ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ
*Νοσοκομείο η Βαγιαδολίδ και με την 2η χειρότερη άμυνα στην Ισπανία
*Την καλύτερη άμυνα ουσιαστικά στην Ισπανία έχει η Σαραγόσα

Δύσκολο ματς εδώ για το στοίχημα αν και το διπλό έχει τύχη καθώς η Σαραγόσα είναι καλύτερη και η Βαγιαδολίδ νοσοκομείο και με αλλαγές. Η Βαγιαδολίδ ξεκίνησε εντυπωσιακά με νίκες στην Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα και με την Βαλένθια εντός, αλλά έχασε τον Τρίπκοβιτς και έχει σημαντικές απουσίες και σήμερα. Πήρε τον πορτορικανό περιφερειακό Σόσα και τον πρώην σέντερ της Βόννης Γιούιν που δεν είναι ανάλογης αξίας. Συντριβή στην Ομπραντόιρο με πρόβλημα στο σκορ και πλέον έχει και την 2η χειρότερη άμυνα στην Ισπανία ενώ δείχνει σε αποσύνθεση.

Η Σαραγόσα εντυπωσιάζει και έχει εξασφαλίσει το Κόπα Ντελ Ρέι. Πάντως πήγε να αυτοκτονήσει με την Φουενλαμπράδα καθώς προηγήθηκε έχασε δύο φορές διαφορές 20π (40-17, 46-40, 63-42, 77-74 στα 30΄΄και έχασε τρίποντο η αντιπαλός της) αφού βγάζει κούραση. Έχει από τις καλύτερες άμυνες αν και είναι λίγο υπερτιμημένη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λίγο διπλό με -3 σε κάποια δελτία.

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
*Η Μπαρτσελόνα έχει την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία

Δεν μας πείθει η Μπαρτσελόνα για να πούμε πάμε με το διπλό με -5 και έτσι είμαστε επιφυλακτικοί. Η Εστουδιάντες είναι έμπειρη ομάδα με 10000 κόσμο και θέλει πλέι οφ φέτος. Πάλεψε με την Κάχα Λαμποράλ εντός.Η Μπαρτσελόνα κολλάει φέτος στην Ισπανία καθώς δεν αρκεί ότι έχει την καλύτερη άμυνα και κινδυνεύει με ήττα να χάσει και την συμμετοχή στο Κόπα Ντελ Ρέι! Γύρισε ο Ναβάρο αλλά κολλάει και πάλι επιθετικά πολλές φορές, είχε τον Ολυμπιακό εντός στην ευρωλίγκα που νίκησε σχετικά εύκολα και έχει ψυχολογία. Διέλυσε την ουραγό Χιπούσκοα εντός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΜΑΛΑΓΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ
*Tρομερή κούραση από ταξίδια η Μάλαγα
* Η Σεβίλλη έχει μόλις ένα διπλό και την 2η χειρότερη επίθεση

Ομάδες που προβληματίζουν αν και ξεκίνησαν με πολλά όνειρα και συνεπώς το ματς είναι περίεργο αφού μπορεί να ξεσπάσει η Μάλαγα αλλά και η Σεβίλλη είναι επιτέλους ανεβασμένη. Η Μάλαγα σε κρίση εδώ και ένα μήνα και με τρομερή κούραση από συνεχόμενα ταξίδια. Στην ευρωλίγκα είχε μάλιστα εκτός την Πέμπτη στην Αθήνα τον ΠΑΟ που πάλεψε αλλά έχασε και είχε την περασμένη εβδομάδα τρία εκτός σε 7 μέρες. Συνεπώς σε 12 μέρες 4 ματς εκτός. Στα Κανάρια νησιά έμεινε από δυνάμεις με πρόβλημα στο ριμπάουντς ( 41-27) μετά το 32-33 (47-35 με ένα 15-2) και δεν απείλησε. Ματς τελικός για την συμμετοχή στο Κόπα Ντελ Ρέι.

Δυνατή έδρα αλλά έχει πάθει ζημιές φέτος αφού έχει πρόβλημα στο σκορ και δεν έχει την χημεία που θέλει. Η Σεβίλλη μετά το άσχημο ξεκίνημα συνέρχεται αν και έχει μόλις ένα διπλό και την 2η χειρότερη επίθεση έχοντας φτάσει να κινδυνεύει. Νίκησε εντός την Μανρέσα με διακυμάνσεις πάλι (40-30, 45-46, 56-47, 62-58 στο 38′).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet με -9

ΜΑΝΡΕΣΑ – ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ
*Η Μανρέσα έχει την χειρότερη άμυνα στην Ισπανία.
*14/14 στην Ευρωλίγκα και την Ισπανία με τον Τάμπακ στον πάγκο της η Κάχα Λαμποράλ!

Παιχνίδι άκρων. Η Κάχα Λαμποράλ κανονικά με την φόρμα της αλλά και την ποιότητα που έχει πρέπει να κάνει περίπατο αλλά στην Ισπανία δεν υπάρχει εύκολο ματς και είδαμε τι έπαθε χτες στην Χπούσκοα η Βαλένθια από ανάλογη ομάδα. Άλλωστε η Μανρέσα πάντα είχε σκληρή έδρα και έπαιζε άμυνα αν και φέτος έχει την χειρότερη άμυνα στην Ισπανία και αδύνατη έδρα! Έχασε σχετικά εύκολα (40-30,45-46,56-47, 62-58 στο 38′) στην Σεβίλλη. Χωρίς άγχος σήμερα, η καρέκλα του Πονσαρνάου.

Η Κάχα Λαμποράλ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη με 14/14 στην Ευρωλίγκα και την Ισπανία με τον Τάμπακ στον πάγκο της μετά το ουσιαστικό του ξεκίνημα (δεν υπολογίζεται απλά η πρώτη ήττα στο Κάουνας όταν χβρίς προπόνηση)! Περίπατος και με την την Μπεσίκτας εντός στην ευρωλίγκα. Πέρασε δύσκολα από την Μαδρίτη και την Εστουδιάντες με την εμπειρία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προς διπλό αλλά καλύτερα με -6 Νο Βet

ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ – ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ
*Η Ομπραντόιρο είναι ομάδα των εκπλήξεων έχοντας κερδίσει Μπαρτσελόνα, Μάλαγα και Κάχα Λαμποράλ εκτός έδρας

Περίεργο ματς στοιχηματικά. Η ποιοτικότερη Μπανταλόνα μπορεί άσο και εύκολα αν παίξει καλά αλλά η Ομπραντόιρο είναι ομάδα των εκπλήξεων και μεγάλων νικών και ικανή για όλα. Η Μπανταλόνα μαζέυει κόσμο πάντα αλλά όπως περιμέναμε ξεφούσκωσε μετά το εκρηκτικό της ξεκίνημα και λογικά αφού δεν είναι τόσο καλή και πλέον δεν προλαβαίνει και Κόπα Ντελ Ρέι. Στην Μαδρίτη με την Ρεάλ έχασε εύκολα αλλά με συμπαθητική εμφάνιση καθώς από 49-33 μείωσε στους 5π.

Η Ομπραντόιρο είναι ομάδα των εκπλήξεων έχοντας κερδίσει Μπαρτσελόνα, Μάλαγα και Κάχα Λαμποράλ εκτός έδρας με την άμυνα. Μάλιστα αν κερδίσει εδώ για πρώτη φορά στην ιστορία της παίρνει την συμμετοχή στο Κόπα Ντελ Ρέι! Διέλυσε την Βαγιαδολίδ που την βρήκε με απουσίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προς διπλό αλλά καλύτερα με -5 Νο Βet

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Θέμα Μπιλμπάο βασικά το -11 και είναι πιθανό καθώς έρχεται από γκέλα. Αλλά η Τενερίφη είναι μαχητική. Η… ελληνική Μπιλμπάο των Κατσικάρη, Βασιλειάδη και Ζήση είναι μια πολύ καλή ομάδα με δυνατή έδρα και στόχο την τετράδα. Με την Βαλένθια έχασε στην παράταση σε ματς θρίλερ αν και το γύρισε με τα μεγάλα της σερί έχανε με 27-11 και 84-73 στο 34′ και 99-93 στα 30”)! Σοκ στο γιούροκαπ με την Νίμπουργκ εντός. Η νεοφώτιστη Τενερίφη δίνει την μάχη της παραμονής. Καλή εμφάνιση και νίκη με την Μουρθία αλλά προσέχουμε την διαφορά(64-59 στο 37′) αφού το σκορ άνοιξε στο τέλος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσος αλλά καλύτερα με -11 Νο Βet

ΡΕΑΛ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
*Αήττητη εντός η Ρεάλ που έχει την καλύτερη επίθεση στην Ισπανία
*Έξι διπλά έχει η Κανάρια και την καλύτερη ουσιαστικά άμυνα

Δύσκολο ματς και γενικά με ενδιαφέρον καθώς παίζουν ουσιαστικά η καλύτερη επίθεση της Ρεάλ με την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία της Κανάρια. Κανονικά αυτή η Ρεάλ κάνει και το -11 και τον άσο αλλά η Κανάρια χωρίς άγχος με την άμυνα και έχοντας έξι διπλά μπορεί να παλέψει. Η Ρεάλ έχει μόλις μια ήττα στην λίγκα και είναι αήττητη εντός. Έχει και την καλύτερη επίθεση και πιάνει εκρηκτικά διαστήματα. Απλά θέλει μεγαλύτερη διάρκεια. Με την Μπανταλόνα έκανε συντήρηση μετά το 49-33. Νίκησε στο τέλος με την έδρα στην ευρωλίγκα εντός την Ζαλγκίρις.

Η Γκραν Κανάρια έχει την 2η καλύτερη άμυνα στην Ισπανία και παρά το πρόβλημα στην επίθεση, έχει ήδη έξι διπλά και εξασφάλισε και την συμμετοχή στο Κόπα Ντελ Ρέι. Χωρίς άγχος εδώ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Βάζουμε κάπου τον άσο με -11