ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΛΜΠΑ

*Τρίτο ματς για την Άλμπα σε έξι μέρες που έχασε το σερί των 8 νικών

Ενδιαφέρον παιχνίδι και επειδή ποντάρουμε στην κούραση της Άλμπα πάμε με την δυνατή έδρα της Βούρτζμπουργκ που δεν έχει πλέον τόσο κούραση από την Ευρώπη που αποκλείστηκε και έχει μείνει πίσω. Η Βούρτζμπουργκ στηρίζεται στην άμυνα που είναι μάλιστα η 3η καλύτερη πίσω από την Άλμπα και έρχεται από καλό διπλό (35-47ημ) στην Βόννη με 13/28τρ. Έχει πάθει ζημιές φέτος εντός από την κούραση του γιούροκαπ αλλά πλέον θα ρολάρει και καθώς σκοράρει και από την περιφέρεια.

Η Άλμπα παίζει 3ο παιχνίδι μέσα σε έξι μέρες! Και αν και σε εξαιρετική φόρμα και ψυχολογία καθώς συνεχίζει και στην ευρωλίγκα, ενώ την Τετάρτη νίκησε δύσκολα εκτός την Τούμπινγκεν αν και έχανε με 22-14 και προηγήθηκε με 64-76 στο 38′, σε εκείνο το σημείο δέχθηκε ένα 13-0 (!) και έχανε με 77-76 στα 13” για να πάρει το ματς με καλάθι του Σάφαρτζικ στα 2”! Ήττα όμως εντός από την Όλντενμπουργκ στην συνέχεια αφού βγήκε η κόπωση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσο με +4 στην έδρα καλό σημείο

ΤΟΥΜΠΙΝΓΕΚΝ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

*Την χειρότερη επίθεση στην Γερμανία έχει η Φρανκφούρτη

Περίεργο ματς με ομάδες αλλοπρόσαλλες και των εκπλήξεων γενικά. Η Τούμπινγκεν έχασε μεγάλη ευκαιρία με την Άλμπα σε ένα ματς ανατροπών καθώς προηγήθηκε με 22-14, έχανε με 64-76 στο 38′ και εκεί με ένα 13-0(!) πέρασε με 77-76 στα 13” για να χάσει με καλάθι του Σάφαρτζικ στα 2”! Ομάδα ασταθής αλλά με βελτιωμένη άμυνα φέτος. Θέλει πλέι οφ. Η έμπειρη Φρανκφούρτη δεν έχει καλό ρόστερ φέτος και με μόλις ένα διπλό ενώ πέρσι ήταν καλύτερη εκτός, κινδυνεύει κιόλας με υποβιβασμό! Με την Χάγκεν ήττα σοκ εντός έδρας καθώς δεν έπαιξε καν άμυνα που είναι το όπλο της και το 77-72 έγινε 79-88 στο 35′ με ένα 2-16

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Νο Bet ή άσο.