736. ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ    11,5

Θέμα διάθεσης της Κάχα η διαφορά και πάμε λίγο με τον άσο στο κουπόνι μας καθώς και η Εστουδιάντες είναι σε άσχημη κατάσταση. Γενικά πάντως η Κάχα Λαμποράλ είναι αδιάφορη καθώς έχει εξασφαλίσει την 2η θέση και κάνει συντήρηση για τα πλέι οφ. Αλλά είναι μια δυνατή και με βάθος ομμάδα με δυνατή έδρα . Πήρε το διπλό στην Μουρθία αν και από 15-29 μπροστά βρέθηκε πίσω στο σκορ (83-82) και μίλησε η εμπειρία. Η Εστουδιάντες χωρίς τον σκόρερ της Ίνγκλις έχασε τα πλέι οφ ενώ είναι και εκτός και οΓκάμπριελ. Με την Ρεάλ έχανε με 20π και απλά μείωσε στο τέλος. Κακό κλίμα καθώς μάλλον φεύγει και ο βασικός χορηγός το καλοκαίρι και υπάρχει ανησυχία

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ασο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

733. ΜΑΛΑΓΑ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ    6,5

Ντέρμπι για τα πλέι οφ βασικά για την Μάλαγα και δύσκολο ματς . Ακόμα και η νίκη είναι πονηρη αν και θα την πάρει μάλλον η Μάλαγα αλλά με τους 6π στο κουπόνι μας είμαστε οριακά εντελώς. Η   Μάλαγα είναι σε μια άσχημη σεζόν και θέλει να σώσει την χρονιά με τα πλέι οφ. Κλειδί ακόμα και στην άλλοτε πανίσχυρη έδρα της  το τρίποντο . Με την άμυνα και την εμπειρία πήρε το σημαντικό διπλό σε ματς θρίλερ με την Ομπραντόιρο και με νίκη εξασφαλίζει τα πλέι οφ. Η Γκραν Κανάρια κάνει πολύ καλή σεζόν και έχει την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία και  8 διπλά! Πάντως έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και δυσκολεύθηκε και με την Χιπούσκοα εντός έδρας  με το σκορ στο 55-51 στο 37′ και θέλει νίκη εδώ για την εξάδα . Έχασε με τραυματισμό τον βασικό της σέντερ Ρέι

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet  στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

734. 2,5 ΜΟΥΡΘΙΑ – ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1939

Οριακό διπλό καθώς η Μουρθία δεν χαρίζεται και η Κανάριας 1939 έχει κίνητρο αλλά δεν είναι και καμιά ομαδάρα άλλωστε. Συνεπώς μάλλον Νο Bet ή διπλό.  Η Μουρθία εξασφάλισε νωρίς την παραμονή της, έφυγε και ο αμερικανός σκόρερ Ράνγκλαντ αλλά έχοντας τελευταία διακυμάνσεις πάλεψε εντός έδρας  με την Κάχα Λαμποράλ και από 15-29 πέρασε και με 83-82 αλλά έχασε δίκαια στο τέλος. Η νεοφώτιστη Κανάριας 1939 του Φώτη Λαμπρόπουλου με νίκη ελπίζει και για πλέι οφ αφού νίκησε εντός κα  την Φουενλαμπράδα αν και το 70-57 έγινε 74-71 αφού έχει συνήθεια να χάνει στο τέλος διαφορές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet  στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

735. 3,5 ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Περίεργο ματς και κλασικό Νο Bet σε όλα τα επίπεδα! Η Φουενλαμπράδα εξασφαλίστηκε σε μια δύσκολη χρονιά και είναι αδιάφορη. Πάλεψε στο τέλος με την Κανάριας 1939 εκτός έδρας και μείωσε σε 74-71 από 70-57. Η Σαραγόσα είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην Ισπανία και εξασφάλισε τα πλέι οφ και θέλει και καλό πλαράρισμα και την 5η θέση. Ομάδα δυνατή και εκτός με την εξαιρετική της άμυνα. Δεν είχε πρόβλημα εντός έδρας με την ουραγό Μανρέσα. Έχασε όμως τον βασικό της σέντερ τον Νορέλ με τραυματισμό και πήρε τον έμπειρο Βλάντιμιρ Γκολούμποβιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet  στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

737. ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ    2,5

ΠΟλύ δύσκολο ματς και κλασικό Νο Bet  στο κουπόνι του ΟΠΑΠ αλλά και γενικά σε ολα τα στοιχήματα. Καθώς η Μπιλμπάο έχει θέματα και η Βαλένθια ειναι σε καλή κατάσταση. Η Μπιλμπάο των Κατσικάρη που διέψευσε φήμες ότι πηγαίνει στην Αγία Πετρούπολη και Ρωσία και των  Βασιλειάδη και Ζήση θέλει τετράδα αλλά δεν είναι στα καλυτερά της με οικονομικά προβλήματα και καθώς έχασε το γιούροκαπ και την συμμετοχή στην ευρωλίγκα . Έχει και μεγάλα νεκρά διαστήματα και είναι εκτός και ο σκόρερ της Βασιλειάδης. Πάντως αυτό δεν την εμπόδισε και πέρασε με άνεση από την Σεβίλλη αφού δέχθηκε μόλις 23π στο δεύτερο μέρος και ενώ έχανε με 19-10! Η Βαλένθια είναι από τις πιο έμπειρες ομάδες με στόχο την τετράδα και δυνατή εκτός και σε φόρμα και γυρίζει και ο Πιετρούς και εκοψε τον μέτρια Χάνλει (5π). Περίπατο εντός αναμενόμενα με την  Βαγιαδολίδ που χαλάρωσε στο τέλος απλά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet  στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

741. ΜΑΝΡΕΣΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ    0,5

Κλασικό Νο Bet  στο κουπόνι του ΟΠΑΠ και στα πάντα με παντελώς αδιάφορο ματς και απογοητευμένες ομάδες και ότι θέλουν κάνουν. Η έμπειρη Μανρέσα  υποβιβάστηκε πρώτη καθώς έκανε μια τραγική σεζόν αφού  έχει την χειρότερη άμυνα στην Ισπανία και δεν πάλεψε καν και μέσα σε ολα είχε και τραυματισμούς. Λογικά έχασε εύκολα  στην Σαραγόσα . Η Σεβίλλη είναι από τις καλές ομάδες αλλά με τραγική σεζόν και απογοητευμένη και έρχεται σκούπα! Πάντως σώθηκε!  Με την Μπιλμπάο εντός έδρας προηγήθηκε με 19-10 αλλά κατέρρευσε καθώς πέτυχε μόλις 23π στο δεύτερο μέρος και έχασε και εύκολα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet  στο κουπόνι του ΟΠΑΠ