ΟΥΛΜ – ΛΟΥΝΤΒΓΚΜΠΟΥΡΓΚ
ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΝΓΚ    92-91 (παρ)
Φρανκφούρτη        74-56

Η Ουλμ έχει μια από τις καλύτερες έδρες και πάντα γεμάτο γήπεδο με sold out μάλιστα. Πάντως στην πρεμιέρα δεν άρεσε στο Μπραουνσβάινγκ που νίκησε με την εμπειρία στο τέλος και στην παράταση και με τους γηπεδούχους του Φλεβαράκη να φωνάζουν για την διαιτησία. Η Λούντβισγκμπουργκ είναι μια ομάδα του μικρομεσαίου χώρου με στόχο μια άνετη παραμονή. Αδυναμίες εκτός έδρας και γενικά και στην επίθεση αλλά παρόλα αυτά με την Φρανκφούρτη έκανε απρόσμενα περίπατο καθώς είχε και διαφορές ακόμα και 25π.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παιχνίδι εύκολο λογικά για την Ουλμ και στο κουπόνι του ΟΠΑΠ πάμε με τον άσο αφού η Ουλμ ανοίγει διαφορές.

ΜΠΕΙΡΟΙΤ – ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ
ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ    73-67
Τρίερ            66-77

Η Μπεϊρόιτ έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα και πήρε μεγάλο διπλό μέσα στο Βούρτζμπουργκ. Και σε ένα παιχνίδι εκτός πλάνων της που όμως το πάλεψε με την άμυνα και είχε καλές επιλογές στο τέλος καθώς στο 39′ το ματς ήταν 67-68 και δεν δέχθηκε πόντο. Ομάδα μέτρια αλλά δουλεμένη με καλή άμυνα και έδρα και μαχητική. Τέτοια ματς θέλει να παίρνει. Έτοιμη γενικά.

Η Τούμπινγκεν αν και μπήκε καλά έχασε και εύκολα από την Τρίερ εντός και προβλημάτισε αφού έχει μια έμπειρη ομάδα και θέλει καλή πορεία. Μπορεί να πάρει το ματς αυτό και το πιστεύει καθώς είναι στο ίδιο επίπεδο με την αντιπαλό της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ίδιες ομάδες βασικά και πονηρή η Τούμπινγκεν. Γενικά ντέρμπι και ελάχιστο προβάδισμα η έδρα και Νο Bet.

ΜΙΤΕΛΝΤΟΙΤΣΕΡ – ΧΑΓΚΕΝ
BONNH        76-83
Γκίσεν        68-73

Σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή! Η νεοφώτιστη Μιτελντόιτσερ περιμένει με την έδρα και με τον τσαμπουκά της να πάρει αυτά τα παιχνίδια για να μείνει στην κατηγορία. Αλλά γενικά είναι μια μέτρια ομάδα δεν ξεχνάμε που πάντως πάλεψε εκτός έδρας στην πρεμιέρα με την Βόννη. Η Χάγκεν είχαμε πει  ότι είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι και θα έχει και πρόβλημα στο σκορ καθώς μιλάμε για μια ομάδα ραν εντ γκαν την περασμένη σεζόν που όμως έχει πολλές αλλαγές φέτος. Με την Γκίσεν έχασε σχετικά εύκολα και δίκαια αφού δεν βρήκε ρυθμό και έμεινε κάτω από τα επιθετικά της στάνταρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μικρό προβάδισμα απλά η έδρα αλλά κλασικό  Νο Bet

ΓΚΙΣΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ
ΧΑΓΚΕΝ        73-68
Όλντενμπουργκ     61-80

Η Γκίσεν είναι μια κλασική μικρομεσαία ομάδα με στόχο απλά την παραμονή. Είπαμε ότι είναι ενισχυμένη φέτος και πήρε μεγάλο διπλό με το καλημέρα μέσα στο Χάγκεν που είχε συνέχεια το προβάδισμα και αντέδρασε σωστά όταν ισοφάρισε η αντιπαλός της. Δυνατή άμυνα αλλά δεν σκοράρει εύκολα και κολλάει.

Η Μπάγερν είναι η ομάδα με το μεγαλύτερο όνομα στη Γερμανία και μπάτζετ, αλλά παρά το εξαιρετικό ρόστερ δεν έχει καμία χημεία ακόμα. Ασύνδετη, διασύρθηκε εντός από την Όλντενμπουργκ με κάκιστη άμυνα και άναρχη επίθεση. Ο Χριστόπουλος που αντικατέστησε λίγες μέρες πριν το τζάμπολ τον Μπάουερμαν, υπ ατμόν! Ακούγεται ο Πέσιτς. Βαρύ κλίμα στους βαυαρούς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπάγερν λογικά κερδίζει αλλά θέλει προσοχή στα χάντικαπ με το κλίμα που έχει και το αποφεύγουμε με τους 8π.

ΤΡΙΕΡ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΝΓΚ
ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ        77-66
Ουλμ            91-92 (παρ)

Η Τρίερ με την δυνατή έδρα της και την αμυνά και εμπειρία της ελπίζει σε μια άνετη παραμονή και μπήκε με το δεξί με μεγάλο διπλό μέσα στο Τούμπινγκεν και εύκολα στο τέλος αν και έχανε στην αρχή. Ομάδα με πολλά αθλητικά προσόντα και δύναμη. Η Μπραουνσβάινγκ του Κώστα Φλεβαράκη αν και έχει μειώσει το μπάτζετ, εμφανίστηκε πολύ δυνατή και πάλεψε στα ίσα με τη φιναλίστ πέρσι Ουλμ και έχασε στο τέλος και στην παράταση. Μάλιστα φωνάζει για την διαιτησία ο Έλληνας τεχνικός. Κούραση από παράταση και ταξίδι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Τρίερ το μικρό προβάδισμα λόγω έδρας αλλά ντέρμπι γενικά . Πάντως ο άσος έχει προβάδισμα και το βάζουμε κάπου.

ΑΡΤΛΑΝΤ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ
ΑΛΜΠΑ        62-94
Λούντβσγκμπουργκ    74-56

Και οι δύο ομάδες έρχονται από άσχημες εμφανίσεις. Η Άρτλαντ με 21 λάθη γνώρισε την συντριβή στο Βερολίνο από την Άλμπα και η απουσία του αμφίβολου και πάλι Μάλετ που θα είναι ο ηγέτης της δεν είναι επαρκής δικαιολογία για την γενική εικόνα και ότι δεν πάλεψε αφού μιλάμε για ομάδα τετράδας σαν ρόστερ. Η Φρανφκούρτη ακόμα πιο απογοητευτική διασύρθηκε εκτός από την Λούντβισγκμπουργκ καθώς έχανε και με25π. Τεράστιο πρόβλημα και φέτος επιθετικά, καλή άμυνα, πέρσι έκανε διπλά, ακόμα δεν πείθει με τίποτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δυνατή έδρα η Άρτλαντ που έχει την ευκαιρία να ξεσπάσει και πάμε με τον άσο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με 10π.