Αρκετά ενδιαφέρον το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης  (16/02), από το οποίο έχουμεξεχωρίσει τρία παιχνίδια Κυπέλλου και συγκεκριμένα από Ισπανία, Ιταλία και Τουρκία! Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ του Betarades.gr.

 

Προβάδισμα η Γαλατασαράι
 
Ξεκινάμε με το παιχνίδι ανάμεσα στη Γαλατασαράι και την Νταρουσάφακα. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για τον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του  Final-8  του Κυπέλλου Τουρκίας, το οποίο διεξάγεται στην  Άγκυρα. Την προηγούμενη Δευτέρα, στο πλαίσιο  του πρωταθλήματος  η Γαλατά ηττήθηκε εύκολα από την Μπάνβιτ με 79-64, ενώ η Νταρουσάφακα δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Γκαζιάντεπσπορ (85-89). Στην  Euroleague,  αμφότερες πέτυχανσημαντικές νίκες, με τη μεν Γαλατασαράι να κερδίζει 62-69 την Μπαρτσελόνα, τη δε Νταρουσάφακα 72-65 τη Φενέρμπαχτσε. Φέτος οι δύο τους έχουν αναμετρηθεί δύο φορές, με την Γαλατασαράι να επικρατεί  εντός  έδρας 85-81 για την Euroleague και την Νταρουσάφακα να κερδίζει στην έδρα της αντιπάλου της με 72-87 για την BSL. Στο σημερινό παιχνίδι δεν υπάρχειξεκάθαρο φαβορί, η Νταρουσάφακα είναι καλύτερη ομάδα, αλλά τελευταία δε βρίσκεται σε καλήκατάσταση. Μετρά πέντε ήττες στα επτά πιο πρόσφατα ματς της, με τη νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε να αποτελεί τη μοναδική της…  έκλαμψη. Η Γαλατσαράι, ως μεγάλο όνομα τουτουρκικού μπάσκετ, παρουσιάζεται πολύ σοβαρή σε διοργανώσεις Κυπέλλου, σε ουδέτερο γήπεδοένα μικρό πλεονέκτημα θα το έχει, καθώς διαθέτει οπαδούς σε όλη τη χώρα, η προτιμότερη επιλογήείναι η νίκη της Γαλατά και για μεγαλύτερη ασφάλεια το +5.
 
Μεγάλο σκορ στο Ρεάλ – Ανδόρρα
 
Συνεχίζουμε με Κύπελλο Ισπανίας  και  το  παιχνίδι  Ρεάλ Μαδρίτης  – Ανδόρρα. Οι  δύο  ομάδεςαναμετρώνται στο πλαίσιο του  Final-8 το οποίο διεξάγεται στη Βιτόρια. Η Ρεάλ προέρχεται απότην ήττα με 82-78 από τη Μάλαγα, αποτέλεσμα το οποίο έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων νικώνπου είχε προηγηθεί, ενώ η Ανδόρρα είχε “ρεπό”. Πριν από 40 περίπου ημέρες, Ρεάλ και Ανδόρρααναμετρήθηκαν στη Μαδρίτη και η “βασίλισσα” κέρδισε πολύ δύσκολα, με 96-92 στην παράταση.Ο αγώνας σήμερα είναι νοκ άουτ και σε τέτοια ματς καμία ομάδα δεν παρατάει την προσπάθεια. Αν η Ανδόρρα βρεθεί από νωρίς πίσω στο σκορ και υποχρεωθεί να “κυνηγήσει” την ανατροπή και θακάνει άναρχο το παιχνίδι. Η Ρεάλ, από την πλευρά της, δε σκοπεύει να… κουραστεί στην άμυνα, καθώς το πρόγραμμά της είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο. Επειδή η άμυνα είναι το στοιχείο εκείνο πουκουράζει τις ομάδες, η Ρεάλ θα θελήσει να «χαλαρώσει» αν βολέψει το ματς και το Over 168.5 έχει τις περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης. Επιλογή λοιπόν το Over 168.5.
 
Over στο Αρμάνι – Μπρίντιζι
 
Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση Αρμάνι  Μιλάνο -Μπρίντιζι, για το  Final-8 του ΚυπέλλουΙταλίας. Η Αρμάνι παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα σταθερότατη, με εξαιρετικές επιθετικές επιδόσεις. Έχει πάρει τρεις νίκες στην Euroleague, με 99-83 επί του Ολυμπιακού, 89-87 επί της Νταρουσάφακα, 92-87 επί της Γαλατσαράι, ηττήθηκε 94-89 στη Μαδρίτη με ανατροπή στο τελευταίο τρίλεπτο, ηττήθηκε 90-86 από την Εφές με ανατροπή πάλι, και στην Ιταλία έχει σκοράρει 93 με την Μπρέσια,98 με την Βαρέζε, 90 με την Ορλαντίνα. Η Μπρίντιζι, από την πλευρά της, με τον Σακέτι στον πάγκο έχει μετατραπεί σε μία εντελώς άναρχη ομάδα, θυμίζει τη Σάσσαρι προ δύοετών, και σε έναν αγώνα νοκ-άουτ που δεν έχει να χάσει τίποτα, θα προσπαθήσει με γρήγορεςεπιθέσεις  να «χτυπήσει»  την Αρμάνι, ειδικά αν μείνει από νωρίς πίσω στο σκορ. Η  επιθετική βελτίωση της Αρμάνι σε συνδυασμό με την εσχάτως αναρχία της Μπρίντιζι ωθούν στο Over 166.
 
Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr από τα παιχνίδια  της Πέμπτης. Επισκεφθείτε τοκορυφαίο στοιχηματικό σάιτ της Ελλάδας, διαβάστε καθημερινά τις αναλύσεις και δείτε τα προγνωστικά για τους αγώνες της ημέρας στο NBA και στις κορυφαίες διοργανώσεις στην Ευρώπη και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.
Dooku