Κυριακή (19/03) σήμερα και η αγωνιστική δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. Το κουπόνι μπάσκετ είναι αρκετά πλούσιο με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ωστόσο εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με τρεις από αυτές.


Δυνατή στο «σπίτι» της η Φουενλαμπράδα


Φουενλαμπράδα
και Μπέτις διασταυρώνουν σήμερα τα «ξίφη» τους, για την 24η αγωνιστική της ισπανικής λίγκας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 101-86 από τη Βαλένθια και στα ματς που απομένουν καλούνται να δείξουν τρομερή συνέπεια αν θέλουν να βρεθούν στα πλέι οφ, καθώς βρίσκονται δυο νίκες πίσω από την πρώτη οκτάδα.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι στη 14η θέση με ρεκόρ 7-15, προέρχονται από την εντός έδρας συντριβή με 70-89 από την Γκραν Κανάρια και καλούνται να παλέψουν για τη σωτηρία τους, μιας και έχουν ίδιες νίκες με την προτελευταία Ομπραντόιρο, ωστόσο έχουν δυο παιχνίδια λιγότερα. Η Φουενλαμπράδα στην έδρα της είναι πάντα σοβαρή και δυνατή, μόνο με την Τενερίφη έχει αποκτήσει «ψυχολογικό» φέτος που έχει υποστεί δύο συντριβές, επομένως μπορεί να κάνει τη νίκη και μάλιστα να την κάνει εύκολα. Άλλωστε μετά τη Μανρέσα, η χειρότερη ομάδα της λίγκας είναι η Μπέτις, διότι άλλες ομάδες έχουν κάνει καλές εμφανίσεις, η Μπέτις έχει 7 σερί ήττες με κυρίως κακές εμφανίσεις. Κρατάμε τη νίκη της γηπεδούχου και με μεγαλύτερο ρίσκο το -6.5.


«Ανοιχτό» ματς στο Μιλάνο

Δεύτερος σταθμός μας για σήμερα είναι η Ιταλία και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αρμάνι Μιλάνο και Κρεμόνα. Η Αρμάνι βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 19-3 έχοντας «κλειδώσει» ουσιαστικά τη θέση της, προέρχεται από την εκτός έδρας επικράτηση με 75-82 επί της Σάσαρι και καλείται να διατηρηθεί… ζεστή μέχρι και την έναρξη των πλέι οφ, όταν και θα παλέψει για τον τίτλο. Η Κρεμόνα από την πλευρά της είναι στην τελευταία θέση με ρεκόρ 6-16, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα-αυτοκτονία με 82-86 από την Ορλαντίνα και πλέον βρίσκεται δυο νίκες πίσω από τη σωτηρία της, όντας το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Η βελτίωση της Κρεμόνα ήρθε από την επίθεση, αλλά συγχρόνως «αλλοιώθηκε» η οποιαδήποτε αμυντική λειτουργία υπήρχε πριν, έτσι νίκησε 117-82 την Τορίνο, 91-82 την άκρως αμυντική Βενέτσια, ηττήθηκε 94-82 από την Μπρίντιζι και ηττήθηκε 82-86 από την Ορλαντίνα. Δεν θα αλλάξει κάτι η Κρεμόνα, γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι είναι «χαμένο» απόψε, η κορυφαία επίθεση της Ιταλίας θα μπορέσει να σκοράρει πάνω από τον μέσο όρο της, δηλαδή τους 87,5 πόντους της Αρμάνι, επομένως το Over 162.5 είναι η σοφή επιλογή.

 

Γρήγορος ρυθμός από Μπάγερν και Μπάμπεργκ

Η τελευταία μας επιλογή για σήμερα προέρχεται από το πρωτάθλημα της Γερμανίας και το ντέρμπι ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Μπάμπεργκ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 20-3, προέρχονται από την εύκολη εκτός έδρας νίκη με 63-85 κόντρα στην Τούμπιγκεν και καλούνται να συνεχίσουν νικηφόρα και στο σημερινό ντέρμπι, ώστε να πλησιάσουν σε διαφορά δυο νικών την Μπάμπεργκ.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι στη 2η θέση με ρεκόρ 23-1, είναι δυο νίκες κάτω από την κορυφή και δυο νίκες πάνω από την Μπάμπεργκ και προέρχονται από τον εκτός έδρας περίπατο με 62-83 κόντρα στην Όλντενμπουργκ. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, το ζεύγος παρουσιάζει πολύ καλό θέαμα, παιχνίδι με τρομερή ένταση και πολλά φάουλ όταν φτάσει ο χρόνος σε κρίσιμο σημείο. Η Μπάγερν είναι πολύ καλύτερη επιθετικά όταν παίζει στην έδρα της, σκοράρει 91 πόντους έναντι των 81 πόντων όταν παίζει εκτός και επιπλέον εντός παίζει και χειρότερη άμυνα παραδόξως, 73,5 πόντους δέχεται εντός ενώ 68 πόντους δέχεται εκτός. Θα δώσει γρήγορο ρυθμό λοιπόν η γηπεδούχος Μπάγερν, η καλύτερη ομάδα Μπάμπεργκ θα ακολουθήσει και είναι πολύ πιθανό να επαληθευθεί η επιλογή του Over 153.5.

 

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Κυριακής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 

Dooku


factory outlet logo

Παπούτσια μπάσκετ από το Factory Outlet με έκπτωση έως και -80%