ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
*Η Φρανκφούρτη έχει την χειρότερη επίθεση στην Γερμανία

Οριακό και δύσκολο ματς αν και μπασκετικά είναι για 15π αλλά η Μπάμπεργκ έχει εξασφαλίσει την 1η θέση και δείχνει κουρασμένη τελευταία και η Φρανκφούρτη είναι μεγάλο όνομα αλλά με δύσκολη χρονιά και θέλει να εξασφαλιστεί. Συνεπώς Νο Bet. Η Φρανκφούρτη έχει την χειρότερη επίθεση στην Γερμανία και κάθε ματς είναι τελικός. Πάλεψε εκτός με την Ουλμ αλλά από 41-31 μπροστά στο ημίχρονο έχασε. Η πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ είναι η καλύτερη ομάδα στην Γερμανία και έχει εξασφαλίσει την 1η θέση αλλά τελευταία είναι κουρασμένη και έχασε στο Χάγκεν από την τοπική ομάδα στην παράταση ενώ στην ευρωλίγκα έχασε στην παράταση επίσης από την Εφές εκτός με σπουδαία εμφάνιση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet

ΤΡΙΕΡ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Παιχνίδι που πάμε στο διπλό αν και δεν είναι λίγοι οι 5π στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με την μαχητική και έμπειρη Τρίερ αλλά η καλή Μπάγερν κερδίζει και εύκολα. Η Τρίερ θέλει πλέι οφ με την άμυνα και την εμπειρία αλλά είναι μέτρια γενικά και με πρόβλημα στο σκορ και ντεφορμέ. Η Μπάγερν είναι το μεγαλύτερο όνομα στην Γερμανία και ακριβή ομάδα και έχει αλλάξει ήδη τρεις προπονητές ! Αλλά με τον Πέσιτς στον πάγκο είναι σε πολύ καλή κατάσταση αν και τελευταία εκτός έχει πάθει ζημιές και έχασε από +10 με την Τούμπινγκεν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ

ΧΑΓΚΕΝ – ΑΛΜΠΑ
*Η Χάγκεν έχει την χειρότερη άμυνα στην Γερμανία

Πονηρό ματς με την Άλμπα καλύτερη αλλά κουρασμένη και από την ευρωλίγκα που έχασε εύκολα στην Αθήνα από τον ΠΑΟ και την ραν εντ γκαν Χάγκεν να κάνει ζημιές και να θέλει προσοχή. Συνεπώς Νο Bet γενικά.  Η Χάγκεν είναι μια μικρή ομάδα αλλά με σπουδαίες εμφανίσεις με το ραν εντ γκαν μπάσκετ και θέλει πλέι οφ καθώς εντός έχει κερδίσει την Ουλμ εύκολα και δίκαια την περασμένη την πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ. Πάντως έχει την χειρότερη άμυνα στην Γερμανία.  Η Άλμπα έχασε εύκολα εκτός με την Άρτλαντ με πρόβλημα στο σκορ καθώς δεν έχει πάγκο και νίκησε εύκολα την Λούντβισγμπουργκ εντός την Τρίτη. Κούραση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet