ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
*Η Γκραν Κανάρια έχει 7 διπλά αλλά και την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία

Οριακό παιχνίδι στο κουπόνι του ΟΠΑΠ καθώς η Βαλένθια θα το πάρει το ματς αλλά όχι εύκολα και η Κανάρια είναι πονηρή ομάδα έχοντας και εκτός έδρας μην ξεχνάμε 7 διπλά αλλά και την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία. Η Βαλένθια έιναι ομάδα τετράδας αλλά με άσχημη ψυχολογία καθώς έχασε από την Κούμπαν εντός με 87-97 στο γιούροκαπ και πετάει η πρόκριση. Στην Ισπανία πήρε σημαντικό διπλό με την Ομπραντόιρο αν και πήγε να αυτοκτονήσει από το 42-55, αφού βρέθηκε να χάνει με 72-71 στο 39′ για να κάνει με την εμπειρία της το 72-78 και να γλιτώσει. Η Γκραν Κανάρια έχει 7 διπλά αλλά και την καλύτερη άμυνα στην Ισπανία και θέλει τετράδα.Αλλά κολλάει επιθετικά. Ερχεται από περίπατο εντός με την Σεβίλλη, χωρίς άγχος εδώ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
*Η Σεβίλλη έχει την χειρότερη επίθεση στην Ισπανία

Και εδώ παιχνίδι δύσκολο στοιχηματικά αλλά προς διπλό όπως είναι η Σεβίλλη αρκεί να έχει διάθεση η Μπαρτσελόνα! Η Σεβίλλη έχει την χειρότερη επίθεση στην Ισπανία και αν και καλό όνομα κινδυνεύει με άσχημη σεζόν αφού δεν παίζει καλά και ο έμπειρος Μπονσού που πήρε δεν είναι σε καλή κατάσταση. Έτσι έχασε εύκολα στα Κανάρια νησιά από την Γκραν και δεν πέρασε καν τους 50π! Η Μπαρτσελόνα έχει γκέλες στην Ισπανία ενώ στην ευρωλίγκα που είχε την Κάχα Λαμποράλ εντός και νίκησε είναι σε τρομερή φόρμα. Στην Ισπανία συνήθως ξεκουράζει και τον ηγέτη της και μπόμπερ Ναβάρο που έχει πελματιαία απονεύρωση. Με την εξαιρετική της πάντα άμυνα δεν είχε πρόβλημα μετά το 49-48 εντός με τη Σαραγόσα καθώς το πήγε στο 87-72 στο 38′).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet ή διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ – ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ
*Τοπικό ντέρμπι

Τοπικό ντέρμπι και το ερώτημα είναι αν χαρίζεται η αδιάφορη Κάχα Λαμποράλ που δεν αλλάζει από την 2η θέση. Αλλά δεν μπλέκουμε καθώς θα δούμε ή θρίλερ ή 20π στην έδρα αφού και η Χιπούσκοα έχει μια σημαντική απουσία . Η Κάχα Λαμποράλ έχασε εκτός από την Μπαρτσελόνα στην ευρωλίγκα και λίγες πριν πάλι στην Βαρκελώνη για την λίγκα από την Μπανταλόνα και εύκολα (20-25,61-44,75-60) που απλά μείωσε στο τέλος . Η Χιπούσκοα του Μανώλη Παπαμακάριου δίνει την μάχη της παραμονής και πήρε σημαντική νίκη εντός με την Μουρθία χάνοντας όμως διαφορά 15π(28-13!) και έχανε και με,43-49 αλλά το καθάρισε εύκολα με 77-67) προς το τέλος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ
*Οικονομικά προβλήματα η Βαγιαδολίδ

Παιχνίδι που πάμε στον άσο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ καθώς η Φουενλαμπράδα παίζει την κατηγορία και η Βαγιαδολίδ έχει οικονομικά προβλήματα. Το καθαρίζει εύκολα ή δύσκολα το ματς η Φουενλαμπράδα που είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα και πάλεψε με την Μάλαγα για ένα ημίχρονο εκτός εδρας που μπήκε καλά με 14-23 αλλά τελικά έχασε και εύκολα (57-43 στο 32′). Κλειδί το τρίποντο, ματς τελικός σήμερα, έχει πάθει ζημιές εντός πολλές φέτος. Οικονομικά προβλήματα η Βαγιαδολίδπου όμως και με αυτά κερδίζει και έτσι εξασφαλίστηκε καθώς με ένα τρομερό 25-2 καθάρισε εύκολα την Μανρέσα εντός εδρας (26-32,51-34) και τέλος. Έφυγε και ο Γιούιν ο σέντερ και το κλίμα δεν είναι καλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ