ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (2 νίκες)
Ρεάλ – Ομπραντόιρο 2-0
Κάχα Λαμποράλ – Γκραν Κανάρια 1-2
Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο 2-1
Βαλένθια – Σαραγόσα 1-2

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (3 νίκες)
Ρεάλ – Σαραγόσα 1-0
Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Η σειρά των αγώνων της δεύτερης φάσης των πλέι οφ είναι 2-2-1 ξεκινώντας από την έδρα της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα και την πρόκριση παίρνει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.

705. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ 10,5
Το πρώτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών στην Ισπανία που είναι στις 3 νίκες με την σειρά αγώνων στο 2-2-1. Στοιχηματικά δεν παίζουμε τίποτα καθώς και το πιθανό άντερ θέλει προσοχή μην ανοίξει το σκορ και πάει στους 80π η Μπάρτσα. Οριακό ματς και πονηρό που μάλλον το παίρνει σχετικά εύκολα η Μπάρτσα. Προς άντερ απλά.

Η πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα που σαφώς είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση και δυσκολεύθηκε κάπως με την Μπιλμπάο και πέρασε με 2-1 αφού είναι ασταθής με τραυματισμούς και κακή ψυχολογία από τον αποκλεισμό από την Ρεάλ στον ημιτελικό στο Λονδίνο στην Ευρωλίγκα.

Η Γκραν Κανάρια είναι από τις εκπλήξεις της σεζόν καθώς απέκλεισε με μειονέκτημα την Κάχα Λαμποράλ και έχει την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία . Πάντως είναι δουλεμένη ομάδα με τρομερή χημεία αλλά κολλάει στην επίθεση. Παρόλα αυτά είχε 9 διπλά και δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος στην κανονική περίοδο με την Μπαρτσελόνα.

ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια 0-2 (70-73,69-81*)

ΑΠΟΥΣΙΕΣ
ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ: Ρέι (σέντερ , 9 π, 5 ρ, εκτός),
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μάικλ (φόργουορντ, 12 π, 4 ρ, εκτός), Τζαβάι (σέντερ, 8 π, 5 ρ, εκτός)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ