ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ
*Μόλις μια ηττα εντός η Μπιλμπάο
*Έξι διπλά και την 2η καλύτερη άμυνα στην Ισπανία έχει η Γκραν Κανάρια

Πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς είναι πονηρό και στην νίκη αν και εύκολα ή δύσκολα η Μπιλμπάο θα την πάρει, αλλά βγάζει κούραση και η Κανάρια είναι εξαιρετική φέτος σε άμυνα αλλά και εκτός και δεν έχει και άγχος. Με τους 7π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ κλασικό No bet, καθώς η καλή Μπιλμπάο το καλύπτει το χάντικακ.

Η Μπιλμπάο των Κατσικάρη, Βασιλειάδη και Ζήση κάνει “κοιλιά” και έχασε για 2η φορά σε στο γιούροκαπ στην 2η φάση και κινδυνεύει με αποκλεισμό αφού ήταν τραγική στη Λετονία και συνετρίβη από τη Ρίγα με 99-76! Στην Ισπανία στην δυνατή της έδρα που έχει μόλις μια ήττα κέρδισε την Τενερίφη, αλλά πάλι είχε μπλακ άουτ αφού ο περίπατος (52-34,65-48) έγινε θρίλερ με ένα 1-15 (66-63 στο 37′ και 71-68 στο 39′)!

Η Γκραν Κανάρια εντυπωσιάζει φέτος και έχει ήδη 6 διπλά και την 2η καλύτερη άμυνα στην Ισπανία, παρά τη συντριβή στη Μαδρίτη, στη χειροτερή της φετινή εμφάνιση! Χωρίς άγχος και πονηρή εκτός με την τρομερή της ομοιογένεια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: No bet σε όλα

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΔΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
*Μόλις δύο νίκες εντός η Φουενλαμπράδα
*Κούραση και απουσίες η Βαλένθια

Πονηρό ματς. Η Βαλένθια έιναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ισπανία, αλλά η Φουενλαμπράδα καίγεται και έχοντας απουσίες το ματς είναι πονηρό, όπως αποδείχθηκε και το περασμένο με την Χιπούσκοα.

Συνεπώς δεν ποντάρουμε στο διπλό με -5 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, αλλά πάμε προς άσο, αφού η Φουενλαμπράδα παίζει την υπαρξή της, καθώς είναι έμπειρη ομάδα και άλλαξε ήδη προπονητή, αλλά πάλι υπάρχει προβληματισμός, αφού έχασε από την Μουρθία σε ένα ματς που προηγήθηκε με ένα 12-2 με 62-52 και 68-59 στο 35′ αλλά δέχθηκε ένα τρομερό 2-19(!) και έχασε και εύκολα! Παλιά έιχε δυνατή έδρα, φέτος μόλις δύο νίκες!

Η Βαλένθια με απουσίες βγάζει κούραση και αν και εξαιρετική ομάδα με την άμυνα και την ομοιογένεια και στόχο ακόμα και τελικό. Εχασε δικαια στη Χιπούσκοα (43-36,46-52,70-68 στο 39′), αφού έβγαλε κόπωση και δεν έχει περιθώρια για άλλες γκέλες . Έφυγε και ο Τζελαμπάλε (11 π) για το ΝΒΑ, άγνωστο τι επιστροφές θα έχει αφού ήταν νοσοκομείο. Πάντως στο γιούροκαπ νίκησε εκτός την Νίμπουργκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λίγο άσο σε κάποια δελτία με +5 στη Φουενλαμπράδα