ΜΠΕΪΡΟΙΤ – ΛΟΥΝΤΒΣΓΚΜΠΟΥΡΓΚ

Η Μπεϊρόιτ έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα και δείχνει ικανή φέτος ακόμα και για πλέι οφ. Καθώς είναι ομάδα δουλεμένη και ειδικά στην άμυνα και την Τετάρτη πέρασε εύκολα και από την Βόννη στην 4η περίοδο με ένα επιμέρους 29-16 και ενώ έχανε με 56-53 (έκανε ένα 2-12 και το 58-65 και τέλος). Η Λούντβισγκμπουργκ από την άλλη πλευρά είναι απρόσμενα δυνατή και μην ξεχνάμε στην πρεμιέρα το μπαμ που έκανε στην έδρα της Ουλμ σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις μέχρι τώρα. Αλλά δεν μας πείθει γενικά καθώς παραμένει μέτρια ομάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πάμε με την έδρα και την Μπεϊρόιτ και άσο επιλογή Α στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

ΟΥΛΜ – ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ

Η Ουλμ είναι από τις ομάδες που θέλουν και τίτλο στην μπουντεσλίγκα αλλά δεν ξεκίνησε καλά ειδικά μετά την μεγάλη γκέλα με την Λούντβισγκμπουργκ εντός έδρας. Στην συνέχεια συνήλθε και πήρε το διπλό στο Μπρεμερχάβεν που πάντως είχε περάσει προ ημερών με περίπατο και +25 η Βούρτζμπουργκ! Αλλά δεν λέει κάτι αυτό συγκριτικά με την σημερινή της αντίπαλο. Η Ουλμ έχει μια από τις καλύτερες έδρες και πέρσι είχε μόλις μια ήττα και έχει μόνιμα γεμάτο γήπεδο. Δεν έχει ρολάρει ακόμα καθώς ακόμα και στο Μπρεμερχάβεν είχε διακυμάνσεις και καθάρισε το ματς στο τέλος με την εμπειρία της.

Η Βούρτζμπουργκ μετά την γκέλα της πρεμιέρας με την Μπεϊρόιτ συνέρχεται με την εξαιρετική της άμυνα (κορυφαία πέρσι μην ξεχνάμε στην λίγκα) και νίκησε εύκολα και την Γκίσεν στο δεύτερο μέρος. Είχε πάρει και το διπλό με περίπατο στο Μπρεμερχάβεν αλλά κολλάει επιθετικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ομάδες με διαφορετικό στιλ. Η Ουλμ κερδίζει αλλά στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με 7π δεν παίζουμε.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ – ΒΟΝΝΗ

Ενδιαφέρον παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον καθώς στον πάγκο της Μπραουνσβάινγκ είναι ο Κώστας Φλεβαράκης. Η Μπραουνσβάινγκ με μειωμένο μπάτζετ έχει μια πολύ καλή εικόνα και γεμίζει το γήπεδο. Πολύ δουλεμένη και μαχητική η ομάδα που πήρε το διπλό στο Τρίερ αλλά κουρασμένη από τα ταξίδια και τα παιχνίδια εκτός, έμεινε από δυνάμεις στο Χάγκεν και έχασε και εύκολα. Και απλά μείωσε στο τέλος την διαφορά αφού ήταν και στο -20. Η Βόννη απογοητεύει μέχρι τώρα και έχασε με ένα επιμέρους 16-29 στην 4η περίοδο και εύκολα εντός από την Μπεϊρόιτ αν και είναι έμπειρη ομάδα με στόχο τα πλέι οφ. Αλλά δεν έχει ποιότητα. Πάντως ποντάρει στην εμπειρία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι, μικρό προβάδισμα απλά η έδρα και Νο Bet με -3 και γενικά.

ΓΚΙΣΕΝ – ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ

Η Γκίσεν έχει κάνει καλές κινήσεις φέτος και φάνηκε ήδη. Πάλεψε όσο μπορούσε εκτός με την καλύτερη Βούρτζμπουργκ αλλά αυτό το ματς θέλει να πάρει. Καλή έδρα και εμπειρία. Η Μπρεμερχάβεν είναι αλλοπρόσαλλη αλλά έμπειρη ομάδα. Αλλά συνηθίζει τις μεταπτώσεις και μετά την συντριβή από την Βούρτζμπουργκ  εντός πάλεψε με την Ουλμ μέχρι τέλους και έχασε στο τέλος. Ομάδα περίεργη και μέρας γενικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κλασικό Νο Bet με την Γκίσεν σε καλή κατάσταση αλλά μέτρια ομάδα γενικά και την Μπρεμερχάβεν αλλοπρόσαλλη.

ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ

Η Όλντενμπουργκ από την αρχή δείχνει έχοντας φέτος αλλάξει προπονητή σοβαρότητα και αποφεύγει τις περσινές της ακραίες διακυμάνσεις. Πολύ δυνατή έδρα, μετά το μεγάλο διπλό στο Μόναχο έχασε στο ντέρμπι με την Μπάμπεργκ αν και πάλεψε καθώς προδόθηκε στο τέλος από την επιθεσή της αλλά γενικά έχει μια πολύ καλή εικόνα και κλίμα. Και πάντα σχεδόν παίζει πολύ καλά στην έδρα της. Η Τούμπινγκεν είναι στις έμπειρες μικρομεσαίες ομάδες αλλά δεν έχει ξεκινήσει καλά και υπάρχει μια γκρίνια για την εικόνα της αφού την περιμέναμε σαφώς καλύτερη και ακόμα δεν έχει πάρει ροζ φύλλο. Εκτός πλάνων της το ματς αυτό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Όλντενμπουργκ λογικά εύκολα και με διαφορά και στο κουπόνι του ΟΠΑΠ πάμε με -11 στον άσο επιλογή Β όμως.