ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΙΚ

Άρχισε τα ίδια η Όλντενμπουργκ; Που έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα γενικά με τον Μαχόφσκι (πέρσι στην Μπραουνσβάινγκ ) στον πάγκο. Καθώς γενικά είναι σοβαρή φέτος, έχει διάρκεια, παίζει και άμυνα, δυνατή έδρα, πήρε μεγάλο διπλό στην δύσκολη έδρα της Βούρτζμπουργκ που το 59-60 στο 37′ το έκανε 60-70 και καθάρισε και άνετα στο τέλος. Αλλά είχε την Μπρεμερχάβεν εντός μεσοβδόμαδα που όμως έπεσε θύμα έκπληξης ! Η Μπραουνσβάινγκ του Κώστα Φλεβαράκη έκανε ονειρική εμφάνιση με την Μπεϊρόιτ και της έκοψε το αήττητο με εντυπωσιακό τρόπο και με το απίστευτο ποσοστό 18/27τρ! Καλή και δουλεμένη ομάδα αλλά χωρίς μεγάλο βάθος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Όλντενμπουργκ εύκολα, αλλά την προσέχουμε με τις μεγάλες διαφορές αφού κάνει νερά… Προς άσο με το -9 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ με επιλογή Β.

ΓΚΙΣΕΝ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Η Γκίσεν είναι ενισχυμένη φέτος αλλά και πάλι είναι μια μικρομεσαία ομάδα. Χωρίς άγχος σε αυτά τα ματς βέβαια. Έχασε δίκαια στο Τούμπινγκεν παρά τους 28π του Μπάξτερ. Η πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ δεν έχει βρει τον ρυθμό της ακόμα και δεν είναι η περσινή Μπάμπεργκ αφού έχασε όλη της την πεντάδα και θέλει χρόνο. Ακόμα και με την νεοφώτιστη Μιτελντόιτσερ εντός νίκησε εύκολα αλλά στο τέλος (45-32, 55-53 στο 30′) όταν πέρσι μοίραζε 40αρες! Είχε και την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα την Πέμπτη για την ευρωλίγκα που εντυπωσίασε αφού ήταν μπροστά με 61-63 και έχασε στο τέλος. Κούραση πάντως και φέτος δεν περνά αέρα από τέτοια ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπάμπεργκ κερδίζει αλλά όχι και εύκολα ιδιαίτερα όπως παλιά. Συνεπώς επιλογή Α με τον άσο και το +16 στην έδρα στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Από τα πιο δυνατά μας σημεία.

ΜΠΕΙΡΟΤΙ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Η Μπεϊρόιτ είναι μικρομεσαία ομάδα με εκπληκτικό ξεκίνημα όμως αλλά πλέον μάλλον βγάζει την λογική κούραση και προσγειώθηκε ανώμαλα στο Μπραουνσβάινγκ που δέχθηκε 18τρ! Η Μπάγερν, η διάσημη ομάδα του Μονάχου απογοητεύει φέτος και έχει πολλά προβλήματα. Επισφαλής πάντα η θέση του Χριστόπουλου στον πάγκο καθώς η ομάδα με το πανάκριβο ρόστερ δεν έχει βρει χημεία. Μεγάλα νεκρά διαστήματα. Με την Λούντβισγκμπουργκ είχε ένα εξαιρετικό 3ο δεκάλεπτο (28-8!) και έκανε περίπατο και απλά χαλάρωσε στο τέλος. Δεν μας πείθει ακόμα ότι τέτοια ματς είναι για περίπατο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Λογικά κερδίζει η Μπάγερν αλλά δεν της έχουμε εμπιστοσύνη και η Μπεϊρόιτ είναι πονηρή και ενθουσιώδης ομάδα. Νο Bet.