ΒΟΝΝΗ – ΑΡΤΛΑΝΤ

Μέτρια ομάδα η Βόννη φέτος που πάντως είναι μια έμπειρη ομάδα που μαζεύει πολύ κόσμο στην έδρα της και έρχεται από μεγάλο διπλό στο Μπραουνσβάινγκ με το οποίο έφτιαξε η ψυχολογία της. Σαφώς βέβαια δεν μας ενθουσιάζει κιόλας. Η Άρτλαντ από την πλευρά της έκανε την μεγάλη εμφάνιση με την Μπάμπεργκ και πήρε σημαντική νίκη και έφτιαξε την ψυχολογία της και αυτή αφού είναι ακριβή ομάδα τετράδας που όμως δεν είχε ξεκινήσει καλά. Με την Μπάμπεργκ έκανε περίπατο καθώς είχε από την αρχή  διαφορές ακόμα και 10π, στην συνέχεια το παιχνίδι πήγε στο καλάθι (63-62), αλλά τελικά δεν είχε πρόβλημα και κέρδισε εύκολα. Πάντα εκτός ο βασικός Μάλετ και πήρε τον έμπειρο φόργουορντ Χόρνερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Άρτλαντ κερδίζει με την καλύτερη ομάδα που έχει αλλά το ματς θα είναι ντέρμπι . Το βάζουμε πάντως το διπλό στο κουπόνι του ΟΠΑΠ σαν επιλογή Α μάλιστα.

ΒΟΥΡΤΖΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ

Η Βούρτζμπουργκ είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα πέρσι στη Γερμανία και κάτι ανάλογο έχει και φέτος. Ομάδα με δυνατή έδρα που θέλει ακόμα και την τετράδα. Πάντως έχει πρόβλημα στο σκορ και έτσι έπαθε την ζημιά εντός στην πρεμιέρα. Πάλεψε στο Ουλμ καθώς πέτυχε 13τρ και το έκανε ντέρμπι αν και το ματς έδειχνε χαμένο με το σκορ στο  77-61. Εκεί όμως με ένα 16-1 το έφερε στα ίσια (78-77 στο 36′) αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό στο τέλος. Η Όλντενμπουργκ έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα και είχε και ματς εκτός μεσοβδόμαδα και πέρασε εύκολα από την έδρα της Λούντβισγμπουργκ έχοντας 20π (29-49) από το ημίχρονο προβάδισμα και δείχνοντας φέτος σοβαρότητα με την αλλαγή προπονητή αφού  παίζει και άμυνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Διαφορετικό στιλ οι δύο ομάδες, ντέρμπι και κλασικό Νο Bet αν και λόγω έδρας έχει αν το επιλέξουμε ένα προβάδισμα η Βούρτζμπουργκ.

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΜΙΤΕΛΝΤΟΪΤΣΕΡ

Προβληματισμός στην Μπάμπεργκ που δεν είναι η περσινή Μπάμπεργκ που ισοπέδωνε τους αντιπάλους της εντός έδρας και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχει κάνει πολλές αλλαγές φέτος και δεν έχει μπορέσει να βρει ρυθμό και διάρκεια. Αυτό φάνηκε και στην ήττα από την Άρτλαντ εκτός έδρας που έχασε εύκολα και δίκαια αν και μείωσε  63-62 αλλά στο τέλος δεν είχε δυνάμεις και απογοήτευσε και ήρθε καπάκι εντός η κακή εμφάνιση και ήττα με την Μπεσίκτας στην ευρωλίγκα. Η νεοφώτιστη Μιτελντόιτσερ από την πλευρά της πάλεψε με την Μπάγερν για την έκπληξη αλλά ήταν και άτυχη στο τέλος αφού προηγήθηκε και με 67-56 στο 35′ αλλά έχασε από την απειρία της δεχόμενη ένα 0-11 (67-67) και με κακές επιλογές στο τέλος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπάμπεργκ εύκολα αλλά δεν της έχουμε την περσινή εμπιστοσύνη στα μεγάλα χάντικαπ και ο άσος με -16 δεν δείχνει τόσο αξιόπιστος για να ποντάρουμε.

ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Η Μπρεμερχάβεν είναι ομάδα μέρας και στηρίζεται στην επίθεση ουσιαστικά. Πάντως στο Γκίσεν έκανε τρομερή εμφάνιση και περίπατο. Δεν μας πείθει ούτε εντός όμως. Η Φρανκφούρτη είναι ομάδα των εκπλήξεων και αλλοπρόσαλλη καθώς κερδίζει περισσότερο εκτός παρά εντός έδρας. Και έχει μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση αλλά την σώνει η εξαιρετική της άμυνα. Στο Τρίερ κατέρρευσε καθώς δέχθηκε ένα 25-8 στην 3η περίοδο και δεν αντέδρασε ποτέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περίεργο ματς αφού οι ομάδες έχουν ακραίες διακυμάνσεις. Και γι αυτό στοιχηματικά θέλει μεγάλη προσοχή και αποφεύγουμε απλά.