ΧΑΓΚΕΝ – ΟΥΛΜ
*Η Χάγκεν έχει την χειρότερη άμυνα στην μπουντεσλίγκα
*Η Ουλμ έχει την καλύτερη επίθεση στην Γερμανία και 8 διπλά

Δεν έχουμε το όβερ που είναι σιγουράτζα όπως λέμε καθώς παίζουν οι δύο πιο επιθετικές ομάδες στην Γερμανία. Με τους 5π κανονικά είναι διπλό αλλά η Ουλμ έχει κούραση και προσέχουμε. Πάντως μάλλον θα το πάρει το ματς. Η Χάγκεν είναι ραν εντ γκαν ομάδα που έχει την χειρότερη άμυνα στην μπουντεσλίγκα αλλά αν και με μέτριο ρόστερ όχι μόνο εξασφαλίστηκε αλλά βλέπει και πλέι οφ. Με την Τούμπινγκεν εκτός κατέρρευσε μετά το 12-18. Η Ουλμ θέλει και τίτλο, έχει την καλύτερη επίθεση στην Γερμανία και 8 διπλά.

Aλλά προσέχουμε και την κουρασή της αφού δεν έχει μεγάλο βάθος και έχει και το γιούροκαπ που πάντως νίκησε στο Βελιγράδι τον Ερυθρό  Αστέρα με 92-78 και έχει τρομερή ψυχολογία καθώς προκρίθηκε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet με -5 για την Ουλμ

ΤΡΙΕΡ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
*Στις 9 συνεχόμενες νίκες η Μπάμπεργκ

Και εδώ οριακό το ματς καθώς η σοβαρή Μπάμπεργκ κάνει και 15π αλλά αν είναι κουρασμένη μπορεί με τους 9π να βγει ο άσος με την συμπαθή και μαχητική ειδικά με την άμυνα Τρίερ. Οπότε δεν μπλέκουμε καλύτερα. Η Τρίερ είναι έμπειρη και δουλεμένη ομάδα στην άμυνα και παρά το πρόβλημα στο σκορ θέλει να μπει και στα πλέι οφ . Με την Μπραουνσβάινγκ εκτός έχασε στο τέλος  αν και προηγήθηκε με 59-67 στο 32′) . Η πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Γερμανία με 9 συνεχόμενες νίκες αλλά βγάζει κούραση από την ευρωλίγκα και προσέχουμε ότι έχει άλλωστε εξασφαλίσει την 1η θέση. Μάλιστα δυσκολεύθηκε και εντός με την Όλντενμπουργκ  (82-81 στο 38′).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet με -9 για την Μπάμπεργκ

ΑΛΜΠΑ – ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ

Και εδώ πονηρό ματς στο χάντικαπ. Η Άλμπα είναι άλλη κλάση και κερδίζει σχετικά εύκολα αλλά η Μπρεμερχάβεν στην μέρα της είναι πολύ πονηρή ομάδα. Μπορεί να πάει το ματς 20π αλλά να γίνει και θρίλερ. Η Άλμπα έχει μια από τις καλύτερες ομάδες στην Γερμανία και πολύ κόσμο αλλά και κούραση από την ευρωλίγκα μιας και και δεν έχει μεγάλο βάθος . Στο ντέρμπι με την Μπάγερν στο Μόναχο έκανε κακή εμφάνιση και γνώρισε την συντριβή  μετά το 63-57 στο 36′. Στην ευρωλίγκα είχε την Μάλαγα εντός που έχασε στο τέλος με 65-67. Η Μπρεμερχάβεν είναι πονηρή εκτός καθώς έχει 5 διπλά και θέλει τ πλέι οφ. Άστοχη στο Μιτελντόιτσερ έκανε πολύ κακή εμφάνιση και έχασε πανέυκολα (41-21 κτλ)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet με -10 για την Άλμπα.