ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Η Εστουδιάντες έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα φέτος έχοντας βρει από νωρίς πολύ καλή χημεία αλλά και και με μια καλή πεντάδα. Ενώ δεν ξεχνάμε ότι έχει 10000 διαρκείας. Βέβαια το ρόστερ της δεν είναι για τόσο ψηλά.. Στο Μπιλμπάο έκανε πολύ καλή εμφάνιση και μπορούσε το διπλό καθώς ήταν μπροστά και με διψήφιες διαφορές και 41-51. Στο τέλος το ματς έγινε όμως θρίλερ μετά το 51-60 και το έχασε με 2/4β στο τελευταίο λεπτό και τρίποντο του Βασιλειάδη στο 83-82! Η Βαλένθια είναι έμπειρη ομάδα με στόχο την τετράδα αλλά κολλάει στην επίθεση. Στηρίζεται στην άμυνα φυσικά. Με 4/21τρ νίκησε με την εμπειρία και την έδρα την μαχητική Ομπραντόιρο καθώς έχανε με 15-25 και 27-36 και έκανε καλό φίνις στο 59-59 στο 37′!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι, πιο ποιοτική πάντως η Βαλένθια έχει μικρό προβάδισμα αλλά εμείς στο κουπόνι του ΟΠΑΠ προτιμάμε το άντερ επιλογή Α καθώς το ματς θα είναι λογικα στους 70π

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Η Βαγιαδολίδ είναι πολύ περίεργη ομάδα φέτος και κάνει μεγάλες μπόμπες. Συνεπώς στοιχηματικά θέλει μεγάλη προσοχή καθώς έχει μέτριο ρόστερ και στόχο την παραμονή αλλά έχει κάνει ήδη το σούπερ μπαμ της χρονιάς στην πρεμιέρα στην Βαρκελώνη με την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα και το διπλό στην Μανρέσα την περασμένη εβδομάδα! Έχανε με 61-49 στο 25′, με ένα 14-2 ισοφάρισε 63-63 και το ματς έγινε θρίλερ και το πήρε δίκαια αν και δεν έχει κάτι ιδιαίτερο.

Η Μπιλμπάο της ελληνικής… παροικίας έχει μια πολύ καλή ομάδα αλλά δεν έχει βρει την διάρκεια που χρειάζεται ακόμα για να μπορέσει να καθαρίζει τα ματς που είναι καλύτερη. Ακόμα και με την Εστουδιάντες εντός έδρας είχε πρόβλημα και νεκρά διαστήματα και αγχώθηκε υπερβολικά. Καθώς έχανε με 41-51 και 51-60 και νίκησε στο τέλος σε ματς θρίλερ με τρίποντο του Βασιλειάδη στο 83-82 και αφού προηγήθηκε και τεχνική ποινή στον αντίπαλο. Δυνατή και εκτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπιλμπάο καλύτερη, κερδίζει σχετικά εύκολα και δεν χάνει το ματς. Στο κουπόνι του ΟΠΑΠ οριακό το διπλό με -4 αν και το ματς μπορεί να ανοίξει. Σε κάποιο ζητούμενο το διπλό γιατί δεν είναι και λίγοι οι 4π για εκτός έδρας ματς στην Ισπανία.