777. 2,5  ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
*Η Φρανκφούρτη έχει την χειρότερη επίθεση στην Γερμανία
*7 νίκες στα 10 τελευταία της παιχνίδια έχει η Όλντενμπουργκ

Οριακό ματς και περίεργο ματς με την Όλντενμπουργκ καλύτερη αλλά η Φρανκφούρτη αν και έχει την χειρότερη επίθεση στην Γερμανία είναι ανεβασμένη με την άμυνα και την εμπειρία στην μάχη της παραμονης που έμπλεξε φέτος και έχει 3 καλές μάλιστα συνεχόμενες νίκες. Καθώς πήρε μεγάλο διπλό στο  Βούρτζμπουργκ σε ματς θρίλερ. Η Όλντενμπουργκ δεν είχε πρόβλημα εντός έδρας με την Λούντβισγμπουργκ και την Τετάρτη πήρε και το διπλό σε εξ αναβολής παιχνίδι εκτός έδρας με την  Μπραουνσβάινγκ  με ανατροπή από 23-10. Καλή ομάδα που θέλει και τελικό φέτος αλλά με μεγάλες διακυμάνσεις προσέχουμε και έχει πάθει και ζημιές.

EKTIMHΣΗ: No Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

778. 6,5 ΒΟΝΝΗ  – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Πονηρό ματς με την πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ που είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Γερμανία αν παίξει σοβαρά να κάνει και 15π και άνετο διπλό αλλά είναι εξασφαλισμένη στην κορυφή και βγάζει μια κούραση έχοντας και κάποιους τραυματισμούς και η Βόννη είναι ανεβασμένη και πονηρή ομάδα στην μέρα της. Συνεπώς με τους 6π απλά προς διπλό στο κουπόνι μας. Η Βόννη έχει ήδη 6 ήττες εντός έδρας και είναι ομάδα του όβερ. Πήρε μεγάλο διπλό με την Μιτελντόιτσερ παρά τα 2/19τρ και νίκησε με τρομερή ανατροπή εντός την Τετάρτη την Χάγκεν από 39-59 στο ημίχρονο ! Η Μπάμπεργκ έχασε στο Κάουνας στην ευρωλίγκα από την Ζαλγκίρις και είχε κάνει περίπατο με την αδύναμη Γκίσεν. Τέλος η ευρωλίγκα και θέλει πλέον να ρολάρει για τον τίτλο.

EKTIMHΣΗ:  No Bet ή διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

779. ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ – ΤΟΥΜΠΙΝΓΚΕΝ  5,5

Περίεργες ομάδες και οριακό εντελώς ματς με δύο αντιπάλους με περίεργη συμπεριφορά και μεγάλες διακυμάνσεις. Όλα είναι πιθανά αν και η Μπρεμερχάβεν έχει ένα προβάδισμα και συνεπώς είναι κλασικό  No Bet ματς με τους 5π!  Η Μπρεμερχάβεν εξασφάλισε την παραμονή της αλλά δεν προλαβάινει τα πλέι οφ που γι αυτά ξεκίνησε μην ξεχνάμε. Πάντως με την Τρίερ έκανε μεγάλο ματς με 31-11 στο δεκάλεπτο και περίπατο μετά με σκορ και θέαμα. Η Τούμπινγκεν έχει κάνει ζημιές έχοντας έξι διπλά και θέλει αν και ξεκίνησε για παραμονή και τα πλέι οφ. Πήρε εύκολη νίκη εντός με την Μπεϊρόιτ καθώς ητο ματς ήταν στο 80-69 στο 38 και το τελικό σκορ και διαφορά είναι πλασματικό. Παίζει και άμυνα φέτος αλλά ασταθής.

EKTIMHΣΗ:  No Bet στο κουπόνι του ΟΠΑΠ