ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (4 νίκες)
Βαρέζε – Βενέτσια 4-1    
Σάσαρι – Καντού 3-4
Ρόμα – Εμίλια 4-3
Μιλάνο – Σιένα 3-4

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (4 νίκες)
Βαρέζε – Σιένα 1-2
Ρόμα – Καντού 2-1

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Η σειρά των αγώνων της δεύτερης φάσης των πλέι οφ είναι 2-2-1-1-1 ξεκινώντας από την έδρα της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα και την πρόκριση παίρνει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τέσσερις νίκες.

704. ΚΑΝΤΟΥ – ΡΟΜΑ 6,5
Το 4ο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών στην Ιταλία που είναι στις 4 νίκες με την σειρά των αγώνων στο 2-2-1-1-1. Στο 2-1 η Ρόμα. Δεν έχει σπάσει ακόμα η έδρα. Και εμείς στοιχηματικά πάμε με το διπλό σήμερα καθώς η Καντού έχει προβάδισμα για την νίκη αλλά περιμένουμε ντέρμπι και κλειστό ματς και άρα με τους 6π. έχει ενδιαφέρον το διπλό.

Η Καντού μείωσε σε 1-2 στο πρώτο ματς στην έδρα της σε μια σειρά που έχει πάντως μεγάλες διακυμάνσεις . Η Ρόμα είχε κάνει το 2-0 με ανατροπές, καθώς στο πρώτο ματς έχανε με 19π και στο δεύτερο με 10π και στο Καντού η τοπική ομάδα ήταν αποφασιστική με την άμυνα που είναι η καλύτερη στην Ιταλία μαζί με της Σιένα.

Έτσι προηγήθηκε με 14-2, η Ρόμα μείωσε στο ημίχρονο σε 35-32, αλλά η Καντού πήρε διαφορές και 15π παρά τα μόλις 3/18τρ και έκανε περίπατο αλλά γενικά έχει νεκρά διαστήματα που επισήμανε και ο προπονητής της και της εθνικής μας ομάδας Αντρέα Τρινκέρι.
Η Ρόμα με μειωμένο μπάτζετ φέτος και πωλητήριο το καλοκαίρι εντυπωσιάζει και θέλει ευρωλίγκα και τελικά αλλά πρέπει να προσέξει τις μεγάλες της διακυμάνσεις. Πολύ δυνατή εκτός φέτος με 9 διπλά μην ξεχνάμε.

ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
Ρόμα – Καντού 1-1 (70-84,65-60*)

ΑΠΟΥΣΙΕΣ
ΚΑΝΤΟΥ: Σμιθ (πλέι μέικερ, 6 π, 2 ας, αμφίβολος)
ΡΟΜΑ: Νταγκούντουρο (περιφερειακός, 2 π, 2 ρ, εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ