ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΜΑΛΑΓΑ
*Σημαντικές απουσίες στην Βαλένθια
*Αδυναμίες εκτός η Μάλαγα

Καλό ματς και προς διπλό με το +5 στην Μάλαγα και προς άντερ αν και είναι ασταθής η φιλοξενούμενη. Η Βαλένθια  έχει πολλά προβλήματα αφού έχασε και τον βασικό της πλέι μέικερ τον Ρίμπας και έχει εκτός τους δύο σέντερ της! Πήρε απίστευτο διπλό με την Μανρέσα αν και έχανε με 31-13 στο 9΄και  75-59 στο 30′ και 86-82 στα 29” και το πήρε με δύο βολές και τρίποντο του σέντερ Λοβέρν στο τέλος! Μόλις μια ήττα εντός. Δουλεμένη ομάδα με έμφαση στην άμυνα.  Η Μάλαγα πήρε επίσης απίστευτη νίκη με την Μπάρτσα εντός (35-43,41-47,62-57) με τρίποντο του Ουίλιαμς από 68-69 στα 10” και κόψιμο του Βάσκεζ στο μηδέν στον Μάικλ! Νίκησε την Μπάμπεργκ από -15 εντός στην ευρωλίγκα, αδυναμίες εκτός καθώς έχει μπλακ άουτ και στηρίζεται στην άμυνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό με +5 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ – ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ
*Τρομερή φόρμα η Κάχα

Ματς που αν πατήσει το γκάζι η φορμαρισμένη Κάχα το κάνει και 20π με την μέτρια εως κακή φέτος Φουενλαμπράδα . Η Κάχα Λαμποράλ που νίκησε εντόςέδρας την Πέμπτη τον Ολυμπιακό στην ευρωλίγκα εύκολα μάλιστα από -12 και έχει εξαιρετική ψυχολογία μιας και με την αλλαγή προπονητή έχει μεταμορφωθεί και είναι σε τρομερή φόρμα. Περίπατος με την Τενερίφη εντός. Η Φουενλαμπράδα έχει ήδη αλλάξει προπονητή και μάχεται για την παραμονή. Με την Σεβίλλη πήγε να αυτοκτονήσει καθώς αν και είχε 14τρ και προηγήθηκε με 72-58 στο 35′, το ματς έγινε θρίλερ (75-72 και 80-77 και έχασε τρίποντο η Σεβίλλη). Πρόβλημα σκορ χωρίς τρίποντο και λείπει και ο σκορερ της Γκαντίρ σήμερα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet ή άσο

ΜΟΥΡΘΙΑ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Ανοιχτό ματς και κλασικό Νο Bet αφού η Μουρθία έχει την έδρα αλλά η καλή Εστουδιάντες μπορεί να κάνει και άνετο διπλό όπως πχ στην Μάλαγα. Η Μουρθία δίνει την μάχη της παραμονής και πήρε σημαντική νίκη με την Σαραγόσασε αγώνα θρίλερ (55-58,69-59,69-71,74-75) . Η Εστουδιάντες έχασε εύκολα στην Βαρκελώνη από την Μπανταλόνα καθώς έιχε μόλις 6/25τρ αλλά έχει  εμπειρία

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ
*Την 2η καλύτερη άμυνα στην Ισπανία έχει η Σαραγόσα

Άλλη κλάση η Μπιλμπάο και πάμε με το διπλό και ας παίζει σε μια δύσκολη έδρα με μια ομάδα έκπληξη μέχρι τώρα με δυνατή εξαιρετική άμυνα. Η Σαραγόσα έχει απρόσμενα εξαιρετική πορεία με την 2η καλύτερη άμυνα και μόλις μια ήττα εντός αλλά θα ξεφουσκώσει και είναι εκτός ο βασικός ψηλός Ακιλάρ. Με την Μουρθία το ματς ήταν θρίλερ (55-58,69-59,69-71,74-75) και το έχασε Η Μπιλμπάο της ελληνικής παροικίας των Κατσικάρη, Ζήση και Βασιλειάδη βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Περίπατος με την Ομπραντόιρο εντός έδρας. Ο Κατσικάρης ανέλαβε και την εθνική ομάδα της Ρωσίας. Δυνατή και εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό καλό σημείο

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
*Την χειρότερη επίθεση στην Ισπανία έχει η Σεβίλλη
*Νοσοκομείο η Βαγιαδολίδ

Υπό άλλες συνθήκες θα λέγαμε ανοιχτό ματς και στην νίκη αλλά η Σεβίλλη βελτιώνεται και η Βαγιαδολίδ είναι μισή και πάμε οριακά στον άσο με -6 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ που δεν είναι και λίγοι πόντοι.  Η Σεβίλλη μετά το τραγικό της ξεκίνημα  συνέρχεται παρά την ήττα εκτός με την Φουενλαμπράδα που πήγε να κάνει την ανατροπή καθώς έχανε με 72-58 (75-72 και 80-77 και έχασε τρίποντο ). Έχει πάντως την χειρότερη επίθεση στην Ισπανία. Η Βαγιαδολίδ έχασε εύκολα από την Κανάρια εντός (15-23,25-23,45-45,48-58 ) αλλά έχασε τον Τρίπκοβιτςπου πήγε στην Φενέρ και πήρε τον γερόλυκο Μοντάνεθ. Εχει και απουσίες και είναι μισή αλλά προσέχουμε ότι έιναι πονηρή εκτός με τρία διπλά όπως αυτό με την Μπαρτσελόνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσο με -6

ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ
*Μόλις μια νίκη εκτός η Μπανταλόνα

Οριακό ματς στο χάντικαπ καθώς η Μπανταλόνα θέλει προσοχή. Η Γκραν Κανάρια κάνει μια εξαιρετική σεζόν και θέλει τ πλέι οφ με την τρομερή της χημεία και την δυνατή έδρα και εξαιρετική άμυνα. Αλλά κολλάει επιθετικά. Πήρε σημαντικό διπλό εύκολα (15-23,25-23,45-45,48-58 ) με την Βαγιαδολίδ. Η Μπανταλόνα έκανε περίπατο με την Εστουδιάντες ανοίγοντας το σκορ στο τέλος. . Μόλις μια νίκη εκτός που έχει προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ
*Την καλύτερη άμυνα έχει η Μπαρτσελόνα
*Αήττητη και με την καλύτερη επίθεση η Ρεάλ

Καλώς το Ελ Κλάσικο που κρατάμε ότι η Ρεάλ έχει πάρει τον αέρα φέτος της Μπαρτσελόνα αλλά είναι άνετη και κάπου θα κάνει μια ήττα και συνεπώς η Μπάρτσα αν ποντάρουμε το ματς έχει ένα ενδιαφέρον στον άσο σε ένα αγώνα που είναι σχεδόν στα ίδια.  Η Μπαρτσελόνα προβληματίζει φέτος με γκέλες στην έδρα της και έχει μείνει πίσω με πρόβλημα στο σκορ αλλά έχει την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία. Γύρισε ο Ναβάρο και ξέσπασε με τρομερή εμφάνιση στην Φενέρ στην ευρωλίγκα την Παρασκευή και έχει μεγαλύτερο κίνητρο στο ματς αυτό. Η Ρεάλ νίκησε και  την Άλμπα την Πέμπτη στην Γερμανία στην ευρβωλίγκα και είναι αήττητη και με την καλύτερη επίθεση και εκρηκτικά διαστήματα. Η Μπαρτσελόνα στην Ισπανία έχασε στην Μάλαγα σε θρίλερ (35-43,41-47,62-57) αν και πέρασε στα 10” με τρίποντο του Σάρας (68-69), αλλά δέχθηκε τρίποντο στο τέλος (71-69) και κόπησε ο Μάικλ στο μηδέν! Η Ρεάλ πέρασε με άνεση (7-22,19-23,32-50) από την Χιπούσκοα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσο ή Νο Bet