ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (3 νίκες)
Μπάμπεργκ – Χάγκεν 3-1
Όλντενμπουργκ – Βόννη 3-2
Ουλμ – Άρτλαντ 3-0
Μπάγερν – Άλμπα 3-0

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (3 νίκες)
Όλντενμπουργκ – Ουλμ 3-2
Μπάμπεργκ – Μπάγερν 3-2

ΤΕΛΙΚΟΣ (3 νίκες)
Μπάμπεργκ – Όλντενμπουργκ

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Η σειρά των αγώνων των τελικών των πλέι οφ είναι 1-1-1-1-1 ξεκινώντας από την έδρα της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα και τον τίτλο παίρνει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες.

704 ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ 7,5

Ο πρώτος τελικός στην Γερμανία στην μάχη για τον τίτλο που είναι στις 3 νίκες με την σειρά των αγώνων στο 1-1-1-1-1. Η πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ είναι το φαβορί φυσικά καθώς δεν έχει ένα μεγάλο όνομα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Όλντενμπουργκ είναι μια μικρή ομάδα καθώς έχει πάρει και τίτλο και έχει παίξει και στην ευρωλίγκα.

Στοιχηματικά πάμε με την έδρα και προς τον άσο στο κουπόνι μας έστω με τους 7π. Η μόνιμη πρωταθλήτρια Μπάμπεργκ πάει για τον 4ο σερί τίτλο της καθώς είναι η καλύτερη ομάδα στην Γερμανία τα τελευταία χρόνια αλλά δυσκολεύθηκε και με την μικρή Χάγκεν και με την Μπάγερν στα ημιτελικά που έχασε ματς στην έδρα της και πέρασε με 3-2 εύκολα στο 5ο ματς πάντως. Δεν παίζει την γνωστή της άμυνα και δεν έχει την γνωστή της διάρκεια καθώς κουράστηκε φέτος από την ευρωλίγκα και είχε και πολλές αλλαγές μεσούσης της σεζόν. Η Όλντενμπουργκ δυσκολεύθηκε με την Ουλμ αλλά πέρασε με 3-2. Ομάδα με εμπειρία αλλά διακυμανσεις καθώς δεν έχει βάθος πάγκου.

ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
Μπάμπεργκ – Όλντενμπουργκ 2-0 (94-88, 75-68*)

ΑΠΟΥΣΙΕΣ
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ: Ουόλς (περιφερειακός, 8 π, 3 ρ, εκτός), Μάσεϊ (σέντερ, 10 π, 5 ρ, εκτός)
ΟΛΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ:

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Άσο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ