747. 2,5 ΚΑΝΑΡΙΑΣ  1939 – ΜΑΛΑΓΑ

Δύσκολο ματς καθώς η Μάλαγα έχει καλύτερη ομάδα και κίνητρο αλλά είναι ασταθής. Σαφώς ματς πάντως που καθώς έχει προβάδισμα πάμε ή στο διπλό ή στο Νο Bet . Η Τενερίφη ή Κανάριας 1939 του Φώτη Λαμπρόπουλου αν και νεοφώτιστη σώθηκε νωρίς και είναι πλέον αδιάφορη. Με την Χιπούσκοα εκτός έδρας  έχασε εύκολα μετά το 52-48 που έμεινε από δυνάμεις. Καλούτσικη έδρα. Η Μάλαγα με τις επιστροφές της έκανε τρομερή εμφάνιση με την αδιάφορη πάντως Κάχα Λαμποράλ και έκανε το 7-17 σε 45-26 και πλέον καθώς είχε μείνει πίσω κυνηγά τα πλέι οφ με την εμπειρία της και μετά τον αποκλεισμό της στην ευρωλίγκα. Πάντως παίζει με το τρίποντο και είναι ασταθής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

750. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ        4,5
*Η Σεβίλλη έχει την χειρότερη επίθεση στην Ισπανία

Ματς που πάμε στον άσο καθώς η Σεβίλλη παίζει την κατηγορία πλέον σε μια άσχημη χρονιά και η Μπανταλόνα έχει οικονομικά προβλήματα αλλά έχει κάνει και ζημιές μη ξεχνάμε. Πάντως αν και θα προτιμούσαμε απλή νίκη για ασφάλεια πάμε και με τον άσο στο κουπόνι μας με το -4. Η Σεβίλλη πάντως έχει την χειρότερη επίθεση στην Ισπανία και έχασε αναμενόμενα στην Μαδρίτη από την Ρεάλ μειώνοντας στο τέλος την διαφορά από 24π και το σημερινό ματς είναι τελικός. Η Μπανταλόνα έχει οικονομικά προβλήματα αλλά ελπίζει και για τα πλέι οφ αν και έχασε εντός έδρας από την  Σαραγόσα και εύκολα από νωρίς και αμαχητί (20-35, 32-51).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

752. ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΜΑΝΡΕΣΑ        8,5
*Η Μανρέσα έχει μόλις μια νίκη εκτός και την χειρότερη άμυνα στην Ισπανία

Περίεργο ματς στοιχηματικά καθώς είναι ο θανατός σου η ζωή μου και τελικός παραμονής αλλά ενώ περιμένουμε κλειστό ματς η Μανρέσα είναι ομάδα που έχει χάσει ανάλογα ματς όπως στο Βαγιαδολίδ αμαχητί στο τέλος και προσέχουμε. Συνεπώς το αφήνουμε.
 Η Φουενλαμπράδα πήρε τεράστιο διπλό παραμονής με την μπόμπα στο Μπιλμπάο με 13τρ και εύκολα μάλιστα αλλά παίζει με το τρίποντο και έχει πάθει ζημιές φέτος και εντός. Η Μανρέσα είναι από τις πιο έμπειρες  ομάδες αλλά πλέον ελπίζει σε θαύμα καθώς έχει τραυματισκούς και  μόλις μια νίκη εκτός και την χειρότερη άμυνα. Με την Εστουδιάντες εκτός πάλεψε αλλά μετά το 64-61 στο 33′  έμεινε από δυνάμεις και έχασε δίκαια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ        13,5

Αδιάφορο ματς και καθώς η Κάχα έχει και τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ μπορεί να κάνει συντήρηση και το αφήνουμε αν και αγωνιστικά είναι για 15-20π χαλαρά . Η Κάχα Λαμποράλ έχει πάλι πολύ καλή ψυχολογία μετά την μεγάλη της και εύκολη νίκη με την  Σιένα εντός στην ευρωλίγκα που πλέον πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση και παίζει δύο ματς με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα την επόμενη εβδομάδα και θα κάνει συντήρηση αφού είναι σίγουρα 2η στην Ισπανία .  Με την Μάλαγα  παράτησε το ματς με το μυαλό στην ευρωλίγκα και μετά το 7-17  που αμέσως πήγε στο 45-26 και δεν πάλεψε καν. Η Βαγιαδολίδ παρά τα οικονομικά προβλήματα και έχοντας χάσει παίκτες έχει κάνει και ζημιές εκτός και σώθηκε νωρίς και έκανε και τρομερή εμφάνισηεντός με την Μουρθία από το πουθενά!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ