ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΜΑΝΡΕΣΑ
*Η Βαγιαδολίδ έχει την 2η χειρότερη άμυνα στην Ισπανία
*Μια νίκη μόλις εκτός η Μανρέσα και την χειρότερη άμυνα στην Ισπανία

Παιχνίδι τελικός για την έμπειρη Μανρέσα που δεν μας πείθει αλλά με τους 5π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ πάμε με το διπλό της καθώς παίζει την κατηγορία. Και η Βαγιαδολίδ έχει οικονομικά προβλήματα. Η Βαγιαδολίδ έχει την 2η χειρότερη άμυνα στην λίγκα αλλά σώθηκε σχεδον έχοντας κάνει εκπλήξεις. Και αν και χάνει παίκτες πάλεψε και στο Μπιλμπάο που προηγήθηκε και με 23-32 και ήταν στο -77 στο 39′!

Μια νίκη μόλις εκτός η Μανρέσα και την χειρότερη άμυνα στην Ισπανία αλλά έμπειρη ομάδα και κάθε ματς τελικός. Έχει και πολλές απουσίες και πήρε τον σέρβο σέντερ Νεμάνια Αλεξαντρόφ από την βέλγικη Πένπιστερ που δεν κάνει την διαφορά. Με την Μάλαγα εντός με ένα 0-18 έχασε εύκολα (19-14,19-32) μετά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Παιχνίδι δύσκολο για ποντάρισμα αλλά με την Βαλένθια καλύτερη και ένα κλικ πάνω και προς το διπλό αν και προτιμάμε το άντερ αφού και οι δύο αλλά ειδικά η γηπεδούχος είναι ομάδα του άντερ στηριζόμενη στην άμυνα. Η Ομπραντόιρο είναι μια μικρή αλλά δουλεμένη ομάδα και με μεγάλες μπόμπες φέτος και αφού σώθηκε νωρίς πλέον θέλει και πλέι οφ αφού έκανε και διπλό εύκολα  στην Σεβίλλη αν και έχανε με 21-14 αλλά το γύρισε εύκολα με περίπατο και 46-62 στο 34′.

Η Βαλένθια είναι μεγάλο όνομα και θέλει τετράδα. Σε καλή κατάσταση καθώς έκανε περίπατο με την Εστουδιάντες εντός έδρας  και προκρίθηκε στους 4 στο γιούροκαπ αν και έχασε 71-68 στο Καζάν από την Ουνίξ . Κολλάει επιθετικά

ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Αντερ στο κουπόνι του ΟΠΑΠ