ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ
*Η Μπαρτσελόνα  έχει την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία

Πονηρό ματς με την Μπαρτσελόνα να μην πείθει και την Μπιλμπάο να κάνει ζημιές εκτός έχοντας καλή ομάδα και φιλοδοξίες. Με τους 9π πάμε προς διπλό καθώς θα παλέψει η Μπιλμπάο αλλά αν ξεσπάσει η Μπάρτσα κάνει και 20π! Η Μπαρτσελόνα είναι πρωταθλήτρια αλλά δεν πάει καλά με πρόβλημα στο σκορ παρά το ότι έχει την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία και πάθει μεγάλες ζημιές στην άλλοτε απόρθητη Βαρκελώνη από ομάδες όπως η Βαγιαδολίδ και η Ομπραντόιρο! Κλειδί ο Ναβάρο που έχει τραυματισμούς φέτος αλλά  γυρίζει και πήρε μεγάλο και εύκολο διπλό με την  Κάχα Λαμποράλ στην ευρωλίγκα εκτός την Πέμπτη. Στην Ισπανία πέρασε δύσκολα με κακή πάλι εμφάνιση από την μέτρια Βαγιαδολίδ αν και έχανε με 64-54 στο 29′ και 76-69 στο 36′!

Η Μπιλμπάο των Κατσικάρη, Βασιλειάδη και Ζήση δείχνει να κάνει “κοιλιά” τελευταία. Πάντως νίκησε εύκολα εντός την Γκραν Κανάρια (49-36, 61-50, 63-60, 74-63) και πήρε πάλι εντός σημαντική νίκη 91-76 με την Βαλένθια στο γιούροκαπ αν και δέχθηκε πάλι ένα 0-15 και έδειξε πάλι σημεία μπλακ άουτ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε κάποια δελτία διπλό με +9

ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ
*Η Σαραγόσα έχει μόλις μια ήττα εντός και την 2η καλύτερη άμυνα

Οριακό ματς με τους 9π στην Τενερίφη που είναι πονηρή και μαχητική και η Σαραγόσα δεν είναι τόσο δυνατή όσο δείχνει. Μάλιστα πάμε προς διπλό καθώς θα παλέψει η Τενερίφη! Η Σαραγόσα είναι από τις εκπλήξεις της σεζόν καθώς έχει μόλις μια ήττα εντός και την 2η καλύτερη άμυνα και πολύ κόσμο αλλά το ρόστερ της δεν είναι τόσο καλό. Έχασε μεγάλη ευκαιρία για το μπαμ στην Βιτόρια με την Κάχα Λαμποράλ με 68-73 στο  38.

Η νεοφώτιστη Τενερίφη του Φώτη Λαμπρόπουλου δίνει την μάχη της παραμονής αλλά πλέον έχει αποκτήσει αέρα 4 νικών από την ουρά αφού νίκησε σε ματς θρίλερ (75-76 στο 39′) την Εστουδιάντες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε κάποια δελτία διπλό με +9

ΡΕΑΛ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
*Αήττητη εντός η Ρεάλ που έχει την καλύτερη επίθεση στην Ισπανία
*Νοσοκομείο η Βαγιαδολίδ και έχει την 2η χειρότερη άμυνα στην Ισπανία

Ματς που πάμε στον άσο με -17 καθώς η Ρεάλ είναι άλλη κλάση και η Βαγιαδολίδ νοσοκομείο και μέτρια και ας έχει κερδίσει μέσα στην Βαρκελώνη την Μπάρτσα!  Η Ρεάλ εντυπωσιάζει έχοντας μόλις μια ήττα στην Ισπανία και αήττητη φυσικά εντός και έχοντας και την καλύτερη επίθεση και εκρηκτικά διαστήματα με γεμάτο γήπεδο . Σούπερ ψυχολογία μετά το μεγάλο διπλό με ανατροπή και άμυνα με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή στην ευρωλίγκα. Διέλυσε την Μάλαγα εκτός έδρας με επιμέρους 41-21 στο δεύτερο μέρος! Με 13/25τρ και κάνοντας το 46-48 σε 48-61 στο 25′ και το 59-66 σε 59-85 με ένα 19-0 στην Ισπανία!

Η Βαγιαδολίδ είναι νοσοκομείο αλλά έκανε πολύ καλή εμφάνιση με την Μπαρτσελόνα εντός και λίγο έλλειψε να κάνει το μπαμ πάλι αφού ήταν συνέχεια μπροστά (64-54 στο 29′,76-69 στο 36′) ! Έχει την 2η χειρότερη άμυνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσο με -17 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΜΑΝΡΕΣΑ
*Η Γκραν Κανάρια  έχει την 2η καλύτερη άμυνα στην Ισπανία
*Η Μανρέσα δεν έχει νίκη εκτός και έχει την χειρότερη άμυνα στην Ισπανία

Οριακό και περίεργο ματς. Η καλή Κανάρια με την κακή Μανρέσα κάνει και 20π. Αλλά επειδή δεν σκοράρει εύκολα και η Μανρέσα είναι έμπειρη θέλει προσοχή. Η Γκραν Κανάρια  έχει την 2η καλύτερη άμυνα στην Ισπανία , τρομερή πορεία με δυνατή έδρα και τρομερή χημεία επίσης αλλά κολλάει στο σκορ. Έχασε εύκολα στο Μπιλμπάο αν και προς στιγμήν μείωσε (49-36, 61-50, 63-60, 74-63).

Η Μανρέσα δεν έχει νίκη εκτός και έχει την χειρότερη άμυνα στην Ισπανία  και κινδυνεύει απρόσμενα. Πάντως  πήρε ανάσα με την Ομπραντόιρο με εξαιρετική εμφάνιση με 10/17τρ και περίπατο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet με -10

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ
*Η Χιπούσκοα έχει την χειρότερη επίθεση στην Ισπανία  και μόλις μια νίκη εκτός

Πονηρό ματς καθώς η Χιπούσκοα είναι ενισχυμένη και πάμε προς διπλό με τους 9π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.  Η έμπειρη Εστουδιάντες με 10000 διαρκείας θέλει πλέι οφ. Δεν φεύγει τελικά για την Μπαρτσελόνα ο σκόρερ Ίνγκλις. Έχασε σε θρίλερ και την  διαφορά να είναι πλασματική (75-76 στο 39′) στην Τενερίφη.

Η Χιπούσκοα του Παπαμακάριου είναι ουραγός με την χειρότερη επίθεση στην Ισπανία αλλά ενισχύθηκε και ελπίζει αν και έχει μόλις μια νίκη εκτός. Με την Μπανταλόνα πλήρωσε το άγχος και με το ματς θρίλερ (65-67 στο 38′).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προς διπλό με +9

ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ – ΜΑΛΑΓΑ

Περίεργο ματς και όλα πιθανά και κλασικό  No bet με καλές ομάδες αλλά με μέτρια πορεία. Η   Μπανταλόνα έχει ρίξει το μπάτζετ και θέλει τα πλέι οφ έχοντας πάντα κόσμο και  καλή έδρα. Σε θρίλερ πήρε μεγάλο διπλό εκτός με την Χιπούσκοα παρά τα 4/20τρ(!).

Η Μάλαγα σε κρίση διαρκείας και κινδυνεύει να χάσει και τα πλέι οφ αλλά νίκησε με τρομερή εμφάνιση την Πέμπτη στην Μόσχα την ΤΣΣΚΑ και αναθάρρησε ενώ ο Ρέπεσα είπε ότι “Αν είμαι εγώ το πρόβλημα φεύγω” . Πάντως η ομάδα έχει κακή περιφέρεια και πρόβλημα στο σκορ και κατάρρευσε εντός με την Ρεάλ με 21-41 στο δεύτερο μέρος και δύο σερί (46-48 και 48-61 στο 25′ και το 59-66 σε 59-85 με ένα 0-19)! Μόλις δύο διπλά φέτος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet