708. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΑΛΑΓΑ    1,5
*Η Σεβίλλη έχει την χειρότερη επίθεση στην Ισπανία

Περίεργο παιχνίδι με δύο καλά ονόματα σε άσχημη σεζόν , με την  Σεβίλλη να μην έχει εξασφαλιστεί και την Μάλαγα να κυνηγά τα πλέι οφ! Κλασικό Νο Bet άλλά με την Μάλαγα ένα κλικ μπροστά επειδή είναι πιο κλασάτη ομάδα σε ρόστερ. Η Σεβίλλη έχει την χειρότερη επίθεση στην Ισπανία και δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της αν και είναι κοντά μετά το μεγάλο της διπλό με την Χιπούσκοα που πάντως πήγε να αυτοκτονήσει στο τέλος όταν από 12π έγινε το 62-64 και 75-75 στα 25” ). Γυρίζει ο βασικός σέντερ Ουίλιαμς και έφυγε ο Μπονσού για το Μιλάνο καθώς δεν πρόσφερε κιόλας.

Η Μάλαγα σε κρίση διαρκείας, τρίζει η καρέκλα του Ρέπεσα καθώς χάνει και τα πλέι οφ όπως πάει ενώ έχασε και τον σκόρερ Ουίλιαμς με τραυματισμό και πήρε τον Κίνσει από την Σκαβολίνι που είναι έμπειρος πάντως. Παίζει με το τρίποντο αλλά είναι πολύ ασταθής και με μεγαλα μπλακ άουτ όπως στην εντός έδρας συντριβή με την Σαραγόσα με 7/26τρ που στο 63-65 έγινε το 65-77 και έχασε αμαχητί στο τέλος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

709. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ    12,5
*Η Χιπούσκοα έχει την 2η χειρότερη επίθεση στην Ισπανία

Περίεργο ματς καθώς η καλή Βαλένθια κάνει και 20π αλλά η Χιπούσκοα παίζει την κατηγορία και η γηπεδούχος έχει και τις απουσίες της. Συνεπώς στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με τους 12π δεν μπλέκουμε όπως και με το όριο πόντων αφού τελευταία η Βαλένθια σκοράρει πολύ ξαφνικά αν και αμυντική ομάδα. Η  Βαλένθια που παρά τις πολλές απουσίες έκανε δύο σημαντικές νίκες με την Ρεάλ αλλά και την Μπανταλόνα στην Βαρκελώνη  με περίπατο και θέλει έχοντας και μερικές επιστροφές και τετράδα. Η Χιπούσκοα του Παπαμακάριου έχει την 2η χειρότερη επίθεση στην Ισπανία και μόλις δύο διπλά και πλέον χάνοντας εντός από την Σεβίλλη αν και το πάλεψε από -12 και το πήγε στο 62-64 και 75-75 στα 25” , ελπίζει σε θαύμα για να σωθεί!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ