ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (2 νίκες)
Ρεάλ  – Ομπραντόιρο            1-0
Κάχα Λαμποράλ – Γκραν Κανάρια    1-0
Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο        1-0
Βαλένθια – Σαραγόσα            1-0

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Η σειρά των αγώνων της πρώτης φάσης των πλέι οφ είναι 1-1-1  ξεκινώντας από την έδρα της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα και την πρόκριση παίρνει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη  στις τρεις νίκες

721. 8,5 ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ – ΡΕΑΛ

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών στην Ισπανία που είναι στις 2 νίκες. Στοιχηματικά πάμε προς άσο και βασικά άντερ με 157π καθώς η γηπεδούχος μπορεί να πάει το ματς στην άμυνα.  Η Ρεάλ έκανε εύκολα τελικά το 1-0 και θέλει να τελειώνει την σειρά με συνοπτικές διαδικασίες.  Η Ρεάλ που έκανε ένα 28-11 στην 2η περίοδο και μετά συντήρηση ανοίγοντας το τέμπο απέναντι σε μια σκληρή ομάδα στην άμυνα. Η Ρεάλ που μην ξεχνάμε είχε το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο με την καλύτερη επίθεση και είναι το φαβορί για την πρόκριση αν και στην κανονική περίοδο σε αδιάφορο ματς είχε χάσει εντός έδρας με ανατροπή από +15 μάλιστα από την πρωτάρα σε πλέι οφ Ομπραντόιρο. Η Ρεάλ που προσπαθεί πάντως να συνέλθει μετά την χαμένη ευρωλίγκα στο Λονδίνο από τον Ολυμπιακό. Η Ομπραντόιρο είναι η ομάδα των μεγάλων εκπλήξεων έχοντας κερδίσει εκτός έδρας Ρεάλ , Μπαρτσελόνα , Κάχα Λαμποράλ και Μάλαγα με την αμυνά της αλλά έχει πρόβλημα στο σκορ και δεν είναι δυνατή στην έδρα της αφού παίζει καλύτερα εκτός.

ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
Ρεάλ  – Ομπραντόιρο            1-1 (61-64,97-87*)
ΑΠΟΥΣΙΕΣ
ΟΜΠΡΑΝΤΟΪΡΟ:

ΡΕΑΛ: Πόσιους (περιφερειακός, 5 π, 2 ρ, εκτός),

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αντερ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

722. 1,5 ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών στην Ισπανία που είναι στις 2 νίκες. No Bet  γενικά το ματς με την Κανάρια να έχει την έδρα αλλά και απουσίες και την Κάχα πιο ποιοτική. Προς άντερ μάλλον με 148π. Η Κάχα νίκησε πολύ δύσκολο στο πρώτο ματς και γλίτωσε την έδρα και το σοκ . Καθώς πέτυχε 36 π σε 3 περιόδους (μετά το 21-21 στην 1η ) με μόλις 5/23τρ και κόλλησε στην τρομερή άμυνα της Κανάρια. Το 51-47 έγινε 51-55 στο 39′ αλλά μίλησε η έδρα στο τέλος. Η Κάχα Λαμποράλ  πάντως είναι το φαβορί στο ζευγάρι αλλά πρέπει να προσέξει με την επικίνδυνη Γκραν Κανάρια που κάνει πολύ καλή σεζόν. Η Γκραν Κανάρια εχει την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία και έδρα και χημεία αλλά κολλάει στο σκορ και είναι εκτός οι Ρέι και Τόλσον (ίσως παίξει).

ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
Κάχα Λαμποράλ – Γκραν Κανάρια     2-0 (85-74,80-64*)

ΑΠΟΥΣΙΕΣ
ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ: Ρέι (σέντερ , 9 π, 5 ρ, εκτός), Τόλσον (περιφερειακός, 14 π, 4 ρ, αμφίβολος)
ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αντερ  στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

712. 4,5 ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών στην Ισπανία που είναι στις 2 νίκες. Δεν μπλέκουμε καθώς υπό άλλες συνθήκες θα λέγαμε άσο αλλά δεν πατάει καλά η Μπιλμπάο! Η  Μπαρτσελόνα έκανε  περίπατο απρόσμενα στο πρώτο ματς  με την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα που όμως δεν είναι και στα καλύτερα της μετά την αποτυχία στην ευρωλίγκα στο Λονδίνο να παίζει καλά παρά ταύτα! Η Μπιλμπάο των Κατσικάρη, Βασιλειάδη και Ζήση με τον δεύτερο αμφίβολο και πάλι, δεν είναι  καλά της καθώς έχει χάσει το γιούροκαπ και υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και ανησυχία για το μέλλον. Αλλά είναι καλή ομάδα με δυνατή έδρα. Αν είναι με πάθος μπορεί τι 1-1, ειδάλλως χάνει και εύκολα.

ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο        1-1 (87-85,77-78*)
ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μάικλ (φόργουορντ, 12 π, 4 ρ, εκτός),  Ναβάρο (περιφερειακός, 13 π, 3 ας, αμφίβολος),  Τζαβάι (σέντερ, 8 π,  5 ρ, εκτός),

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Βασιλειάδης (περιφερειακός, 15 π, 4 ρ, αμφίβολος),Ράκοβιτς (σέντερ, 7 π, 3 ρ, αμφίβολος)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

720. 2,5 ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών στην Ισπανία που είναι στις 2 νίκες.  Και εδώ κλασικό Νο Bet  με την Σαραγόσα να έχει την έδρα αλλά την Βαλένθια ψυχολογία και καλύτερη ομάα. Η Βαλένθια ποθ έκανε περίπατο με τρομερή άμυνα στο πρώτο ματς με το απίστευτο 80-42!

Πάντως γενικά στο ζευγάρι η  Βαλένθια είναι το φαβορί αλλά πρέπει να προσέξει με την πονηρή Σαραγόσα που δεν έχει άγχος και έχει και δυνατή έδρα αλλά έδειξε τρομερό πρόβλημα στο σκορ . Πάντως έχει δυνατή έδρα και άμυνα και είναι ήδη ευχαριστημένη. Η Βαλένθια είναι από τις πιο σοβαρές και δουλεμένες ομάδες με στόχο ακόμα και τον τελικό. Αλλά έχει διακυμάνσεις στην αποδοσή της.

ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
Βαλένθια – Σαραγόσα            1-1 (83-73,62-76*)

ΑΠΟΥΣΙΕΣ
ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Νορέλ (σέντερ, 13 π, 7 ρ, εκτός),  
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Πιετρούς (φόργουορντ, 4 π, 3 ρ, αμφίβολος),Χρίνιασουκ (φόργουορντ, 7 π, 3 ρ, εκτός),

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ