716. ΣΑΣΑΡΙ – ΜΙΛΑΝΟ 3,5
*Η Σάσαρι έχει την καλύτερη επίθεση στο καμπιονάτο και μόλις μια ήττα στην έδρα της
*9 διπλά έχει το Μιλάνο αλλά είναι σε κρίση

Πολύ δύσκολο και περίεργο ματς που μπορεί να δούμε 15π νίκη της Σάσαρι αλλά και καθαρό διπλό του Μιλάνου που είναι το μεγάλο όνομα αλλά δεν βλέπεται! Συνεπώς κλασικό Νο Bet στοιχηματικά σε όλα τα επίπεδα! Η Σάσαρι εντυπωσιάζει και έχει την καλύτερη επίθεση στο καμπιονάτο με την τρομερή της χημεία αλλά δεν έχει πάγκο και χάνει εύκολα διαφορές και γι αυτό πήρε και τον αμερικανό σέντερ Γκόρντον από την Παρτίζαν. Μόλις μια ήττα στην έδρα της.

Κακή εμφάνιση και ήττα στην Κρεμόνα από την Βανόλι αμαχητί . Το Μιλάνο των Μπουρούση και Φώτση σε μεγάλη κρίση καθώς ο Σκαριόλο μένει λόγο αποζημίωσης, ενώ υπάρχουν φήμες για στάση πληρωμών μετά το σοκ εντός από την μέτρια Μοντεγκρανάρο που έχανε και με 21π και αποδοκιμάστηκε η ομάδα που αν και έχει 9 διπλά με την ατομική ποιότητα χάνει και την τετράδα!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

745. ΣΚΑΒΟΛΙΝΙ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ     4,5
Παιχνίδι για άντερ και το βάζουμε στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με 152π καθώς και οι δύο ομάδες έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα και υπάρχει και άγχος αφού κινδυνεύουν! Οπότε δεν μπλέκουμε με το -4 αν και μάλλον θα πάρει το ματς με την έδρα η Σκαβολίνι που κάθε ματς είναι τελικός αλλά πήρε μεγάλο διπλό στην Καζέρτα με 13τρ με περίπατο.

Η Μπολόνια είναι επίσης μεγάλο όνομα αλλά με μέτριο ρόστερ και πήρε μεγάλη νίκη στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Αβελίνο εντός έδρας που έκανε τρομερό ημίχρονο (52-26!) αλλά μετά έπεσε η διαφορά λιγο. Βελτιωμένη κάπως επιθετικά αλλά δεν έχει πάγκο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αντερ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

746. ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ – ΕΜΙΛΙΑ 3,5
Κλασικό Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ και γενικά καθώς παίζουν οι δυο νεοφώτιστες με καλή πορεία και στόχο τα πλέι οφ αλλά είναι ασταθείς και διαφορετικού στιλ. Η Μπρίντεζι μάλισθτα τελευταία έχει κάνει ήττες εκτός προγράμματος όπως αυτή εντός έδρας από την Αβελίνο με 3/24τρ που έχανε και με 15π αν και μείωσε στο 38′ στο καλάθι.

Η Εμίλια στηρίζεται στην άμυνα και ζημιές εκτός έδρας αλλά με την Βαρέζε με 2/12τρ έχασε σε ματς θρίλερ εντός έδρας αν και από 19-33 πέρασε και 73-69 αλλά δεν είχε την εμπειρία στο φινάλε να κρατήσει το ροζ φύλλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ