ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΜΑΝΡΕΣΑ

*Την χειρότερη άμυνα στην Ισπανία έχει η Μανρέσα που δεν έχει νίκη εκτός

Ματς οριακό και δύσκολο και Νο Bet στοιχηματικά με -5 αφού η καλή Μανρέσα μπορεί και καθαρό διπλό αλλά η καλή Τενερίφη με αυτή την Μανρέσα και 10π χαλαρά! Η νεοφώτιστη Τενερίφη που έχασε εύκολα στην Βιτόρια από την Κάχα Λαμποράλ με 4/24τρ. Θέλει διάρκεια, δεν είναι άσχημη, ματς κλειδί για την συνέχεια.

Η Μανρέσα είναι σε μεγάλη κρίση και η καρέκλα του Πονσαρνάου τρίζει καθώς είναι μια πολύ έμπειρη μικρομεσαία ομάδα αλλά έχει απογοητεύευσει και δεν έχει ακόμα νίκη εκτός έδρας και έχει και την χειρότερη άμυνα στην Ισπανία αν και πάντα είχε μια από τις καλύτερες. Σοκ με την Βαλένθια εντός έδρας αφού προηγήθηκε με 31-13 στο 9′ (!) και 75-59 στο 30′ και 86-82 στα 29” και έχασε με δύο βολές και τρίποντο του σέντερ Λοβέρν στο μηδέν και έτσι αυτοκτόνησε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΟΜΠΡΑΝΤΟΙΡΟ – ΧΙΠΟΥΣΚΟΑ

*Η Χιπούσκοα είναι  ουραγός με μόλις μια νίκη και  την 2η χειρότερη επίθεση

Και εδώ κάτι ανάλογο με το προηγούμενο ματς καθώς μπορεί να μεταμορφωθεί η όχι κακή Χιπούσκοα. Πάντως και η Ομπραντόιρο είναι ομάδα των εκπλήξεων και δεν σκοράρει άνετα και το -6 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ θέλει προσοχή. Η Ομπραντόιρο έχει κάνει μεγάλα διπλά με την εξαιρετική της άμυνα αλλά κολλάει επιθετικά. Στο Μπιλμπάο έκανε κακή εμφάνιση αφού ήταν άστοχη και έχασε εύκολα. Γενικά ομάδα του άντερ.

Η Χιπούσκοα του Παπαμακάριου δεν είχε τύχη λογικά με την Ρεάλ (7-22, 19-23, 32-50). Πλέον ουραγός με μόλις ένα διπλό εκτός και έχοντας την 2η χειρότερη επίθεση θέλει αλλαγές αλλά δεν έχει πολλά λεφτά και πλέον κινδυνεύει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet