Με διαφορά η χειρότερη ομάδα η Ράστα Βέχτα

Δεύτερος σταθμός μας για σήμερα είναι η Γερμανία και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ράστα Βέχτα και Μπάμπεργκ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 1-17, βρίσκονται δυο νίκες μακριά από τη σωτηρία τους, ωστόσο με βάση την εικόνα τους, πιθανόν και να μην πάρουν δυο νίκες ακόμη μέχρι και το τέλος της σεζόν. Σκοράρουν κάτω από 70 πόντους μέσο όρο, δέχονται πολύ περισσότερους και στα περισσότερα παιχνίδια τους δεν είναι καν ανταγωνιστικοί. Η Μπάμπεργκ από την πλευρά της είναι στη 2η θέση με ρεκόρ 16-1, βρίσκεται δυο νίκες πίσω από την πρωτοπόρο, Ουλμ, και όπως όλα δείχνουν σήμερα θα έχει ένα πολύ εύκολο απόγευμα. Επιλογή μας σε αυτό το παιχνίδι θα είναι το Under 69,5 πόντοι των γηπεδούχων, μιας και η Μπάμπεργκ μπορεί να μην φημίζεται για την αμυντική της λειτουργία, ωστόσο με ομάδες σαν τη Ράστα Βέχτα μπορεί να κρατήσει χαμηλά το σκορ.

Ματς ζωτικής σημασίας στην Κρεμόνα

Η τελευταία μας επιλογή για σήμερα προέρχεται από την Ιταλία και το παιχνίδι της Κρεμόνα με την Τρέντο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 15η θέση με ρεκόρ 4-12, είναι μόλις μια νίκη πίσω από τη σωτηρία τους και συνεχίζουν να δίνουν μεγάλη μάχη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν. Εντός έδρας παρουσιάζονται αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με τα ματς μακριά από το «σπίτι» τους, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να βρουν την απαραίτητη σταθερότητα που θα τους εξασφαλίσει τη σωτηρία τους. Η Τρέντο από την πλευρά της είναι στην 11η θέση με ρεκόρ 7-9, προέρχεται από τη φανταστική νίκη με 84-48 επί της Μπρίντιζι, ωστόσο μακριά από το γήπεδό της χάνει αρκετή από τη δυναμική της. Το ματς είναι ζωτικής σημασίας για την Κρεμόνα και η αστάθεια των φιλοξενούμενων μπορεί να σταθεί άξιος συμπαραστάτης της επιλογής μας. Θα πάμε με την έδρα και το -1 της Κρεμόνα.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Κυριακής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku