ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
*Η Μπάγερν έχει 8 νίκες στα 10 τελευταία της παιχνίδια
*11 συνεχόμενες νίκες η Μπάμπεργκ

Δύσκολο ματς και το μεγάλο ντέρμπι της μπουντεσλίγκα. Και Νο Bet στοιχηματικά ή λίγο άσο με την έδρα καθώς η Μπάμπεργκ είναι άνετη αλλά βλέπει και σαν πρόκληση το ματς.

Η Μπάγερν πάντως είναι μεγάλο όνομα και με τον Πέσιτς στον πάγκο που είναι ο 3ος της προπονητής βρήκε τον δρόμο της αφού είναι η πιο ακριβή ομάδα στην μπουντεσλίγκα και θέλει και την 2η θέση . Γεμάτο γήπεδο με 8000 κόσμο  ενώ έιναι σε φόρμα αφού έχει 8 νίκες στα 10 τελευταία της παιχνίδια. Σοκ η ήττα στο Μπρεμερχάβεν καθώς είχε διαφορές  8-10 αλλά πέτυχε  μόλις 6π στην τελευταία περίοδο και έχασε από 67-71.

Η πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Γερμανία και πλέον έχει 11 συνεχόμενες νίκες και την καλύτερη επίθεση και φυσικά έχει εξασφαλίσει την 1η θέση. Περίπατος με την Λούντβισγμπουργκ  εντός ενώ πάλεψε και στην ευρωλίγκα με την Ρεάλ εκτός την Παρασκευή. Πήρε και τον αμερικανό περιφερειακό Ρενφρόε από την Βαγιαδολίδ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet ή άσο

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΛΜΠΑ
*Η Φρανκφούρτη έχει την χειρότερη επίθεση στην Γερμανία

Οριακό ματς με -6 για την Άλμπα να καλύψει στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Είναι καλύτερη και θα το πάρει το ματς αλλά δεν είναι καλό σημείο.  Η Φρανκφούρτη είναι μεγάλο όνομα αλλά  κινδυνεύει καθώς έχει μικρό μπάτζετ και μέτρια ομάδα και μαζί  έχει την χειρότερη επίθεση στην Γερμανία ! Πάντως με την εμπειρία της πήρε μεγάλο διπλό στο Χάγκεν  σε ματς θρίλερ . Βελτιωμένη τελευταία . Η Άλμπα είναι ομάδα τίτλου αλλά έχει την κούραση από την ευρωλίγκα που είχε εκτός την ΤΣΣΚΑ που πάλεψε την Παρασκευή. Λογικά ντεμπουτάρει ο σέντερ Τραορέ. Κέρδισε εύκολα εκτός την Βόννη εύκολα την περασμένη εβδομάδα και θέλει την 2η θέση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet με -6