ΜΑΝΡΕΣΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ
*Η Μανρέσα έχει την χειρότερη άμυνα στην Ισπανία

Παιχνίδι περίεργο καθώς η Μπιλμπάο είναι άλλη κλάση και επίπεδο αλλά από την άλλη πλευρά η Μανρέσα είναι έμπειρη ομάδα και παίζει κυριολεκτικά την κατηγορία και θα παλέψει αλλά δεν πείθει. Συνεπώς εύκολα ή δύσκολα κερδίζει η Μπιλμπάο αλλά με 7πμ λέμε καλύτερα Νο Bet για να έχουμε και ησυχία στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Η Μανρέσα έχει την χειρότερη άμυνα στην Ισπανία και αδύναμη έδρα φέτος και τραυματισμούς και στο Βαγιαδολίδ αν και πέτυχε 14τρ δέχθηκε ένα τρομερό 25-2 (26-32, 51-34!)και έχασε εύκολα τελικά.

Η Μπιλμπάο των Κατσικάρη, Βασιλειάδη που γυρίζει και Ζήση είναι σε φόρμα καθώς πήρε ουσιαστικά και την πρόκριση στο γιούροκαπ με το 93-83 στο Κίεβο με την Μπουντιβέλνικ, ενώ και στην Ισπανία νίκησε στην Μαδρίτη την Εστουδιάντες με ανατροπή από 48-39 και εύκολα με 13τρ. Θέλει μεγαλύτερη διάρκεια πάντως.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

ΜΟΥΡΘΙΑ – ΜΑΛΑΓΑ

Παιχνίδι πολύ δύσκολο που ουσιαστικά νικητή ψάχνουμε αλλά είναι κλασικό Νο Bet με λίγο καλύτερη την Μάλαγα που δεν πείθει όμως και την Μουρθία σωσμένη και αδιάφορη. Η Μουρθία με την Χιπούσκοα εκτός έχασε εύκολα στο τέλος αλλά γύρισε το ματς από -15 (28-13,43-49) . Μέτρια ομάδα αλλά έχει κάνει καλές νίκες.

Η Μάλαγα απογοητεύει φέτος και θέλει να σώσει τα πλέι οφ αλλά είναι ανεβασμένη το τελευταίο 20ημερο και νίκησε εύκολα εντός την Φουενλαμπράδα αν και δεν ξεκίνησε καλα με 14-23 και 33-33 αλλά μετά έκανε περίπατο. Εχει το μυαλό στην ευρωλίγκα που έχασε δύσκολα εντός από την ΤΣΣΚΑ  και είναι ασταθής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Και εδώ κλασικό Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με δύο ασταθείς ομάδες που είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο απόδοσης και με στόχο τα πλέι οφ. Η Ομπραντόιρο είναι ομάδα με έμφαση στην άμυνα και έχασε στο τέλος από την Βαλένθια εντός εδρας αν και το γύρισε στο τελευταίο λεπτό από 42-55 και 60-69 στο 35′ και πέρασε με 72-71 στο 39′ αλλά έγινε το 72-78 και τέλος! Η Εστουδιάντες με τον Ίνγκλις άστοχο έχασε δίκαια από την Μπιλμπάο εντός έδρας από 48-39 μάλιστα αλλά είναι πονηρή εκτός και βλέπει πλέι οφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΡΕΑΛ
*Ντεφορμέ η Ρεάλ που πάντως έχει την καλύτερη επίθεση στην Ισπανία
*Η Σαραγόσα έχει την 2η καλύτερη άμυνα στην Ισπανία

Κλασικό Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ καθώς η καλή Ρεάλ αν συνέλθει κάνει και 15π και η βασίλισσα που είδαμε το τελευταίο 10ημερο χάνει και εύκολα αφού μην ξεχνάμε ότι η Σαραγόσα είναι δυνατή και η μαδριλένικη ομάδα αδιάφορη! Η Σαραγόσα δεν έχει τόσο καλό ρόστερ όσο δείχνει η πορεία της αλλά είναι τρομερή η χημεία της , εχει πολύ δυνατή έδρα και την 2η καλύτερη άμυνα στην Ισπανία και πάλεψε για 25΄στην Βαρκελώνη με την πρωταθλήτρια Μπάρτσα (49-48) και έχασε στο τέλος εύκολα (87-72 στο 38′).

Η Ρεάλ που έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση δεν είναι σε καλή κατάσταση μετά τις ήττες από Μάλαγα και ΠΑΟ την Πέμπτη στην ευρωλίγκα στην Μαδρίτη που έρχεται και στην Ισπανία από ήττα σοκ από την νεοφώτιστη Κανάριας 1939 με τραγική εμφάνιση πάλι εντός!  Γυρίζει  ο Ρούντι , έχει την καλύτερη επίθεση στην Ισπανία  και μόλις δύο ήττες στην λίγκα και θέλει να συνέλθει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

ΚΑΝΑΡΙΑΣ – ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ
*Οικονομικά προβλήματα η Μπανταλόνα

Ματς που πάμε στον άσο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ αν και η Μπανταλόνα είναι το όνομα αλλά οι συνθήκες δέιχνουν έδρα! Η νεοφώτιστη  Κανάριας 1939 του Λαμπρόπουλου  εξασφάλισε την παραμονή της καθώς είναι δουλεμένη ομάδα και έκανε το μπαμ στην Μαδρίτη με την πρωτοπόρο Ρεάλ και την ανάγκασε στην 2η της ήττα φέτος και με περίπατο μάλιστα!

Η Μπανταλόνα έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και είναι να φύγει και ο βασικός πόιντ ο Φίσερ και βάζει νέα παιδιά αφού έχει και απουσίες, αλλά βλέπει πλέι οφ παρά και τις αδυναμίες εκτός αφού πήρε μεγάλη νίκη εντός έδρας με την Κάχα Λαμποράλ με περίπατο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσο  στο κουπόνι του ΟΠΑΠ