ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (4 νίκες)
Βαρέζε – Βενέτσια 4-1    
Σάσαρι – Καντού 3-4
Ρόμα – Εμίλια 4-3
Μιλάνο – Σιένα 3-4

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (4 νίκες)
Βαρέζε – Σιένα 3-3
Ρόμα – Καντού 4-3

ΤΕΛΙΚΟΣ (4 νίκες)
Ρόμα –

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Η σειρά των αγώνων της δεύτερης φάσης των πλέι οφ είναι 2-2-1-1-1 ξεκινώντας από την έδρα της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα και την πρόκριση παίρνει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τέσσερις νίκες.

702. ΒΑΡΕΖΕ – ΣΙΕΝΑ 3,5
Το 7ο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών . Ο νικητής στον μεγάλο τελικό καθώς η σειρά είναι στο 3-3 με την έδρα να αλλάζει συνεχώς χέρια και την Σιένα να χάνει δύο ευκαιρίες από το 3-1. Συνεπώς έιναι όλα ανοιχτά πλέον αλλά εμείς θα πάμε. Στοιχηματικά στο διπλό πάμε σχεδόν γιατί και η Βαρέζε έχει μια δυνατή έδρα αλλά πάμε με την καρδιά του πρωταθλητή με τους 3π.

Στο προηγούμενο ματς στην Σιένα η τοπική ομάδα έχανε με 13-27 αλλά γρήγορα ισορρόπησε και πέρασε 80-75 στο 38′ αλλά έκανε μεγάλα λάθη και έχασε με 80-82 με καλάθι του Σάκοτα. Η Βαρέζε είναι ιστορική ομάδα αλλά άπειρη. Εντυπωσιάζει φέτος αλλά δεν έχει τόσο μεγάλο ρόστερ ενώ έχει μην ξεχνάμε την 2η καλύτερη επίθεση στην Ιταλία.

Η Σιένα με οικονομικά προβλήματα και ανησυχία για το μέλλον, είδαμε πως απέκλεισε στο 7ο ματς με μειονέκτημα το Μιλάνο καθώς έχει την εμπειρία και την καρδιά του πρωταθλητή και φυσικά την άμυνα που είναι κορυφαία στην Ιταλία. Αλλά επιθετικά κλειδί φέτος είναι το τρίποντο.

ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
Βαρέζε – Σιένα 1-1 (74-67, 75-89*)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προς διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ