ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (4 νίκες)
Βαρέζε – Βενέτσια    4-1    
Σάσαρι – Καντού    3-4
Ρόμα – Εμίλια    4-3
Μιλάνο – Σιένα    3-4

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (4 νίκες)
Βαρέζε – Σιένα    3-3
Ρόμα – Καντού     3-3

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Η σειρά των αγώνων της δεύτερης  φάσης των πλέι οφ είναι 2-2-1-1-1 ξεκινώντας από την έδρα της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα και την πρόκριση παίρνει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη  στις τέσσερις νίκες

714. ΡΟΜΑ – ΚΑΝΤΟΥ    3,5
Το 7ο και τελευταίο παιχνίδι στην σειρά των ημιτελικών στην Ιταλία και το καμπιονάτο. Ο νικητής πάει στον μεγάλο τελικό. Στοιχηματικά πολύ δύσκολο ματς με ισάξιες ομάδες με διακυμάνσεις και ανατροπές και η Ρόμα δεν έχει την δυνατή έδρα. Προς άσο απλά αλλά η Καντού παίζει καλά στην Ρώμη . Πολύ δύσκολο ματς στοιχηματικά. Η Ρόμα πήρε την έδρα και πάλι καθώς αν και έχανε με 22-14 στο 6ο παιχνίδι το γύρισε και κέρδισε και εύκολα σχετικά στο τέλος.

Πάντως δεν έχει δυνατή έδρα καθώς δεν μαζεύει πολύ κόσμο και μην ξεχνάμε ότι έχει πωλητήριο φέτος και το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο αλλά η ομάδα παρά τις μεγάλες διακυμάνσεις έχει μια εξαιρετική πορεία και θέλει και ευρωλίγκα με την εμπειρία της πλέον. Η Καντού μετά το 0-2 έκανε 3 συνεχόμενες νίκες αλλά πάλι είναι με την πλάτη στον τοίχο . Στηρίζεται στην άμυνα ενώ έχει πάιξει γενικά καλά στην Ρώμη χάνοντας με ανατροπή στα πρώτα ματς και κερδίζοντας στο 3ο στην Ρώμη.

ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
Ρόμα – Καντού     1-1 (70-84,65-60*)
ΑΠΟΥΣΙΕΣ:
ΚΑΝΤΟΥ: Σμιθ (πλέι μέικερ, 6 π, 2 ας, αμφίβολος)
ΡΟΜΑ: Νταγκούντουρο (περιφερειακός, 2 π, 2 ρ, εκτός),

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ