704 ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ – ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ

Το Ορλάντο έιναι τραγικό αλλά μέσα στο Μαϊάμι λίγο έλειψε να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να κερδίσει τους πρωταθλητές και έχασε στο πόντο αν και βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 18 π. σε αυτό το παιχνίδι από το ημίχρονο. Είναι μία ομάδα που έχουμε πει και πάλι ότι είναι σε μεταβατική περίοδο, έχει κάνει αλλαγές αλλά πλέον δείχνει ένα νέο λουκ μετά από την παραχώρηση του Ρέντικ. Το Ορλάντο είναι μία ομάδα που δεν έχει πάντως ούτε μεγάλο ταλέντο ούτε και μεγάλο βάθος. Έχει χάσει 10 παιχνίδια όπου έχει το προβάδισμα στην 4η περίοδο . Με αντίπαλο την Ιντιάνα πάντως έχει μία καλή παράδοση και την έχει κερδίσει σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια και δεν έχει χάσει εντός έδρας από τους Πέισερς από τον Δεκέμβριο του 2007. Βέβαια έχει χάσει συνολικά τα 21 από τα τελευταία του 24 παιχνίδια.

Παιχνίδι για την Ιντιάνα που είναι πονηρό. Σε εξαιρετική κατάσταση αυτό τον καιρό και όχι μόνο αφού εδώ και ένα μήνα και κάτι ρολάρει εξαιρετικά. Είναι η ομάδα με την μία από τις δύο καλύτερες άμυνες στην λίγκα και αυτό είναι και το μεγάλο της όπλο. Στο τελευταίο της ματς ηττήθηκε με 83-81 εντός έδρας από την Βοστόνη σε ένα παιχνίδι όπου δέχθηκε 11-0 στο τέλος για να χάσει το παιχνίδι. Αυτό είναι και το δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο το Ορλάντο από το οποίο είχε χάσει εκτός έδρας και πάλι στις 16 Γενάρη με 97-86. Ένα από τα θέματα που έχει και φέτος η Ιντιάνα είναι η επίθεση της και λείπει και πάλι ο ηγέτης της Γκρέιντζερ. Αν κερδίσει και το σημερινό παιχνίδι θα είναι για πρώτη φορά φέτος που κάνει 4 συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας. Η Ιντιάνα έχει ένα καλό στα παιχνίδια της. Ότι κάνει πολύ καλά παιχνίδια στην 4η περίοδο. Έχει 33-5 ρεκόρ σε όσα ματς έχει προβάδισμα στην 4η περίοδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

705 ΣΑΡΛΟΤ ΜΠΟΜΠΚΑΤΣ – ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ

Η Σάρλοτ είναι η χειρότερη ομάδα και φέτος με 8 συνεχόμενες ήττες εντός έδρας και έχει χάσει στα 21 από τα τελευταία της 23 παιχνίδια μέσα στο σπίτι της. Το μεγάλο της πρόβλημα δεν είναι άλλο από την επίθεση και από το σκοράρισμα. Και σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα είδε και τον Ρέιμον Σέσιονς τον βασικο πλέι μέικερ να τραυματίζεται. Στα 4 τελευταία της παιχνίδια έχει μείνει στους 83 π. και κάτω και έχει 6-43 ρεκόρ στα τελευταία της παιχνίδια, από εκεί που είχε ξεκινήσει με 7-5 ρεκόρ την σεζόν.

Μπακ του μπακ παιχνίδι για την Οκλαχόμα αλλά σίγουρα πιο εύκολο από το χθεσινό μέσα στην Νέα Υόρκη όπου πήρε την νίκη αλλά όχι και εύκολα. Τις τελευταίες 3 εβδομάδες η Οκλαχόμα έχει δώσει και αρκετά παιχνίδια εκτός έδρας. Στο χθεσινό παιχνίδι πήρε την νίκη με ένα πόντιο διαφορά με αντίπαλο τους Νικς σε ένα παιχνίδι όπου βρήκε την Νέα Υόρκη χωρίς τον πρώτο της σκόρερ τον Μέλο. Πάντως μπαίνει στο σημερινό παιχνίδι με 3 συνεχόμενες νίκες. Είναι μία από τις πιο παραγωγικές ομάδες και φέτος. Με αντίπαλο την Σάρλοτ έχει κερδίσει σε 4 συνεχόμενα παιχνίδια και με ένα μ.ο 26,8 π. αυτά τα ματς και φέτος στις 26 Νοεμβρίου την είχε κερδίσει με 114-69 στην πιο βαριά ήττα της ιστορίας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

711 ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ – ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ

Το Κλίβελαντ έχει μία πολύ δύσκολη σεζόν και φέτος και έχει μείνει εκτός πλέι οφ εδώ και καιρό. Γενικά το Κλίβελαντ είναι μία ομάδα που κάνει σκορ, αλλά από την άλλη μεριά στην άμυνα έχει μεγάλα θέματα κι δεν μπορεί να κερδίσει και υπάρχει προβληματισμός αν και εντός παλέυει είναι αλήθεια τέτοια ματς.

Το Μέμφις είναι σε τρομερή κατάσταση αυτό τον καιρό και έχει κερδίσει στα 10 από τα τελευταία του 11 παιχνίδια και δίνει την μάχη του να μείνει μέσα στην 4αδα που του δίνει και το πλεονέκτημα της έδρας στο πρώτο γύρο των πλέι οφ και το μόνο παιχνίδι που έχει χάσει σε αυτό το διάστημα δεν είναι άλλο από το ματς με το Μαϊάμι. Και με αντίπαλο το Κλίβελαντ έχει κερδίσει και στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά από την άλλη μεριά έχει να κερδίσει μέσα στην έδρα των Καβς από τον Νοέμβριο του 2003. Το Μέμφις ακόμα είναι η ομάδα με την μία από τις δύο καλύτερες άμυνες στην λίγκα αλλά στα τελευταία του παιχνίδια έχει παίξει με μία πολύ μεγάλη απουσία, του καλύτερου του παίκτη πλέον του Ζακ Ράντολφ και ένας παίκτης που είναι μηχανή νταμπλ νταμπλ φέτος. Αμφίβολος και για σήμερα ο Ράντολφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

712 ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ

Το Μπρούκλιν παλεύει για την τετράδα στην περιφέρεια του και έχει κάνει μεγάλη επένδυση και φέτος και στο νέο γήπεδο και την νέα γειτονιά που έχει μετακομίσει θέλει να κάνει μία πολύ καλή πορεία για να κερδίσει και το δύσκολο κοινό της Νέας Υόρκης. Στο παιχνίδι με την Σάρλοτ λοιπόν πήγε να αυτοκτονήσει και να κάνει μία ήττα που ακόμα θα μιλούσαμε για αυτή από την στιγμή που βρέθηκε να χάνει με 10 π. στο πρώτο ημίχρονο αλλά με εξαιρετική άμυνα στο β μέρος όπου δέχθηκε μόνο 25 π. πήρε και εύκολα την νίκη τελικά με 99-78.

Η Ουάσιγκτον από την επιστροφή του Τζον Γουόλ που είναι και το μεγάλο της αστέρι έχει βελτιώσει πολύ την εικόνα της και έχει 15-13 ρεκόρ από το παιχνίδι στις 4 Γενάρη όπου είχε χάσει από το Μπρούκλιν το οποίο το είχε αντιμετωπίσει και στις 8 Φλεβάρη και πάλι και είχε πάρει την νίκη σε εκείνο το ματς με 89-74. Από την άλλη μεριά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μία ομάδα που δεν έχει κανένα κίνητρο για πλέι οφ και έχει μια σημαντική απουσία του ρούκι της Μπράντλεϊ Μπιλ που είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και κάνει ένα τρομερό δίδυμο με τον Γουόλ από τότε που παίζουν μαζί. Ο Μπιλ είναι αμφίβολος και για το σημερινό παιχνίδι

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

713 ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΠΙΣΤΟΝΣ – ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ

Το Ντιτρόιτ είναι μία ομάδα που έχει μείνει εκτός πλέι οφ εδώ και καιρό αλλά μέσα στο σπίτι του παίζει και πιο σκληρή άμυνα και είναι και πιο αποτελεσματικό στην επίθεση και στο σκοράρισμα, αλλά μπαίνει στο σημερινό ματς με 3 συνεχόμενες ήττες και έχει μείνει κάτω από τους 80 π. και στα δύο τελευταία του παιχνίδια ενώ τελευταία έχασε εντός από την Νέα Υόρκη με 87-77. Το Ντάλας χάνει τα πλέι οφ . Και αυτό τον καιρό έχει να δώσει και 4 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που κολλάει. Και μπαίνει στο σημερινό παιχνίδι με 4 ήττες στα τελευταία του 6 ματς με παθητικό στην άμυνα 104π ! Γενικά έχει χαλάσει και το κλίμα και έιναι άγνωστο αν ακόμα ελπίζει στα πλέι οφ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

714 ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΙΞΕΡΣ

Το Μαϊάμι είναι αυτή την στιγμή η πιο χοτ ομάδα στο ΝΒΑ και τρέχει ένα σερί 16 νικών μετά και από την οριακή και με ένα πόντο νίκη διαφορά την Τετάρτη επί του Ορλάντο εντός έδρας σε ένα παιχνίδι όπου προηγήθηκε ακόμα και με 18 π. αλλά χαλάρωσε Από την άλλη μεριά τρέχει το μεγαλύτερο σερί νικών στην ιστορία του και έχει να χάσει από τις 1 Φλεβάρη όπου είχε ηττηθεί από την Ιντιάνα. Ο Τζέιμς αν πετύχει ένα τρίποντο στο σημερινό παιχνίδι θα είναι το 1,000 στην καριέρα του για φέτος.

Η Φιλαδέλφεια χάνει τα πλέι οφ και πληρώνει την επιλογή της να αφήσει τον Ιγκουαντάλα για να πάει στο Ντένβερ για να πάρει τον Μπάινουμ με τον παίκτη να μην παίζει ακόμα και μάλλον να μην παίζει καθόλου για φέτος. Μπαίνει στο σημερινό παιχνίδι με 3 συνεχόμενες ήττες και με 10 στα τελευταία της 11 παιχνίδια και έχασε και με 107-96 από την Ατλάντα την Τετάρτη και έχει χάσει σε 11 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτό είναι και το δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο τους Χιτ για φέτος και είχε χάσει με 114-90 εντός έδρας και πλέον έχει χάσει σε 12 συνεχόμενα παιχνίδια από το Μαϊάμι. Και συν της άλλης έχει μεγάλα προβλήματα στην επίθεση της και το σκοράρισμα, αλλά και η άμυνα της που είναι και το μεγάλο της όπλο στην θεωρία έχει κάνει νερά και εκεί.Υπάρχουν και απουσίες και γενικώς το κλίμα χάλασε για τα καλά

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ στο χάντικαπ, στα ζητούμενα το όβερ

715 ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ – ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ

Ένα ακόμα δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι για την Βοστόνη που δίνει την μάχη της για να είναι μέσα στα πλέι οφ και την εξάδα και χωρίς τον Ρόντο που χάνει την σεζόν και έχει και μομέντουμ και μπαίνει στο σημερινό παιχνίδι με 4 συνεχόμενες νίκες και έκανε μεγάλη νίκη και στο τελευταίο της παιχνίδι σε ένα δραματικό ματς με την Ιντιάνα με 83-81 με 11-0 στο τέλος! Ο Πιρς που είχε ένα πρόβλημα με το γόνατο του στο προηγούμενο παιχνίδι θα είναι μάλλον κανονικά παρόν στο σημερινό παιχνίδι και τον έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη η ομάδα του. Η Βοστόνη έχει 13-4 ρεκόρ σε όσα παιχνίδια έχει δώσει με τον Ρόντο να είναι εκτός. Και το κλειδί για τις νίκες δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι έχει βελτιώσει σημαντικά την άμυνα της σε αυτά τα ματς. Η Βοστόνη έχει 18-4 ρεκόρ σε όσα παιχνίδια έχει σκοράρει από 100 π. και πάνω.

Η Ατλάντα θέλει το διπλό για να δει 4αδα. Αυτό είναι και το τρίτο παιχνίδι με αντίπαλο την Βοστόνη για φέτος την οποία έχει κερδίσει και έχει χάσει μία φορά εντός έδρας και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια στην σεζόν.. Η Ατλάντα έχει 28-2 ρεκόρ σε όσα παιχνίδια φέτος έχει το προβάδισμα μετά από την 3η περίοδο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει στην περιφέρεια και ένα παίκτη όπως είναι ο Κόρβερ που είναι και ο παίκτης με το καλύτερο ποσοστό από το τρίποντο φέτος σε όλο το ΝΒΑ με 46,1% και έχει ευστοχήσει σε ένα τουλάχιστον τρίποντο στα τελευταία του 53 παιχνίδια. Πονηρή ομάδα εκτός καθώς έιναι δουλεμένη

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

716 ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ – ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ

Από το ξεκίνημα του Φλεβάρη και μετά έχει 6-9 ρεκόρ και στο τελευταίο του παιχνίδι με το Σαν Αντόνιο εκτός έδρας έχασε εύκολα και πάλι και με τον Ντέρικ Ρόουζ ακόμα να αργεί να γυρίσει είναι λογικό να έχει αδυναμίες στο παιχνίδι του. Από το Σαν Αντόνιο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχασε εύκολα με 101-83 και είχε και πάλι μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα, που είναι και το μεγάλο του όπλο, αλλά και στην επίθεση, όπου δεν έχει επιλογές. Στα καλά νέα ότι με την Γιούτα έχει κερδίσει και στα 4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και έχει κερδίσει στα 5 από τα τελευταία 6 ματς μεταξύ τους εντός έδρας. Ο Μάρκο Μπελινέλι κάνει και πάλι πολύ καλά ματς

Η Γιούτα δίνει την μάχη της να μείνει στα πλέι οφ καθώς έρχονται με φούρια οι Λέικερς για την πάρουν την 8η θέση της και ήδη το Χιούστον έχει προσπεράσει από εκεί που η ίδια ήταν στην 7η θέση. Μπαίνει στο σημερινό παιχνίδι έχοντας χάσει στα 5 από τα τελευταία της 6 παιχνίδια και ήττες σαν αυτή που έκανε την Τετάρτη με αντίπαλο το Κλίβελαντ κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο της. Στο σημερινό παιχνίδι είναι πολύ πιθανό να μην έχει για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι τον Αλ Τζέφερσον στην διάθεση της που είναι και παίκτης κλειδί για το παιχνίδι της μέσα από την ρακέτα. Ακόμα ο Μάρβιν είναι ντεφορμέ τον τελευταίο καιρό και έτσι βγήκε από το βασικό σχήμα

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

717 ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ – ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ

Το Σαν Αντόνιο είναι μία τρομερή ομάδα και φέτος με την καλύτερη έδρα αλλά χωρίς τον ηγέτη Πάρκερ πλεόν. Χωρίς αυτόν πάντως οι Σπερς έχουν κερδίσει σε δύο παιχνίδια και με 39 και με 18 π. διαφορά αντίστοιχα. Στο τελευταίο του παιχνίδι έδειξε για ένα ακόμα ματς ότι είναι μία ομάδα που μπορεί να παίξει και πολύ καλή άμυνα και να κάνει και σκορ και κέρδισε με 101-83 εντός έδρας τους Μπουλς. Μόλις 3 ήττες εντός και παλεύει με το Μαϊάμι για το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας μέχρι τους τελικούς. Και παίζει την Δευτέρα με την Οκλαχόμα.

Το Πόρτλαντ δείχνει ότι δεν μπορεί να είναι στα πλέι οφ αν και μαθηματικά έχει ελπίδες για να προλάβει. Πάντως αν δεν είναι μέσα σε αυτά ένας από τους βασικούς λόγους θα είναι οι 7 σερί ήττες που είχε πριν από μερικές μέρες. Και αυτό τον καιρό έχει και 3 συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια . Στο παιχνίδι με το Μέμφις βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 17 π. σε ένα σημείο αλλά δεν κατάφερε να πάρει την 3η του συνεχόμενη νίκη, για πρώτη φορά θα είχε τέτοιο σερί μετά από 3 μήνες . Αυτό είναι και το δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο το Σαν Αντόνιο για φέτος όπου είχε κάνει την έκπληξη και το είχε κερδίσει με 98-90 εντός έδρας στις 13 Δεκέμβρη

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

718 ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ – ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ

Το Σακραμέντο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει και άλλα θέματα πέρα από τα αγωνιστικά, αφού θέλει να μάθει που θα παίζει του χρόνου και αν θα πάει στο Σιάτλ ή αν θα μείνει στην πόλη του Σακραμέντο. Χωρίς στόχους. Στα καλά νέα ότι δεν έχει προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά από την άλλη μεριά έχει χάσει στα 9 από τα τελευταία του 11 παιχνίδια. Οι Κίνγκς είναι μία ομάδα που μπορεί να κάνει μεγάλα σκορ και στην μέρα του μπορεί να κάνει ζημιές, είναι μία ομάδα που παίζει πολύ από την περιφέρεια

Το Φοίνιξ μετά από την απομάκρυνση του Τζέντρι από τον πάγκο έχει βελτιώσει την εικόνα του και έχει αλλάξει λίγο την φιλοσοφία του αλλά είναι πάλι εκτός ο Γκορτάτ ο οποίος με το Τορόντο τραυματίστηκε στο πόδι του και χάνει την σεζόν και ο Τζερμάιν Ο Νιλ που έχει κάνει καλά παιχνίδια τελευταία . Το Φοίνιξ έχει 8-12 ρεκόρ σε όσα παιχνίδια έχει δώσει με τον Λίντσεϊ Χάντερ στον πάγκο και ένα από τα ματς που έχει κερδίσει είναι με το Σακραμέντο που το είχε κερδίσει με 106-96 στις 23 Γενάρη. Τραγικό με το Τορόντο αλλά έχει εκλάμψεις

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

719 ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΪΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ

Το Γκόλντεν Στέιτ αυτό τον καιρό και μέχρι το τέλος της κανονική περιόδου έχει να δώσει συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια και έχει και την ευκαιρία να μπορέσει να βελτιώσει και την θέση του. Είχε χάσει σε 4 συνεχόμενα εκτός έδρας, αλλά έχει κερδίσει και στα δύο εντός έδρας παιχνίδια του με το Τορόντο όσο καιτο Σακραμέντο που έκανε την ανατροπή στο τέλος και κέρδισε οριακά δύο ομάδες που στην θεωρία είναι στα μέτρα του. Από το Χιούστον έχει χάσει σε 4 συνεχόμενα παιχνίδια και στα 7 από τα τελευταία 8 μεταξύ τους.

Το Χιούστον δίνει την μάχη του να μείνει μέσα στην 8αδα και αυτό είναι και το δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο το Γκόλντεν Στέιτ για φέτος και ακόμα κανένας δεν έχει ξεχάσει εκείνο το ματς του Φλεβάρη με το 140-109 όπου είχε πετύχει 23 τρ. και είχε πάρει εύκολα την νίκη. Και είχε κερδίσει μέσα στο Γκόλντεν Στέιτ και στις 12 Φλεβάρη και αυτή την στιγμή είναι στις 2 νίκες πίσω από τους Ουόριορς, που είναι στην 6η θέση. Το Χιούστον δέχεται 108,5 π. μ.ο στα 12 τελευταία του παιχνίδια, αλλά στα ματς αυτά έχει 6-6 ρεκόρ που δεν είναι και άσχημο και τα παιχνίδια τα έχει κερδίσει με την επίθεση του. Ο Χάρντεν είναι από το ξεκίνημα της σεζόν ο πρώτος σκόρερ και ο ηγέτης της ομάδας στην επίθεση και έχει πάρει βοήθειες τελευταία από τον Πάρσονς με τον δευτεροετή παίκτη να έχει 24 π. μ.ο στα 5 τελευταία του παιχνίδια. Εκτός έδρας είναι μία ομάδα που έχει αδυναμίες

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

720 ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΪΚΕΡΣ – ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ

Οι Λέικερς αυτό τον καιρό έχουν αρχίσει να παίζουν κάτι από αυτό που περιμέναμε όλο στο ξεκίνημα της σεζόν και με βάση το υλικό που έχουν αι τις κινήσεις που έκαναν και μετά από τον θάνατο του ιδιοκτήτη τους έχουν δείξει ότι έχουν συσπειρωθεί και έχουν καταλάβει και οι ίδιοι ότι δεν έχουν περιθώρια για να σώσουν τα πλέι οφ τουλάχιστον. Τρομερή ανατροπή με την Νέα Ορλεάνη σε ένα παιχνίδι όπου βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 25 π. και με ένα 20-0 σερί πήραν τελικά την νίκη. Αν κερδίσει και το σημερινό παιχνίδι θα έχει για πρώτη φορά το ρεκόρ του πάνω από το 50% για πρώτη φορά μετά από τις 20 Νοεμβρίου όταν και είχε 6-5 ρεκόρ. Έχει 14-6 ρεκόρ στα τελευταία του 20 παιχνίδια και είναι πλέον στην 1 ½ νίκη πίσω από την Γιούτα για την 8η θέση της Δύσης.

Το Τορόντο είναι μία ομάδα που με τις νίκες που έκανε τον Φλεβάρη έδειξε ότι ίσως αι να προλάβαινε τα πλέι οφ αλλά από την άλλη μεριά έχει παρά ελάχιστες ελπίδες πλέον. Με τους Λέικερς έχει 2-13 ρεκόρ και έχει να κερδίσει από το 2001 μέσα στο Λ.Α. Στο παιχνίδι με το Φοίνιξ η άμυνα του ήταν και πάλι αυτή που έκανε την διαφορά και δέχθηκε 71 π. και ανάγκασε σε 29 λάθη τους Σανς. Μεγάλες αδυναμίες εκτός έδρας με μόλις 9-22 ρεκόρ. Αυτό από την άλλη μεριά είναι και το δεύτερο παιχνίδι με τους Λέικερς για φέτος τους οποίους είχε κερδίσει μέσα στο Τορόντο με 108-103 στις 20 Γενάρη.. Ο Γκέι προβλημάτισε πάλι και γενικά από τότε που πήγε στο Τορόντο είναι ένας παίκτης που θα κάνει ή πολύ καλό παιχνίδι ή πολύ άσχημο και έμεινε μόνο στους 5 π.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσο Μπρούκλιν, διπλό Οκλαχόμα.