722. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΜΟΥΡΘΙΑ 3,5
*Οικονομικά προβλήματα η Βαγιαδολίδ
*5 διπλά έχει η Μουρθία

Δύσκολο ματς καθώς ξεκίνησαν με ίδιους στόχους και οι δυο ομάδες και όλα είναι πιθανά. Πάντως λίγο γέρνει το ματς στο διπλό με τους 3π ειδικά στο κουπόνι του ΟΠΑΠ καθώς η Βαγιαδολίδ σώθηκε αλλά έχει και οικονομικά προβλήματα και έχει χάσει παίκτες και έχει ήδη 7 ήττες εντός και την 2η χειρότερη άμυνα στην Ισπανία.

Έτσι έχασε εύκολα εκτός από την Φουενλαμπράδα . Η Μουρθία κάνει πολύ καλή σεζόν έχοντας 5 διπλά και θέλει πλέι οφ καθώς πήρε σημαντική νίκη με την Μάλαγα εντός με 14τρ εύκολα μετά το 33-37 αφού έκανε το 59-44)με τρομερή 3η περίοδο με την άμυνα βασικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Απλά προς διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

723 ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ – ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ 6,5
*Η Γκραν Κανάρια έχει την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία
*Μεγάλες μπόμπες έχει κάνει η Ομπραντόιρο

Ματς που πάμε με το άντερ έστω και στους 145π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ καθώς παίζουν δύο κατεξοχήν ομάδες του άντερ και της άμυνας! Πονηρό ματς ακόμα και στον νικητή και πάμε με το άντερ εμείς. Η Γκραν Κανάρια είναι έμπειρη και δουλεμένη ομάδα και έχει την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία και θέλει τετράδα αν και τελευταία έχει πάθει ζημιές και εντός με το πρόβλημα στο σκορ.

Στη Βαλένθια με 1/14τρ έχασε εύκολα. Η Ομπραντόιρο έχει ήδη σωθεί και δεν έχει άγχος καθώς έχει κερδίσει εκτός Μπαρτσελόνα, Μάλαγα και Κάχα Λαμποράλ! Με την Εστουδιάντες πήγε να αυτοκτονήσει εντός από +18 (26-8,,59-57)!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άντερ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

724. ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ – ΚΑΝΑΡΙΑΣ 1939 5,5
Ματς με έλληνες αλλά με την Χιπουσκοα να το παίρνει με τον τσαμπουκά εύκολα ή δύσκολα και προτιμάμε με τους 5π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ το No Bet. Η Χιπούσκοα του Παπαμακάριου παλεύει για την παραμονή της και έχασε εύκολα εκτός από την Κάχα Λαμποράλ αν και μπήκε καλά με 10-21 πάιζοντας χωρίς τον σκόρερ της Γουντς που είναι και πάλι αμφίβολος αλλά δεν άντεξε.

Συναγερμός για το ματς σήμερα.
Η Κανάριας του 1939 του Λαμπρόπουλου αν και νεοφώτιστη εξασφάλισε την παραμονή της. Πήγε να αυτοκτονήσει από +14 στο 36′ εντός με την Μπανταλόνα καθώς έχει την απειρία και το ματς πήγε στο 68-65 στο 38′) αλλά κράτησε το ροζ φύλλο!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:No Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ