Παρασκευή (17/02) σήμερα και το μπασκετικό κουπόνι περιλαμβάνει πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα Κύπελλα Ισπανίας, Γαλλίας και Ιταλίας. Εμείς θα επιλέξουμε να ασχοληθούμε με ένα παιχνίδι και συγκεκριμένα με το Βαλένθια –   Γκραν   Κανάρια για τα προημιτελικά  τουΚυπέλλου Ισπανίας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr!

 

Ο αγώνας Βαλένθια – Γκραν Κανάρια ήταν στα «χαρτιά» ο ισχυρότερος προημιτελικός του Final-8 του Κυπέλλου Ισπανίας, ωστόσο η χθεσινή διακύμανση και κατάληξη στο ματς της Ρεάλ με την Ανδόρρα   «έκλεψε»   αυτόν   τον   τίτλο,   με   τη   «βασίλισσα»   να   πετυχαίνει   επική   ανατροπή   στα τελευταία δευτερόλεπτα και εκεί που όλα έδειχναν πως είχε αποκλειστεί. Η Βαλένθια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με έντεκα νίκες στα τελευταία δώδεκα ματς, με τελευταίο αποτέλεσμα τη συντριβή της Σαραγόσα με 100-67 την περασμένη Κυριακή και μοναδική ήττα το αναμενόμενο 85-71 από τη Ρεάλ. Στο εξαιρετικό αυτό διάστημα της Βαλένθια, η ομάδα του Μαρτίνεζ έχει κερδίσει και τη σημερινή αντίπαλό της με 86-81 στις 28 Ιανουαρίου, αποτέλεσμα με το οποίο έκανε το 2/2επί της Γκραν Κανάρια αφού είχε επικρατήσει και στον πρώτο γύρο με 75-84 στο Λας Πάλμας.

Η Γκραν Κανάρια από την πλευρά της, βρίσκεται επίσης σε καλή αγωνιστική κατάσταση με πέντενίκες στα τελευταία έξι σε ACB και Eurocup, με μοναδική ήττα την προαναφερθείσα από την Βαλένθια και τελευταίο αποτέλεσμα το σπουδαίο 60-70 επί της σταθερότατης φέτος Τενερίφης. Η ομάδα που   θα   επικρατήσει  σήμερα,  θα   αναμετρηθεί   αύριο  στον  ημιτελικό με τη   νικήτρια   του Μπαρτσελόνα – Μάλαγα και καμία επιλογή δεν μοιάζει ασφαλής. Η Βαλένθια κερδίζει σχεδόν όποια ομάδα βρεθεί στο διάβα της, ενώ η Γκραν Κανάρια από την άλλη, έχει «χαρακτήρα» για να αντιμετωπίσει νοκ-άουτ αγώνες και το γεγονός ότι η διοργάνωση είναι στην Βιτόρια, δηλαδή σε ουδέτερη έδρα, δεν δίνει σε καμία ομάδα το πλεονέκτημα. Θα γίνει μεγάλη μάχη όπως έγινε στη νΒαλένθια πριν τρεις εβδομάδες (86-81), η πιο λογική επιλογή μοιάζει το Γκραν Κανάρια με +5 κιαυτήν θα κρατήσουμε πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του  Betarades.gr  από  τα παιχνίδια  της Παρασκευής. Επισκεφθείτε το κορυφαίο   στοιχηματικό   σάιτ   της   Ελλάδας,   διαβάστε   καθημερινά   τις   αναλύσεις   και   δείτε   ταπρογνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπηκαι ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Dooku