732. 2,5  ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1939 – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον και ελληνική μονομαχία που δειχνει προς διπλό αλλά δεν μας πείθει και πολύ η καλύτερη και ποιοτικότερη Μπιλμπάο που έχει θέματα εσωτερικά. Συνεπώς θέλει προσοχή και το αφήνουμε και ας έχει τύχη το διπλό. Η νεοφώτιστη  Κανάριας 1939 του Φώτη Λαμπρόπουλου σώθηκε εύκολα παρά το μέτριο ξεκίνημα και καθώς δεν περιμένει πλέι οφ είναι αδιάφορη ουσιαστικά μετά την τρομερή εμφάνιση στο Βαγιαδολίδ  με ένα 21-2 που το 37-40 έγινε 39-61!Η  Μπιλμπάο των Κατσικάρη , Βασιλειάδη και Ζήση δεν είναι και στα καλά της εδώ αφού υπάρχουν κάποια οικονομικά προβλήματα αν και ο Δήμος έβαλε λεφγτά αλλά έχασε τον βασικό της στόχο  το γιούροκαπ και μαζί έχασε και την συμμετοχή στην επόμενη ευρωλίγκα και το κλίμα πάγωσε. Στην Ισπανία θέλει τετράδα αλλά έχει πολλά νεκρά διαστήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

726. ΜΟΥΡΘΙΑ – ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ    4,5
*Η Φουενλαμπράδα  έχει 6 διπλά

Ουσιαστικά αδιάφορο ματς ειδικά μετά την νίκη της Βαλένθια με την Χιπούσκοα αν και τυπικά θέλουν μια νίκη ακόμα οι δύο ομάδες. Που πάντως το μομέντουμ δείχνει Φουενλαμπράδα καθώς η Μουρθία είναι ντεφορμέ. Προς διπλό ή Νο Bet  καλύτερα καθώς η Φουενλαμπράδα χωρίς τρίποντο είναι μέτρια. Η Μουρθία  σώθηκε και τα παράτησε και έχασε δίκαια και στην Μανρέσα  από την ουραγό και καταδικασμένη τοπική ομάδα. Η Φουενλαμπράδα έκανε μετά την αλλαγή προπονητή μεγάλες εμφανίσεις κατά διαστήματα και σχεδόν εξασφαλίστηκε μετά την μεγάλη νίκη της εκτός έδρας με την Εστουδιάντες με 14τρ και με περίπατο και με την τελική διαφορά πλασματική αφού προηγήθηκε με 6-23 στο 11′ και  62-72 στο 39′ έχοντας διαφορές 20π ενώ είναι έμπειρη με 6 διπλά

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

727. ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ – ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ    6,5
*Η Ομπραντόιρο έχει κερδίσει όλους τους μεγάλους

Κοντά στα πλέι οφ η μικρούλα  Ομπραντόιρο που μπορεί να καθαρίσει και σήμερα εύκολα την Μπανταλόνα και πάμε στον άσο και ας είναι πιο μεγάλο όνομα η Μπανταλόνα και ας έχει να καλύψει 6π! Καθώς η Ομπραντόιρο αν και δεν σκοράρει , με την τρομερή της χημεία και άμυνα και πάθος έχει κάνει στην ACB τις μεγαλύτερες εκπλήξεις έχοντας νικήσει εκτός έδρας μάλιστα Μπαρτσελόνα, Κάχα Λαμποράλ και Μάλαγα και με τελευταίο της θύμα την βασίλισσα και πρωτοπόρο Ρεάλ στην Μαδρίτη και με τρομερή ανατροπή από 27-13 στο 14′! Η Μπανταλόνα είναι μεγάλο όνομα αλλά έχει φέτος οικονομικά προβλήματα και δεν προλαβαίνει τα πλέι οφ και έχασε εύκολα εντός έδρας από την Βαλένθια με νεκρά διαστήματα, εικόνα κατάρρευσης και καμία διάθεση στην άμυνα και γενικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

731. 5,5 ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
*Η Γκραν Κανάρια έχει την καλύτερη άμυνα στην  Ισπανία
*Η Ρεάλ έχει την καλύτερη επίθεση στην Ισπανία

Δύσκολο και πονηρό ματς σε όλα τα επίπεδα και κλασικό Νο Bet  σε όλα με την καλύτερη άμυνα να υποδέχεται την καλύτερη επίθεση της Ισπανίας και την Ρεάλ αδιάφορη αλλά άλλη κλάση και πρώτη σίγουρα. Συνεπώς αποφέυγουμε τα πάντα!Η Γκραν Κανάρια έχει την καλύτερη άμυνα στην  Ισπανία και κάνει εξαιρετική σεζόν και θέλει καλό πλασάρισμα στα πλέι οφ και μια ακόμα μεγάλη νίκη μετά το μπαμ με ανατροπή στην Βαρκελώνη από 14-6 και  64-56 με ένα 13-0 που έκανε το 64-69 με την Μπαρτσελόνα! Πάντως επιθετικά έχει προβλήματα και έχει χάσει ματς εντός από μικρούς. Η Ρεάλ είναι σίγουρα 1η εδώ και καιρό και έχει την καλύτερη επίθεση στην Ισπανία αλλά δεν ξέρουμε τι κίνητρο έχει πλέον αν και έχει φοβερη ψυχολογία καθώς νίκησε και στο Ισραήλ την Μακάμπι και πήρε με 3-0 το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ στην ευρωλίγκα. Ετσι ίσως κάνει συντήρηση. Πάντως έτσι έχασε εντός από την Ομπραντόιρο και από 27-13 στο 14′!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

741. ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ – ΜΑΝΡΕΣΑ        13,5
* Η Κάχα Λαμποράλ έχει και την 2η καλύτερη επίθεση στην Ισπανία
*Μία νίκη μόλις έχει εκτός η Μανρέσα που έχει και την χειρότερη άμυνα στην Ισπανία

Περίεργο ματς αλλα προς άσο. Καθώς η Κάχα Λαμποράλ είναι αδιάφορη σαν σίγουρα 2η και μπορεί να είναι χαλαρή και η Μανρέσα είναι αδιάφορη αφού υποβιβάστηκε και έχει και την χειρότερη άμυνα στην Ισπανία και μόλις μια νίκη εκτός! Πάντως και στο ρελαντί θα πρέπει να κάνει 15π και άρα παμε προς άσο! Η Κάχα Λαμποράλ έχει μια κούραση από τα ματς με την ΤΣΣΚΑ στην ευρωλίγκα εντός έδρας που την Τετάρτη έκανε τρομερή εμφάνιση και νίκη αλλά εχασε την Παρασκευή και αποκλέιστηκε.  Δεν έπαιξε  στην λίγκα την περασμένη εβδομάδα καθώς αναβλήθηκε η αναμέτρηση με την Μπιλμπάο λόγω γιούροκαπ. Η Κάχα Λαμποράλ έχει και την 2η καλύτερη επίθεση στην Ισπανία . Η Μανρέσα νίκησε εντός την Μουρθία στην παράταση αν και πήγε να αυτοκτονήσει από 44-28 και 82-70 στο 35′ αφού το ματς πήγε στις βολές αλλά δεν ελπίζει παρά μόνο μαθηματικά και το κλίμα είναι βαρύ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

742. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ    10,5

Κλασικό Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με 10π ειδικά καθώς η Μπαρτσελόνα μιας και είναι χάλια και η Εστουδιάντες θα κερδίσει, αλλά με το μυαλό στον ΠΑΟ και κάνοντας συντήρηση και με παίκτες έξω δεν έχουμε λόγο να μπλέξουμε! Η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα πάντως έχει καλή ψυχολογία αφού πήρε ένα ματς στην Αθήνα με τον ΠΑΟ και πλέον θα κάνει συντήρηση εν όψει του 5ου  αγώνα στην Βαρκελώνη την Πέμπτη και μάλλον θα αφήσει εκτός όπως και την περασμένη εβδομάδα τους Ναβάρο και Σάρας. Ετσ άλλωστε εχασε εντός έδρας από την Γκραν Κανάρια από 14-6 και 61-50 στο 31′ με ένα 0-13 στην Βαρκελώνη . Η Εστουδιάντες είναι έμπειρη ομάδα  αλλά χωρίς τον σκόρερ της Ίνγκλις είναι χάλια και αδιάφορη καθώς πάνε και τα πλέι οφ μετά την ήττα εντός από την Φουενλαμπράδα με πλασματική διαφορά αφού έχανε με 6-23, 44-63 και 62-72 στο 39′!)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ