ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ
*Μόλις μια νίκη εκτός και η χειρότερη επίθεση για την Χιπούσκοα

Πολύ δύσκολο ματς καθώς πάιζεται η κατηγορία και μάλλον με την έδρα το παίρνει η Φουενλαμπράδα αλλά η Χιπουσκοα θα παλέψει μέχρι τέλους. Στο κουπόνι μας προτιμάμε το όβερ καθώς η Χιπούσκοα τελευταία σκοράρει. Η Φουενλαμπράδα με νίκη εδώ φεύγει 3 νίκες από την Χιπούσκοα και κάνει μεγάλο βήμα παραμονής μετά το μεγάλο διπλό με την Μπανταλόνα που πήγε να αυτοκτονήσει από +17 με το 51-68 και το 70-80 στο 37′ καθώς το ματς πήγε στο 84-86 στο 39′ με την Μπανταλόνα να χάνει σουτ’! Η Χιπούσκοα του Παπαμακάριου είναι κάκιστη φέτος αν και πέρσι τρέλανε κόσμο. Μόλις μια νίκη εκτός και η χειρότερη επίθεση στην Ισπανία. Κακή εμφάνιση εντός με την ουραγό Μανρέσα αλλά τυχερή στο τέλος καθώς δεν έπαιξε άμυνα και έχανε συνέχεια με 10-12 π και καθάρισε στο τέλος με την εδρα σε ματς θρίλερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Προτιμάμε στο κουπόνι του ΟΠΑΠ το όβερ 151

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ

Δύσκολο ματς με τους 7π καθώς η Βαλένθια είναι άλλη κλάση και επίπεδο αλλά παθαίνει ζημιές και η Εστουδιάντες είναι με την μέρα της και ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Ματς που μπορεί να πάει 15π στην έδρα αλλά να δούμε και μπόμπα. Η Βαλένθια είναι σοβαρή ομάδα και καλό όνομα και θέλει τετράδα αλλά έρχεται από ήττα σοκ εντός με την Σεβίλλη και ενώ προηγήθηκε με 12π (55-43) με ένα 9-21 στην 4η περίοδο. Πάντως στο γιούροκαπ πήρε σημαντική νίκη με 80-70 με την Ουνίξ Καζάν στην Ισπανία και έκανε βήμα πρόκρισης και έχει και εκεί και στην ρεβάνς το μυαλό της. Η Εστουδιάντες έπεσε και αυτή θύμα μεγάλης έκπληξης από την ελλιπή Βαγιαδολίδ στην Μαδρίτη καθώς προφανώς δεν πήρε το ματς στα σοβαρά, αγχώθηκε και στο τέλος έγινε θρίλερ και το έχασε. Γύρισε ο σκόρερ Ίνγκλις, πονηρή εκτός και θέλει πλέι οφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Βet

ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Παιχνίδι που πάμε στον άσο καθώς δεν έχουν σχέση οι δύο ομάδες μεταξύ τους. Και οι 12π δεν είναι πολλοί αρκεί να είναι σοβαρή η Μπιλμπάο των Κατσικάρη, Βασιλειάδη και Ζήση που θέλει τετράδα αλλά θέλει και μεγαλύτερη διάρκεια. Στην Μάλαγα έχανε με 21-7 και 34-21 αλλά το γύρισε γρήγορα (36-36 και 52-50 στο 38′) αλλά το έχασε αφού κόλλησε επιθετικά. Δυνατή έδρα. Έχει και το γιούροκαπ που έχασε στο Ουλμ 85-81 από +12 στην αρχή καθώς δεν έχει ισορροπία για τέτοιο επίπεδο. Η Βαγιαδολίδ είναι περίεργη ομάδα καθώς έχει εδώ και δύο μήνες σοβαρά οικονομικά προβλήματα και χάνει παίκτες αλλά και τραυματισμούς και όμως σώθηκε και έκανε και την έκπληξη στην Μαδρίτη με την Εστουδιάντες με τρίποντο στο τέλος ενώ έχει κερδίσει και στην Βαρκελώνη την Μπάρτσα!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσο με -12 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ