ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Δύσκολο παιχνίδι και κλασικό Νο Bet καθώς είναι ίδιο επίπεδο οι δύο ομάδες και απλά η Ομπραντόιρο με την έδρα έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά τίποτα περισσότερο. Η Ομπραντόιρο που ξεκίνησε για άνετη παραμονή βλέπει και πλέι οφ με την άμυνά της βασικά. Με την Τενερίφη εκτός έχασε   εύκολα αν και από -12 μείωσε στο 73-69 αλλά μετά έγινε το 82-74 και τέλος. Η Σαραγόσα εντυπωσιάζει με την τρομερή της άμυνα και έχει αγκαλιάσει τα πλέι οφ αν και δεν έχει τόσο καλό ρόστερ. Νίκησε εύκολα την Βαλένθια ! Πονηρή εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προτιμάμε το άντερ καθώς και οι δύο δεν σκοράρουν (147π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ)

ΜΑΛΑΓΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Ανοιχτό παιχνίδι και καλύτερα Νο Bet ή διπλό με τους 2π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Και δύσκολο και στο όριο πόντων. Η Μάλαγα όπως είναι χάνει αλλά και η Μπιλμπάο είναι ασταθής και έχει και αμφίβολους σήμερα. Αλλά προς διπλό.  Η Μάλαγα σε κρίση ειδικά μετά και την ήττα εντός από την Ζαλγκίρις στην ευρωλίγκα και πλέον πάλι τρίζει η καρέκλα του Ρέπεσα. Με την Βαγιαδολίδ πήρε το σημαντικό διπλό με την εμπειρία της αν και έχανε με 45-28 αλλά το γύρισε γρήγορα με 47-52. Η Μπιλμπάο των Κατσικάρη, Βασιλειάδη και Ζήση έκανε περίπατο μετά το 56-52 και θέλει την 3η θέση αλλά είναι αμφίβολοι Λόπεζ και Χάμιλτον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet ή διπλό

ΡΕΑΛ – ΜΟΥΡΘΙΑ
*Η Ρεάλ έχει την καλύτερη επίθεση στην Ισπανία ενώ είναι αήττητη εντός.

Ματς περιπάτου για την Ρεάλ που είναι θέμα διάθεσης τι θα κάνει και καθώς δεν έχει καλές σχέσεις με τις διαφορές όπως είδαμε εντός με Άλμπα και Μπάμπεργκ στην ευρωλίγκα που την νίκησε αγχωτικά στο τέλος με τρίποντο την Παρασκευη. Μαχητική η Μουρθια αλλά με 16π δεν μπλέκουμε. Η Ρεάλ έχει την καλύτερη επίθεση στην Ισπανία και έχει εξασφαλίσει την 1η θέση. Με την Φουενλαμπράδα εκτός έχανε με 26-17 αλλά έκανε περίπατο μετά . Αήττητη εντός. Η Μουρθία αν και ξεκίνησε για παραμονή βλέπει και πλέι οφ ακόμα καθώς έχει 5 διπλά αν και είναι μέτρια σαν ρόστερ. Με την Μπαρτσελόνα έχασε λογικά εύκολα εντός έδρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ – ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ

Πονηρό ματς με την Μπανταλόνα να είναι μέτρια και η Φουενλαμπράδα αν έχει τρίποντο μπορεί να κάνει και καθαρό διπλό. Με τους 6π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ πάντως πάμε προς διπλό αφού περιμένουμε κλειστό ματς. Η Μπανταλόνα είναι έμπειρη ομάδα με γεμάτο γήπεδο και θέλει πλέι οφ με την καλή έδρα. Με την Μανρέσα πήρε σπουδαίο διπλό με ένα τρομερό 17-0 από το 80-67 καθώς έκανε το 80-84 και καθάρισε). Η Φουενλαμπράδα ξεκίνησε καλά με την Ρεάλ (26-17) αλλά δεν άντεξε. Δεν έχει εξασφαλιστεί. Πονηρή εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προς διπλό με 6π και αντερ με 156π

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
*Σε κρίση η Βαγιαδολίδ με οικονομικά προβλήματα

Παιχνίδι που θα λέγαμε διπλό με 12π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ αλλά με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της Βαγιαδολίδ ο άσος είναι και πιθανός. Συνεπώς δεν μπλέκουμε και το αφήνουμε αν και επειδή δεν έχει παίκτες να σκοράρει η Βαγιαδολίδ πάμε με το άντερ σαν καλό σημείο με 158π. Η Εστουδιάντες έχει 10000 κόσμο και θέλει πλέι οφ . Μπήκε καλά στην Σεβίλλη με 17-26 αλλά μετά το 73-71 παίζοντας όμως χωρίς τον σκόρερ της Ίνγκλις που επιστρέφει έχασε και εύκολα. Η Βαγιαδολίδ έχει  σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έφυγαν οι βασικοί Χάντερ και Ρενφρόε. Με την Μάλαγα έχασε από 45-28 αφού έμεινε από δυνάμεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αντερ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ

Δύσκολο ματς με 9π και με την Μπαρτσελόνα να θέλει να έχει καλό πλασάρισμα και την Κάχα ντεφορμέ και να έχει εξασφαλίσει την 2η θέση. Η Μπαρτσελόνα δεν είχε πρόβλημα εκτός έδρας και χωρίς τον αρχηγό της και σκόρερ Ναβάρο που γυρίζει και πέρασε εύκολα από την Μουρθία . Φέτος έχει πάθει ζημιές εντός αφού δεν έχει διάρκεια. Η Κάχα Λαμποράλ περνά περίοδο ντεφορμέ με 5 ήττες σε Ισπανία στην  ευρωλίγκα που είχε την Μακάμπι εντός και έχασε πάλι και το κλίμα είναι άσχημο.  Έδιωξε τον πλέι μέικερ Καμπέζας . Πάντως με την Κανάρια νίκησε εντός στο τέλος μετά το 66-62 στο 32′. Δεν έχει άγχος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Βet

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ
*Νησιώτικο ντέρμπι
*Η Γκραν Κανάρια έχει την 2η καλύτερη άμυνα στην Ισπανία

Παιχνίδι που είναι νησιώτικο ντέρμπι και πάμε με το διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με 9π καθώς η Γκραν Κανάρια έχει την 2η καλύτερη άμυνα στην Ισπανία και βλέπει και τετράδα αλλά έχει πάθει ζημιές τελευταία έχοντας κακή επίθεση και είναι ντεφορμέ. Και η Τενερίφη είναι μαχητική.  Η Γκραν Κανάρια πάντως δεν άντεξε μετά το 66-62 στο 32′ εκτός με την Κάχα Λαμποράλ. Η νεοφώτιστη Τενερίφη του Λαμπρόπουλου έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή της καθώς νίκησε και την Ομπραντόιρο εντός  αν και έχανε διαφορές 12π . Χωρίς άγχος και αδυναμίες εκτός ενώ έχει μόλις δύο διπλά εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό με 9π στο  κουπόνι του ΟΠΑΠ