ΒΟΝΝΗ – ΑΛΜΠΑ

Δύσκολο ματς αλλά πάμε με το διπλό της πιο ποιοτικής και έμπειρης Άλμπα που έχει μείνει και λίγο πίσω και είναι και ενισχυμένη! Η Η Βόννη είναι αλλοπρόσαλλη με μεγάλες διακυμάνσεις και ομάδα του όβερ με πολύ κόσμο πάντως και εμπειρία αλλά χαμηλό μπάτζετ σχετικά και απλά  θέλει πλέι οφ με την εμπειρία της. Εχει 5 ήττες ήδη εντός. Έχανε με 20-8, πήρε και διαφορά (31-39) αλλά έχασε στο τέλος στο Λούντβισγμπουργκ (68-71 στο 39′).

Η Άλμπα είναι μεγάλο όνομα και θέλει και τίτλο αλλά δεν έχει μεγάλο βάθος και παρουσιάζει και κούραση από την ευρωλίγκα που έκανε μεγάλη εμφάνιση όμως στην Μαδρίτη με την Ρεάλ με την αμυνά της και έχασε στο τέλος. Στην Γερμανία πάντως γλίτωσε το σοκ με την Μπρεμερχάβεν εντός καθώς έχανε με 16-27 και 72-73 στο 39′) . Καλή κίνησε καθώς πήρε τον έμπειρο γάλλο σέντερ Τραορέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό σε κάποια δελτία μας

ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ
*Η Βούρτζμπουργκ έχει την καλύτερη άμυνα στην Γερμανία και 6 διπλά

Δύσκολο ματς στοιχηματικά καθώς η Όλντενμπουργκ είναι καλύτερη αλλά με μεγάλες διακυμάνσεις και η Βούρτζμπουργκ έχει την καλύτερη άμυνα στην Γερμανία και 6 διπλά και είναι σε ανοδική πορεία χωρίς το γιούροκαπ πλέον. Πάμε έτσι με διπλό σε κάποια δελτία μας στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με τους 8π. Η Όλντενμπουργκ έχει μεγάλες διακυμάνσεις και παθαίνει ζημιές αλλά τελευταία είναι σταθερή σχετικά. Πήρε μεγάλο διπλό στο τέλος με ανατροπή με την Μιτελντόιτσερ(,60-58,60-69)και έχει καλή έδρα. Η Βούρτζμπουργκ έκανε καλή εμφάνιση στο Μόναχο με την Μπάγερν και είχε διαφορές αλλά έχασε στο τέλος  (36-46, 70-71 στο 39′) από την έδρα βασικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διπλό σε κάποια δελτία μας