ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ – ΒΟΥΡΤΖΠΟΥΡΓΚ
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ    68-85
Μπεϊρόιτ    67-73

Ομάδες διαφορετικής φιλοσοφίας. Η Μπρεμερχάβεν είναι μεσαία ομάδα με στόχο τα πλέι οφ και ποντάρει στην εμπειρία, την επίθεση και την έδρα. Είναι πάντως και ομάδα μέρας. Αναμενόμενα έχασε εύκολα στο άντρο της πρωταθλήτριας Μπάμπεργκ αν και δεν παράτησε το ματς. Η Βούρτζμπουργκ είναι ομάδα με φιλοδοξίες τετράδας μετά την περσινή εντυπωσιακή της πορεία, αλλά έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα με την Μπεϊρόιτ εντός έδρας μάλιστα καθώς είχε πρόβλημα στην επίθεση. Κακές επιλογές στο 67-68 στο 39′. Ομάδα με πολύ δυνατή άμυνα, την καλύτερη πέρσι στην Γερμανία και πονηρή εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι, όλα πιθανά, καθώς κερδίζει όποιος επιβάλλει τον ρυθμό του.

ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΜΠΑΓΕΡΝ    80-61
Μπρεμερχάβεν    85-68

Η Όλντενμπουργκ έχει κάνει καλές κινήσεις φέτος και έδειξε πολύ σοβαρή στην πρεμιέρα παίρνοντας εντυπωσιακή νίκη μέσα στο Μόναχο με την Μπάγερν και με περίπατο και παίζοντας και άμυνα αλλά έχει λογική καθώς άλλαξε προπονητή φέτος. Δυνατή έδρα και ομάδα για τετράδα αλλά με διακυμάνσεις. Η πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ στην πρεμιέρα έκανε περίπατο με την Μπρεμερχάβεν αλλά ακόμα δείχνει ότι δεν είναι στο περσινό επίπεδο που ήταν μακράν η κορυφαία ομάδα της πατρίδας της. Καθώς έχει πολλές αλλαγές φέτος και δεν δείχνει τόσο γεμάτη στον πάγκο της. Θέλει χρόνο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πονηρή έξοδος, άκρως πονηρή για την Μπάμπεργκ που δεν μας πείθει τόσο και μπορεί ακόμα και να χάσει. Ο ΟΠΑΠ έριξε το χάντικαπ από τους 8π που ήταν λάθος στους 6 και πάμε στον άσο παρόλα αυτά.