Γράφει ο Fajtas
08/10/2011 (17:43)

Περίεργη μέρα και σήμερα με πρεμιέρες και τα σχετικά που όπως είδαμε και χτες κρύβουν παγίδες. Πάμε να δούμε τι κάνουμε όμως στοιχηματικά. Στην Ισπανία το Κάχα-Σεβίλλη δεν μας απασχολεί, θέμα τριπόντου της Κάχα αν καλύψει το χάντικαπ οπότε καλύτερα να παίξουμε μαύρο κόκκινο!  Στο καμπιονάτο η Σιένα είναι η γνωστή Σιένα αλλά ακόμα όπως έδειξε και στο Σούπερ Καπ ανέτοιμη.

Η Τεράμο όπως λέμε και στο αφιέρωμα έχει κάνει καλές κινήσεις αλλά θέλει χρόνο. Συνεπώς η Σιένα μπορεί και το -12 αλλά είναι και θέμα να μην κόψει ταχυτητα στο τέλος. Δύσκολα θα φάει πάντως πάνω από 65-68π και επειδή δεν έχει ρολάρει στην επίθεση έχει τύχη το αντερ 155.

Στην Γερμανία χωρίς τον Φορντ, τον σέντερ που έφυγε και ήταν η μεγάλη της μεταγραφή είναι η Μπάγερν που ακόμα αν και έχει σούπερ ρόστερ είναι ανέτοιμη. Συνεπώς αρκούμαστε με την νίκη της στο 1,35. Από τα άλλα ματς ασχολούμαστε μόνο με την Ουλμ που έδειξε καλά στοιχεία και στην πρεμιέρα και έχει δυνατή έδρα και η Άρτλαντ δεν είναι και στα καλύτερα. Ελκυστικότατο αυτό το 1,90-2! Ακόμα ζητούμενα το διπλό της Βούρτζμπουργκ και το άντερ της Γκέτιγκεν με 151.

Στην Γαλλία δεν παίζει ο Πάρκερ στην Βιλερμπάν ακόμα και δεν ασχολουμαστε με το ματς στο Ρουάν σήμερα. Στο ματς της Σαλόν με την Γκραβελίν έχει τύχη στο +3 η Γκραβελίν καθώς μάλλον δεν παίζει ο διεθνής περιφερειακός Τρισαμπού της Σαλόν. Λίγο ενδιαφέρον έχει η νίκη της Πουατιέ και το άντερ της 147 όπως και το άντερ της Σολέ στο 149.

**** Συνεπώς το ερώτημα είναι τι επιλέγουμε από όλα αυτά. Από νίκες Μπάγερν βάση και μετά Ουλμ. Σε ζητούμενα νίκες Βούρτζμπουργκ.  Σε χάντικαπ τίποτα σπουδαίο. Σε άντερ ζητούμενα όλα Γκέτιγκεν 151, Σολέ 149.